reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wieczorem:)
Monia to miałaś zwariowany dzień, pogoda paskudna więc sezon na choroby się zacznie. Ja z Helenką siedzę od tygodnia w domu bo ma zapalenie jamy ustnej buu...
Donkat orzeczenie Zuzi jest ważne do rozpoczęcia pierwszej klasy, więc tak długo będzie za darmo rehabilitowana , poza tym ma basen i od tego roku mają w przedszkolu zajęcia korekcyjne ,wczoraj mieli badania ale dopiero w przyszłym tygodniu dostanę na piśmie opinię więc zobaczymy, ale z tego co Pani mi mówiła wszystkie dzieci się "zakwalifikowały" na zajęcia korekcyjne :sorry:
wracając jeszcze do tematu zajęć postanowiliśmy "zapisać" Zuzię na lekcje niemieckiego tj babcia zgodziła się ją uczyć ;-)tylko nie wiem czy podoła bo całe życie uczyła w LO a to jedna co innego :sorry:

reklama
Majandra, dawno sienie odzwyalas. zajeta praca? jak tam?
Witam. No właśnie trochę roboty mamy. Wczoraj pierwszy dzień adaptacyjny miałyśmy. Będę miała grupę dzieci w wieku 2-3 lata. :szok: Tzn. najmłodsze ma 21 miesięcy, a najstarsze jeszcze nie wiem. Mam pomoc: młodą dziewczynę, ale fajna, do dzieci bardzo ok. Angielskiego codziennie mam uczyć, bo to muzyczno-językowe przedszkole. To tyle chyba u mnie ;-) Was nie nadrobię, ale coś podczytam.

Monia, u nas na przeziębienie króluje Ceruvit Junior, lipa i herbatki owocowe.

Ostatnia edycja:
Witam tak na szybkiego z kawka póki Zosia śpi:-) za oknem ładniej niż wczoraj no i najważniejsze nie pada. Nie wiem czy puszczać Mateusza do przedszkola bo niby nic prócz kaszlu nie ma ale ten kaszel taki nie fajny ma a tak po zatym czuje się dobrze gorączki niie ma
czeka nas imprezowy weekend bo jutro urodziny D chrzesnicy w niedzielę odpust u teściów a w poniedziałek ją robię mateuszowi urodziny
właśnie zapomnialam nastawić na zupę więc lecę pa

Witam Zosia śpi ,Mateusz też jeszcze śpi ,Ola już w szkole więc mam chwilke
wczoraj robiliśmy Mateuszowi urodziny i stwierdzilam że lepiej jednak się robi przez weekend a nie w tygodniu bo z Ola 4 razy do szkoły latalam ,Zosię miałam a jeszcze trzeba było posprzątać i przyszykowac żarło...ledwo się wyrobilam. Prezenty Mateusz fajne dostał bo 2 pary spodni,2 bluzy, kasę i przenośny odtwarzacz dvd snoopy
http://allegro.pl/snoopy-7-dvd-divx-usb-sd-mmc-orotowe-akumulator-i2549794302.html tym ostatnim Mati najbardziej zachwycony:-)

Ostatnia edycja:
O matko co tu się dzieje:szok: dziewczyny hop hopppppppppppppppp

Właśnie wróciłam z biedronki. Nie wiem czy Wasze dziewczyny są też na etapie monster high czy nie:confused2: ale są własnie książki w biedronce po 19.90;-) jakis dzisiaj mam nastrój do bani i wszyscy mnie wkurzają:szok: moze lepiej, ze jestem w pracy to przynajmniej na M albo Tuśce sie nie wyżyję;-):-D poza tym zastanawiam sie czy mi ten cały tort jez wyjdzie i jutro z rana mam zamiar sie za niego zabrać bo wrazie czego będę miała czas zeby coś kombinować, bo w sobote robi młodej urodziny:tak: no i zapomniałam napisać że młoda wczoraj była na basenie pierwszy raz z przedszkola i jest zachwycona:tak: szkoda tylko, ze sie okazało, ze Panie przyjmując zapisy były niedoinformowane i oprócz tych 5zł za każde wyjście trzeba jeszcze płacić 10zł trenerowi za każdą godzinę i to z góry za cały miesiąc nie ważne czy dziecko idzie czy nie:wściekła/y: ale cóż skoro juz jej obiecałam i spodobało jej sie to teraz trzeba płacić:sorry2:
Monia nie dziwię się, ze Mati zadowolony z prezentu:-) a jak tam mu w przedszkolu? Zadowolony? Chętnie chodzi?

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Aneta no nieźle was załatwili z tym basenem:sorry:no a tortu życze żeby się udał bo mój niestety się nie udał:no:
Mati z przedszkola bardzo zadowolony chodzi z chęcią. Podobno jest grzeczny chociaz panie widzą dużą różnicę między nim a Olą:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry