Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mimo że kłóć maleństwa nie lubię to chętnie zrobię morfologie i te badania żeby się dowiedzieć czy wszystko jest w porządku. 

ale już ją kiszę w domu co by mieć pewność że będzie zdrowa na Święta;-) Co do przygotowań do Świąt chata wysprzątana, jutro będę piec ciasta, w sobote do pracy, w niedziele do pracy na szczęście tylko na jakieś 2-3 godziny
Hejka!
Iza, bezsenność? o rety, ja nie znałam tego uczucia po urodzeniu Julitki, a i teraz też mi jest obce;-)
Niestety, pewne wydarzenia w moim otoczeniu nie dają mi spać. Tak intensywnie myślę jak pomóc rozwikłać pewien problem aż spac nie mogę :-)
Iza, nie kapuje z tym przedszkolem. Te zdjęcia to są z obecnego przedszkola Omara, czy chodził wcześniej do innego?
To jest obecna przedszkole. Zdjęcie robione było na Walentynki. Panie przygotowały dzieciom przedstawienie. Dość często się u nich coś takiego dzieje. Robią przedstawienia nawet dla siebie, bez zapraszania rodziców. My oglądamy tylko zdjęcia.
Jak u Was przygotowania do swiąt? Chyba pełną parą, skoro tu tak pusto