reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, kciukasy zacisniete mocno, mocno, mocno!!!! pewnie sie stresujesz przed nocą? spokojnego snu zyczę!

jakiś mam dzisiaj wisielczy humor. czekam, aż mi minie zajadam własnie żelki-gratuluje sama sobie pomysłu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:

Agus, to widzę, że kariera karateki rozpoczęta na dobre:-D:-D:-D

spadam pisać faktury.

Miłej nocki!!

reklama
witam
bardzo dziękuję za kciuki nocka spokojna ale to jeszcze nie znaczy że szpital ominięty teraz znów kaszle moze nie tak mocno jak wczoraj ale jednak...od 10.30 przyjmuje u nas lekarz więc idziemy do kontroli niech go przebada i zdecyduje co dalej. Jestem już tak nastawiona że jak powie dzis że jednak szpital bedzie konieczny to nie będę duskutowac tylko pojadę bo wkońcu tam będzie miał fachową opiekę.

Witam w mglisty poranek

dzis wlączyłam, chyba po raz pierwszy w życiu, światła przeciwmgielne, tak było gęsto.

Witam i ja, u nas też mgliście, a co do świateł to ja już bez przeciwmgielnych jak bez ręki;-) już nie raz wracałam z pracy 20 na godzine z nosem przy szybie i ledwo co widziałam:szok:
Monia trzymam kciuki zeby jednak udało się bez szpitala, ucałuj Mateuszka i trzymajcie się:tak:

wróciliśmy od lekarza i nie musimy iśc do szpitala. Osłuchał go i nic nie słyszał ani na oskrzelach ani na płucach.:-)

Monia, cieszę się, to niech teraz Mateuszek odpoczywa w domku, wygrzewa sie i świetnie bawi sie z mamusią :-D

A ja jak zwykle walczę z Medicą bo mnie nie chca na USG umówić. Zaraz po raz trzeci zadzwoni konsultant mam nadzieję że po raz ostatni. Co innego mówią na swoich szkoleniach dla partnerów a co innego dla pacjentów. Ale ja sie nie poddaję :)

boli mnie głowa od rana. chciałam ja przetrzymać, ale chyba wezmę tabletkę. czyżby przesilenie dawało znowu o sobie znać? Wieczorny śpioch mi juz minął, to teraz znowu rano sie dobudzić nie mogę i chodzę jakaś niedorobiona:baffled:

Witam i ja, u nas też mgliście, a co do świateł to ja już bez przeciwmgielnych jak bez ręki;-) już nie raz wracałam z pracy 20 na godzine z nosem przy szybie i ledwo co widziałam:szok:

Anetka, ale wg mnie przeciwmgielne nie pomagaja mnie w widoczności, tylko, zebym ja była widoczna. Tym bardziej, że ja mam z tyłu. nigdy dotad nie wlączałam, bo wkurza mnie, jak kierowcy naduzywają tych świateł: mgiełka malutka a oni rażą po oczach jak wściekli.

wróciliśmy od lekarza i nie musimy iśc do szpitala. Osłuchał go i nic nie słyszał ani na oskrzelach ani na płucach.:-)

Monia, oby tak było, ale jednak coś mi się nie zgadza z tymi Twoimi lekarzami, bo każdy mówi co innego.

Donkat ja myślę że wczoraj miał mocny skurcz oskrzeli i przez to cos było nie tak a wczoraj i dziś dostał sterydy w tabletkach i myślę że zrobiły swoje

reklama
Musimy pamietac,ze Moni dzieciaczki o wiele gorzej przechodza wszelkie infekcje drog oddechowych i kiedy my dajemy syropy wykrztusne u nich jest lekka panika:-( Ale najwazniejsze,ze nie jest gorzej. My tez idziemy dzisiaj do lekarza,o mlody bardzo dziwnie kaszle. Gdyby to byl zwykly wykrzusny to rozprawilabym sie z tym,ale jest meczacy suchy i jakos moj syrop nie pomaga. Jedziemy na osluchanie na wszelki wypadek.

U nas straszne mgly byly w zeszlym tygodniu, przeciwmgielne byly obowiazkowe zeby nikt nie walnal we mnie

Do góry