reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

jakiś mam dzisiaj wisielczy humor. czekam, aż mi minie zajadam własnie żelki-gratuluje sama sobie pomysłu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:

To ja jeszcze lepiej. Dziś miałam takiego stresa próbując umówić się na USG że zaczęłam go zajadać blokiem czekoladowym, prawie połowę zjadłam :no::zawstydzona/y:

Ja też od kilku tygodni mam potwornie suchy, męczący kaszel, ale nic nie mogę brać. Pytałam lekarki, mówi przeczekać, w aptece kręcą głowami ale mi coś dali i sie wczoraj skończyło. Dziś już nie wyrabiam :-( Zdrówka życzę wszystkim dzieciaczkom !

reklama
Musimy pamietac,ze Moni dzieciaczki o wiele gorzej przechodza wszelkie infekcje drog oddechowych i kiedy my dajemy syropy wykrztusne u nich jest lekka panika:-( Ale najwazniejsze,ze nie jest gorzej. My tez idziemy dzisiaj do lekarza,o mlody bardzo dziwnie kaszle. Gdyby to byl zwykly wykrzusny to rozprawilabym sie z tym,ale jest meczacy suchy i jakos moj syrop nie pomaga. Jedziemy na osluchanie na wszelki wypadek.

U nas straszne mgly byly w zeszlym tygodniu, przeciwmgielne byly obowiazkowe zeby nikt nie walnal we mnie
tak jak Justyna pisze u nas zawsze przy takich infekcjach jest panika i strach że dadzą nas do szpitala :-(

Monia, cieszę się, to niech teraz Mateuszek odpoczywa w domku, wygrzewa sie i świetnie bawi sie z mamusią :-D

A ja jak zwykle walczę z Medicą bo mnie nie chca na USG umówić. Zaraz po raz trzeci zadzwoni konsultant mam nadzieję że po raz ostatni. Co innego mówią na swoich szkoleniach dla partnerów a co innego dla pacjentów. Ale ja sie nie poddaję :)

my też bardzo się cieszymy.I teraz albo rysuje mi obrazki albo czytam mu wiersze staram się żeby jak najwięcej leżał pod kołdrą chociaż już coraz trudniej go utrzymac w łóżku
i jak umówiili cię wkońcu na USG?
a ten uporczywy suchy kaszel to współczuję jeszcze najgorzej że nic nie mozesz przyjmowac :sorry:

Justyna dobrze że jedziecie młodego osłuchac u nas też własnie ciągle taki suchy kaszel i zadne syropy nie pomagały. Wczoraj w Mateusza w grupie nie było 14 dzieci własnie takie kaszle i zapalenie gardła u nas panuje

miałam miec jutro Zosię ale jak się okazało malutka znów chora-zapalenie gardła załapala od brata ....a najpierw brat od niej
wydaje mi się że listopad to taki najgorszy okres dla chorób niech już będzie mróz to wtedy tyle tych chorób nie będzie:sorry:
Iza ale mi zrobiłas smaka na taki blok czekoladowy prześlij mi tą pozostałą połówkę;-)
Donkat humor juz się poprawił?

tak jak Justyna pisze u nas zawsze przy takich infekcjach jest panika i strach że dadzą nas do szpitala :-(

uuu to tak jak mój mąż... raz się źle poczuł to pojechał na pogotowie, ja się wkurzyłam że on z byle powodu po pogotowiach i lekarzach jeździ a okazało się że miał coś z sercem. Zawsze jak go trochę gardło zaboli leci do lekarza a wraca z zapaleniem :eek:

my też bardzo się cieszymy.I teraz albo rysuje mi obrazki albo czytam mu wiersze staram się żeby jak najwięcej leżał pod kołdrą chociaż już coraz trudniej go utrzymac w łóżku jak ci sie w ogóle to udaje? Pięciolatek w dzien w łóżku? :szok::-D
i jak umówiili cię wkońcu na USG? NIE!! czekam na jeszcze jeden tel. Koszmar jakiś. Ale tak to jest jak chce się zaoszczędzić. Jak nie przez moje ubezpieczenie to musiałabym zapłacić 160 zł więc wolę jeszcze poczekać.

