luandzia1
Entuzjast(k)a
Witam wieczorem
Monia to miałaś zwariowany dzień, pogoda paskudna więc sezon na choroby się zacznie. Ja z Helenką siedzę od tygodnia w domu bo ma zapalenie jamy ustnej buu...
Donkat orzeczenie Zuzi jest ważne do rozpoczęcia pierwszej klasy, więc tak długo będzie za darmo rehabilitowana , poza tym ma basen i od tego roku mają w przedszkolu zajęcia korekcyjne ,wczoraj mieli badania ale dopiero w przyszłym tygodniu dostanę na piśmie opinię więc zobaczymy, ale z tego co Pani mi mówiła wszystkie dzieci się "zakwalifikowały" na zajęcia korekcyjne
wracając jeszcze do tematu zajęć postanowiliśmy "zapisać" Zuzię na lekcje niemieckiego tj babcia zgodziła się ją uczyć ;-)tylko nie wiem czy podoła bo całe życie uczyła w LO a to jedna co innego
Monia to miałaś zwariowany dzień, pogoda paskudna więc sezon na choroby się zacznie. Ja z Helenką siedzę od tygodnia w domu bo ma zapalenie jamy ustnej buu...
Donkat orzeczenie Zuzi jest ważne do rozpoczęcia pierwszej klasy, więc tak długo będzie za darmo rehabilitowana , poza tym ma basen i od tego roku mają w przedszkolu zajęcia korekcyjne ,wczoraj mieli badania ale dopiero w przyszłym tygodniu dostanę na piśmie opinię więc zobaczymy, ale z tego co Pani mi mówiła wszystkie dzieci się "zakwalifikowały" na zajęcia korekcyjne

wracając jeszcze do tematu zajęć postanowiliśmy "zapisać" Zuzię na lekcje niemieckiego tj babcia zgodziła się ją uczyć ;-)tylko nie wiem czy podoła bo całe życie uczyła w LO a to jedna co innego

Tzn. najmłodsze ma 21 miesięcy, a najstarsze jeszcze nie wiem. Mam pomoc: młodą dziewczynę, ale fajna, do dzieci bardzo ok. Angielskiego codziennie mam uczyć, bo to muzyczno-językowe przedszkole. To tyle chyba u mnie ;-) Was nie nadrobię, ale coś podczytam.
ale są własnie książki w biedronce po 19.90;-) jakis dzisiaj mam nastrój do bani i wszyscy mnie wkurzają
poza tym zastanawiam sie czy mi ten cały tort jez wyjdzie i jutro z rana mam zamiar sie za niego zabrać bo wrazie czego będę miała czas zeby coś kombinować, bo w sobote robi młodej urodziny
no i zapomniałam napisać że młoda wczoraj była na basenie pierwszy raz z przedszkola i jest zachwycona
ale cóż skoro juz jej obiecałam i spodobało jej sie to teraz trzeba płacić