reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
to jak gości nie ma to zrób sobie przerwę na drzemkę:-D
:rofl2:
upiekła bym jakies ciacho tylko jakie???? lecę na nasz wątek z wypiekami tam pewnie cos fajnego znajdę

Ostatnia edycja:
Ja też miałam ochotę na coś słodkiego, chciałam racuchy zrobić z jabłkami ale ... zasnęłam. Chłopcy ukłdali Hero Factory a ja czytałam koło mich, muzyczka grała, wszyscy w jednym pokoju i ... odleciałam :-D dopiero sie obudziłam.

Aha dziś chciałam zrobić dobrze dla Omara i powiedziałam że go utuczę słodyczami. Dostanie 20 gum i 30 lizaków. Wiecie co on powiedział? że nie chce tyle bo nie zje i przez cały dzień zjadł ledwo kawałeczek gumy :-D:-D:-D chyba częściej musze mu kazać jeść słodycze wtedy mniej ich je :-D

Iza niezły sposób na te słodycze :-D:-D:-D
witam
Mati znów chory:wściekła/y:pisze znów bo jakoś miesiąc temu miał zapalenie krtani po czym kaszlał długo wyleczyłam mu kaszel to jakies 2 tyg temu znów kaszlał ale syropami to przegoniłam no i od 3 dni już był zdrowiutki nie kaszlał a od dziś znów kaszel:wściekła/y:do tego słyszę mu świsty i doszła gorączka:wściekła/y:a w tym tygodniu w przedszkolu mają i teatrzyk i zajęcia otwarte dla rodziców(środa,czwartek) wiec potrzymam go jutro i pojutrze w domu może do srody uda mi się przegonic to cholerstwo:confused2:

O Monia zdrówka dla Mateuszka życze:tak: oby udało się to rozgonić:tak: moich wzięło na pieczenie ciasta:szok: więc ja sobie leże a oni miksterują jak mówi Natalka:-D zobaczymy co im wyjdzie:eek:;-):-D

reklama
byliśmy z Mateuszem na pogotowiu bo kaszlał i kaszłał aż się dusił no i co lekarz zbadał powiedział ze nic nie słyszy ze mam mu podawac to co podaje .Młody jak na złośc u lekarza może tylk 1 raz za kaszlał a jak jechaliśmy to całą drogę w aucie się dusił i teraz w domu nadal cały czas kaszle:wściekła/y:myślałam że dadzą mu zastrzyka na rozszeżenie oskrzeli ale nie dali powiedziałam że boję się bo noc i wogóle to powiedzieli ze w razie czego mam dzwonic na 999 i ze tam u nas w Świerklanach mamy karetkę pod nosem :wściekła/y:
wściekła jestem bo widze jak go ten kaszel męczy i nie wiem co zrobic bylam w aptece i chciałam coś mocniejszego niż supremin który mu podaje i dała mi syrop sinecod ale musi minąc min 3 godziny zanim podałam mu ten supremin żeby podac mu ten wiec czekam.............jutro idę do nas do lekarza a dzis mam nadzieję ze nocka bedzie w miarę spokojna
a i kupiłam im tran w kapsułkach ale młody nie potrafi jej połknąc:eek::crazy:nich już będzie jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry