• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia ,ja też trzymam kciuki, mam nadzieje ,że to nie alergia Helenka miała tak,że po miała przez trzy miesiące biegunkę ...dosłownie co zjadła zaraz było w pieluszce, przy tym jadła ogromne ilości jedzenia , dopiero mleko na receptę i dieta bezglutenowa pomogła.
Justyna w Pradze byliśmy sami , z dzieciakami byliśmy w Paryżu.

reklama
Bylam dziś u Szymonka w szpitalu malutki jest.Nadal zwraca biedactwo a najgorsze jest to że w sumie nie podawaja mu żadnych lekarstw tylko jakieś witaminy i kroplówkę żeby się nie odwodnil.no i nie przybiera na wadze:-(

witam kobietki

Monia, szkoda maluszka i mamy tez, bo jeszcze nie zdazyla odpoczac po porodzie a tu znow w szpitalu. a mniej wiecej wiedza juz co mu jest?

Aneta, duzo Natalka miala małych gosci?

chyba dzis ostatni dzien w pracy, bo CHYBA jutro juz pryoza kostke:-)

w sobote mielismy grilla firmowego. pogoda malo sprzyjala, ale hale mamy spoora, wiec spoko sie pomiesiclismy wewnatrz. bylo fajowo!!

Bylam w Takko,bo dostalam naklejki z rabatami. Mialam kupic sobie kurtke,ale ze nie bylo tego co w gazetce, to stwierdzilam,ze kupie mlodemu cos na imieniny. Zaczelam ogladac ciuchy w 116,ale taaakie duze mi sie wydawaly,ze wzielam na 110. No i musialam wymieniac na wieksze. Wzielam na 122:-D

no Justyna rosną chłopaki rosną mój Mateusz też na 110 ma już małe teraz większosc ma na 116
Szymonka przewieźli dziś do kliniki do katowic lezy na Intensywnej terapi noworodka:-(robią mu badania i może już jutro czegos konkretnego się dowiedzą oby....no i bratowa nie mogła zostac z nim:-(
zalatana dzis byłam latałam 6 razy między szkołą ,przedszkolem a domem....

Witam w kolejny słoneczny dzień:-)
Monia wiadomo już coś?
Donuś razem z Tuśką było 12 dzieciaków.
Justa jak będę jechała po młodą skocze na poczte i wyślę Ci paczuszke:tak: a co do takko to ja też tam młodej kupuje już na 122

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry