reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia ,ja też trzymam kciuki, mam nadzieje ,że to nie alergia Helenka miała tak,że po miała przez trzy miesiące biegunkę ...dosłownie co zjadła zaraz było w pieluszce, przy tym jadła ogromne ilości jedzenia , dopiero mleko na receptę i dieta bezglutenowa pomogła.
Justyna w Pradze byliśmy sami , z dzieciakami byliśmy w Paryżu.

reklama
Bylam dziś u Szymonka w szpitalu malutki jest.Nadal zwraca biedactwo a najgorsze jest to że w sumie nie podawaja mu żadnych lekarstw tylko jakieś witaminy i kroplówkę żeby się nie odwodnil.no i nie przybiera na wadze:-(

witam kobietki

Monia, szkoda maluszka i mamy tez, bo jeszcze nie zdazyla odpoczac po porodzie a tu znow w szpitalu. a mniej wiecej wiedza juz co mu jest?

Aneta, duzo Natalka miala małych gosci?

chyba dzis ostatni dzien w pracy, bo CHYBA jutro juz pryoza kostke:-)

w sobote mielismy grilla firmowego. pogoda malo sprzyjala, ale hale mamy spoora, wiec spoko sie pomiesiclismy wewnatrz. bylo fajowo!!

Bylam w Takko,bo dostalam naklejki z rabatami. Mialam kupic sobie kurtke,ale ze nie bylo tego co w gazetce, to stwierdzilam,ze kupie mlodemu cos na imieniny. Zaczelam ogladac ciuchy w 116,ale taaakie duze mi sie wydawaly,ze wzielam na 110. No i musialam wymieniac na wieksze. Wzielam na 122:-D

no Justyna rosną chłopaki rosną mój Mateusz też na 110 ma już małe teraz większosc ma na 116
Szymonka przewieźli dziś do kliniki do katowic lezy na Intensywnej terapi noworodka:-(robią mu badania i może już jutro czegos konkretnego się dowiedzą oby....no i bratowa nie mogła zostac z nim:-(
zalatana dzis byłam latałam 6 razy między szkołą ,przedszkolem a domem....

Witam w kolejny słoneczny dzień:-)
Monia wiadomo już coś?
Donuś razem z Tuśką było 12 dzieciaków.
Justa jak będę jechała po młodą skocze na poczte i wyślę Ci paczuszke:tak: a co do takko to ja też tam młodej kupuje już na 122

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry