reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

To i ja przyłanczam się do klubu niedorobionych:eek: jakoś nie moge się ogarnąć, a jeszcze młoda rano zrobiła cyrk, że nie chce do przedszkola:wściekła/y: nie wiem co jej odbiło:wściekła/y: ale zaraz sie muszę ogarnąć, nastawić zupe i wziąć się za sprzatanie:tak: czekam tylko, aż kofeina dotrze tam gdzie trzeba:-D a co do starzejących się mężów to mój już jakieś 2 lata temu zamienił sie w starego grzyba:szok:

reklama
Witam.

Monia oby się u Oli rozpętało to chorbsko............ ja się obawiam o młodego, jakis dziś zasmarkany i połamany a w czwaertek pasowanie wrrrrrrrrrrrr, aby go nie rozłozyło...... jak tylko wróci z przedszkola to nafaszeruję go lekami:tak:

Niedziela minęła szybko, a po obiadku braciszek z rodzinka na kawkę przyjechali, bo ponoc Lila się stęskniła za Mają:sorry::sorry:

O jak mi sie dzis nic nie chce.......... musze do MOPSu podejśc i sprawdzić czy w tym roku w końcu załapiemy sie na rodzinne:cool:

zapomniałam jeszcze o starzeniu sie napisać......... mój za to by chętnie poszedl potańczyc, ale kasy brak.......... znajoma przyniosła zaproszenie na sylwka ....... ale 370zł na jedna noc nie wydam:no:

Dzień dobry (ziew)
Ja też jakaś taka...
Nie mogłam spać od 2 do 6, Zasnęłam jak chłopcy wstawali do przedszkola i pracy, obudziłam się po 9 a tu prądu brak. Więc czytałam... teraz prąd oddali a ja mam ochotę jeszcze pospać.

Co do starzenia się to odsuwam takie myśli hen hen bo teraz jakoś tak głupio myśleć o tym. Dzidźka w drodze więc my się odmładzamy. A na tańce chętnie bym poszła...

a co do starzejących się mężów to mój już jakieś 2 lata temu zamienił sie w starego grzyba:szok:

dziewczyny, jednym słowem musimy sobie zmienic chlopa na młodszy i nowszy model, albo miec awaryjnego na potancowki:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.

Monia oby się u Oli rozpętało to chorbsko............

Agus, ale dobrze życzysz Oli;-)

zdrowka dla Adasia!

zapomniałam jeszcze o starzeniu sie napisać......... mój za to by chętnie poszedl potańczyc, ale kasy brak.......... znajoma przyniosła zaproszenie na sylwka ....... ale 370zł na jedna noc nie wydam:no:

mogę pomarzyc o tańczonym Sylwestrze. po 1-sze to P. ani chce myslec o jakiejs zabawie tanecznej wlasnie, a po 2gie to finansowwo w tym roku sie raczej nie wyrobimy:sorry:

dziewczyny, jednym słowem musimy sobie zmienic chlopa na młodszy i nowszy model, albo miec awaryjnego na potancowki:-D:-D:-D:-D:-D

zdrowka dla Adasia!

mogę pomarzyc o tańczonym Sylwestrze. po 1-sze to P. ani chce myslec o jakiejs zabawie tanecznej wlasnie, a po 2gie to finansowwo w tym roku sie raczej nie wyrobimy:sorry:

UPSSSSSSSSSSSSSSSSs chodziło mi ...... oj wiecie o co mi chodziło.......... dopiero woda na kawę w czajniku się drze;-)

zdrowka dla Adasia!

Po 1 ciągle powtarzam mężusiowi że jak tylko wrócę do formy to szukam młodszego, innego, lepszego...
Po 2 też się zastanawiałam nad tymi życzeniami dla Oli ale zrzuciłam to na moje niedospanie :-D
Po 3 ja będę miała w tym roku potańcówke z pieluchami JUPI :-D

reklama
Do góry