Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zasugerowała mi szpital, bo sama jestem niezdecydowana i podała kolejną opcję jak mogę dostać skierowanie na cesarkę. Sama jestem mega niezdecydowana jak chcę rodzić, nie mówiąc już o tym że decydują w sumie lekarze.
. A na sam koniec pojechaliśmy do galerii gdzie chłopaki oglądali zabawki a ja rzeczy dla niemowlaczków, byliśmy tez w media markt gdzie Omar szukał ninjago 5 część (dziś premiera). Rozmawialiśmy tez w jednym komputerowym sklepie na temat PS3 bo chcemy kupić w grudniu i już sie prawie zdecydowaliśmy. Teraz poczekamy na jakieś promocje świąteczne i jak ja będę zajmować sie dzidźka Omar będzie szalał w tenisa, kręgle lub bawił się z wirtualnym zwierzaczkiem (chcemy kupić od razu z kontrolerem ruchu żeby granie nie polegało na siedzeniu przed TV a ruszaniu się). Iza to ciekawe popołudnie mieliścieno a do porodu to już Ci niewiele zostało torba spakowana?
też mi się by podobało to PS3 z kontrolerem ruchu ale gdyby to trochę mniej kosztowało..........

poza tym po porodzie dla mnie sie przyda trochę ruchu 

i jeszcze stwierdziła, ze w sumie to co by z tych trzech rzeczy nie przyniósł to ona będzie zadowolona, ale byłoby fajnie jakby przekazał gwiazdorowi i zajączkowi co było w liście to może oni reszte jej doniosą poźniej
i dodała, ze pewnie im powie bo napewno oni sie kumplują, bo są wszyscy przeciez od Świąt
Donkat ja nie wiem a może zrób fotkę rysunków i pokaz tak bo chętnie byśmy zobaczyli rysunki Julitki:-)Kobietki, nie wiecie może, czy da się wkleic do posta skan w pdf? chcialam wkleic Julitki rysunki, tylko obawiam sie, ze nie bedzie to mozliwe.

co się będzie męczył i rysował wkońcu tego jest tak dużo