Iza ale mi zrobiłas smaka na taki blok czekoladowy prześlij mi tą pozostałą połówkę;-) co najwyżej mogę się przepisem podzielić bo już nie ma połowy tej połowy a zaraz czeka mnie poobiednia herbatka więc zapewne skończy sie i to :-D

Dziewczyny myślałam że padnę jak Omar wrócił z przedszkola i ogłosił że w piątek maja OPTYMISTYCZNY SEJM i ma się ubrać na galowo!! Lecę chyba kupić mu garnitur jakis i neseser :-D:-D:-D

Witam w kolejny mglisty poranek. Okropna noc za mną nie mogłam spać z tatą niestety gorzej:-( nie mogę się dodzwonić do Świdnicy a jeśli się okaże że jest wynik hist-pat to będę musiała po niego zaraz jechać:confused2: wrazie czego walnę mocną kawe i jakoś pojade, ale najchętniej bym się położyła spać.
Monia jak Mati?

hejka!!!

az mi sie dziwnie rano jechalo, bo wszystko widzialam. nie bylo mgly, nawet widno, choc słonka brak.

wczoraj padlam razem z Julitka, a nawet, gdyby nie wolala o cos tam, to bym zasnela pierwsza. mialam sie zdrzemnac, zeby moc obejrzec pozniej film, ale tak mi sie dobrze spalo, ze tylko wstalam na mycie i dolozenie do pieca i poszlam spac dalej.dzis humor lepszy, aczkolwiek widze, z enie tylko na mnie tak ponuro ta aura wpływa.

kiedy umyje okna, zmienie firanki? wszystko czeka na soboty, gdy bedzie widno. i sprzatanie samochodu i mnostwo innycb spraw!!!! jak mnie wku*** gdy sie tak szybko sciemnia!!!!

Dziewczyny myślałam że padnę jak Omar wrócił z przedszkola i ogłosił że w piątek maja OPTYMISTYCZNY SEJM i ma się ubrać na galowo!! Lecę chyba kupić mu garnitur jakis i neseser :-D:-D:-D

łooo,hooo,hooo, ale będą radzić!!!:-D:rofl2::rofl2:

nie mogę się dodzwonić do Świdnicy a jeśli się okaże że jest wynik hist-pat to będę musiała po niego zaraz jechać:confused2:

trzymamy kciuki!

Monia, Justka, zdrówka dla chłopaków!
Jultika tez zaczela troche pokaslywac i smarkac, ale ja mysle, ze to przez stanie w drzwiach wejsciowych i czekanie na /wyganianie kota.

Witam i ja.
Karat mnie nadal nie opuszcza , a mówią że trwa tydzień lub 7 dni, u mnie już 9 dzień wrrrrrrrrrrr
Maja poszła do szkoły, choc cięzko jej sie wstawało.

Majandra przekaż życzenia męzowi z okazji imienin:tak: ja musiałam wczoraj na dziś placek piec do pracy J. Mama nadziję, że mój dziś J dostanie umowę, bo od poniedziałku jest zarejestrowany w PUPie;-). Nadal pracuje, ale wiadomo kombinuja z umowami........... wrrrrrrrrrrr

U nas też mglisto.

Anecia wirtualnie przesyłam DUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZO siły:tak:
Donuś na jaki film czekałaś? Na Prawo Agaty;-) Kiedyś pytałas czemu nie chcę psa dla dzieci, a dlatego, że one chcą mieć psiaka w domu i z nim spać a ja nie mam ochoty mieć 4 dziecko w domu po którym trzeba sprzątać, pilnowac itp:no:

Monia jak Mati?
Iza u Was w piątek debatują ;-) a u nas swiętują Dzisń Misia

Dzień dobry... u mnie mgły nie ma i nie było (już dawno) teraz słoneczko świeci i przyjemnie się na nie patrzy zza szyby.

Anetka dużo siły!

Donuś podzielam twoje zdanie... ciemności są okropne, nawet nie ma jak z dzieckiem się pobawić po powrocie z przedszkola bo wydaje się że już pora spania i nic się nie chce robić.

Karat mnie nadal nie opuszcza

Ale to jeden karat? Bo pierścionek z 9-cio karatowym brylantem... hoho ta bym chciała żeby mnie nie opuszczał :laugh2:
A tak serio to zdrówka życzę i dużym i małym.

ooo to ciekawie będą miec :-D
Witam w kolejny mglisty poranek. Okropna noc za mną nie mogłam spać z tatą niestety gorzej:-( nie mogę się dodzwonić do Świdnicy a jeśli się okaże że jest wynik hist-pat to będę musiała po niego zaraz jechać:confused2: wrazie czego walnę mocną kawe i jakoś pojade, ale najchętniej bym się położyła spać.
Monia jak Mati?
dużo dużo siły życzę Ściskam mocno

hejka!!!
kiedy umyje okna, zmienie firanki? wszystko czeka na soboty, gdy bedzie widno. i sprzatanie samochodu i mnostwo innycb spraw!!!! jak mnie wku*** gdy sie tak szybko sciemnia!!!!

łooo,hooo,hooo, ale będą radzić!!!:-D:rofl2::rofl2:

trzymamy kciuki!

Monia, Justka, zdrówka dla chłopaków!
Jultika tez zaczela troche pokaslywac i smarkac, ale ja mysle, ze to przez stanie w drzwiach wejsciowych i czekanie na /wyganianie kota.
jak zmienisz firanki i umyjesz okna to wpadnij do mnie to samo zrobic bo też już się proszą
Zdrówka dla Julitki
JUstyna jak dziś Mati? i dla niego dużo zdrówka
Agulka Majandra wszystkiego najlepszego dla mężów

a mój Mati poza kaszlem to już ok tylko jeszcze ten kaszel.Staram się żeby jak najwięcej leżał i się wygrzewał pod kołderką ale oczywiście bez bajek się nie obędzie

Donuś na jaki film czekałaś? Na Prawo Agaty;-) Kiedyś pytałas czemu nie chcę psa dla dzieci, a dlatego, że one chcą mieć psiaka w domu i z nim spać a ja nie mam ochoty mieć 4 dziecko w domu po którym trzeba sprzątać, pilnowac itp:no:

I/QUOTE]

Agus, caluski dla J. z okazji imeinin!!
a dla Ciebie zdrowka!

u mnie piesi kot tylko na dworze. kocham zwierzaki, ale jak nie wchodza mi w drogę;-). Kitek moze wchodzić do domu, ale tylko na troche i na zabawę. jakby Twoje dzieci mialy jakies cztery łapki na podwórku, to też by się zadowoliły:tak:

u nas jest słoooonko!!! nawet kawy jeszcze nie piłam:-)

aaa, tak Aguś, czekałam na Prawo Agaty. ale w koncu odpuściłam. Chyba juz mma przesyt tego serialu a po drugie, to spanie ejst ważniejsze:-D:rofl2:

reklama
Omar przyszedł do domu zachrypnięty, zasmarkany, ale nie mam siły z nim siedzieć w domu więc jutro i w piątek idzie do przedszkola. W piątek ma Dzień Pluszowego Misia i Optymistyczny Sejm więc pewnie byłby rozczarowany gdyby nie poszedł. Witaminy ida w ruch i damy radę.
Ja dziś też nie do życia. Głowa mi pęka, kaszel dobija i nic nie moge wziąć.

AAAAAAAAAAAAAAA mężuś ostrzygł Omara !!!! A prosiłam się wstrzymać do weekendu! Nawet nie mam siły się wściekać.

Do góry