reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dziś pierwsza z rańca????

Ja tylko na moment powiedzieć Wam że odpadł w końcu pępek mojemu synkowi:happy::happy::happy: Ominęła nas w każdym bądź razie mała operacja chirurgiczna:happy::happy:Jeszcze bym musiała do Wrocławia jechać bo prawdopodobnie nikt tutaj sie u nas nie zajmuje:-(

Aina-uroczą masz córeczkę kiedy się tak przejmuje:tak:Moja już chyba się przyzwyczaiła....a zresztą on bardzo mało placze:tak:

reklama
caly czas musi byc na rekach bo inaczej potwornie krzyczy...a jak przysnie na reku to gdy sie ja polozy to automatycznie otwiera oczy i znowu zaczyna sie noszenie na rekach itd. Jestem styrana.

Dzis jestem wykonczona - mala wogole w dzien nie spi

Jeszcze raz polecam zakupic pazdziernikowy numer M jak Mama, jest plytka o uspokajaniu i usypianiu niemowlat. Poza tym poczytaj sobie Jezyk niemowlat. Na naszym watku wczesniej jest link do wersji elektronicznej.

Nuśka urodziła, Atruviell urodziła, Xeone urodziła-to już prawie wszystkie dziewczyny, ktoś jeszcze został? Robi nam się forum już wyłącznie dzidziusiowe, nie brzuszkowe :-D. Czekamy na szczegóły i zdjęcia dziewczyny!
A ja musze wreszcie opisac mój poród też, wysłałam moje duże dzieci (tj męża i Lili) na grzyby, Mały spi, zjem sniadanko i spróbuje coś naskrobać, chyba,że Mały się obudzi.
Miłego dnia!

Hejka.Witam i z przyjemnoscią zawiadamiam, że od piątku 21.09.07 godz 20.19.Jestem szczęśliwą mamą Angeli.

Hej dziewczyny czy u Was tez taki deficyt a aptekach z witamina K?? W calym miescie jej nie moge dostac podobno nie ma jej rowniez w hurtowniach...a dzis 2 tydzien malej stuka i przydaloby sie ja miec...Od dzis przystepuje do podoawanie cebionu multi i vigantolu.Macie jakies sposoby na udana aplikacje tych specyfikow bo juz sama nie wiem w jaki sposob podac je malej zeby dawka sie zgadzala,tym bardziej ze ulewa..:eek:

reklama
Do góry