reklama

Wrześniówkowe mamy

muszę dokładnie zmierzyć miejsce na ścianie, czy się swobodnie zmieści i jutro zamówię. Ja też najwięcej miałabym miejsca na kwiatki w naszym pokoju, ale, ze tam śpimy, to wiem, że to niezdrowo.
natchnęło mnie też na nowy dywan w małym pokoju:szok:

reklama
Aneta oby u Natalki rozeszlo sie po kosciach. Mateusz dzis do przedszkola poszedl po 2 tygodniowej przerwie i ciezko bylo

Donus tez mialam kiedys rozporowy kwietnik fajnie duzo kwiatkow na taki wchodzi,ale twoj upatrzony to taka elegantsza wersja mojego

Aga cos tam sobie pogrzebalam, S to nawet myslala,ze plyty w garazu to probki przyniesione przez majstra,ale wkurzyl mnie kolor jaki wychodzil,a raczej to ze nie moglam kolorystycznie ucelowac tak jak chcialam wiec jest na razie malniety farba i czeka

Witam,

zmierzyłam ściane i kwietnik się spokojnie zmiesci, więc zaraz kupuję:-).
Justka, "przeleciałam" Allegro i właśnie ten był jedyny ze ściennych taki elegantszy, bo było sporo aukcji dla takiego zwykłego modelu. oczywiście nie ma jeszcze tylu doniczek i kwiatków, ale spokojnie, dam radę...

Iza, Monia, Agulka,
co u Was?

Justka, i jak? Kiedy sie wprowadzacie?

Anetka, zdrówka dla Natalki. Posiedzi teraz w domu, to może akurat na święta wydobrzeje

U Julitki wprowadzili zajęcia informatyczne:szok: Wczoraj grali:nerd:

Witam się porannie.
U nas spokój. Słońce świecie więc spacerujemy (wczoraj myślałam że mi uszy odpadną tak wiało i mroziło). Mała już lepiej ale ma ataki krzyku, krótsze i kończą się wesołym smiechem.
Poza tym u nas nudy.

Donuś, Omar tez ma zajęcia informatyczne w przedszkolu i też grają. Ale z tego co zauważyłam są to gry edukacyjne, rozwojowe, gdzie uczą się manewrować myszką, logicznego myślenia i takie tam. Omar zawsze po przedszkolu chwali się ile grał i w co.
Donuś jakie masz kwiaty? U mnie kwiaty stoją na parapetach, ale są bardzo słoneczne i się zastanawiam jakie kwiaty mogą jeszcze stać w takich miejscach.

Anetka, zdrówka dla Natalki, oby do świąt się wykurowała.

Witam.
Znajoma co mnie wkręciła na to zlecenie, pisała, że nieco ponad "klocka" dostanę na rękę ( ona w płacach siedzi;-)) więc nie jest źle:-)

Aneta zdrówka dla młodej, ja nie wiem co u mojego się rozwinie, ale wczoraj jak J go odbierał z przedszkola to był przemoczony ( dres i spodnie od kombinezonu mokre) a potem w domciu sie zlał, więc myślę, że dupsko przemoczył, dziś również na brzuszek narzekał, ale piszedł, bo wydmuszki mieli dzis przynieść i będą malować, jakby cos miały być nie tak to Panie miała dzwonić.

Donuś fryz mam taki jak ostatnio...... czyli bombka , długość ciut za ucho i dużo pasemek blond:tak:

U nas też są zajęcia komuterowe i jak Iza napisała, gry edukacyjne mają

Nadal zima trzyma, sniegu pełno, mroźno, wietrznie, ale słonecznie

reklama
Witam,

dziś dobry dzień na głodówkę, spróbuje. Ile się uda, to będzie dobrze.

szukacie może kurtek zimowych? TOP SECRET ma fajne wyprzedaże.

Aguś, no to fajna kaska. Jest szansa, że Ci się jeszcze trafi takie zlecenie?
Zdrówka dla Adasia! Co oni robili, że aż kombinezon przemoczył? Nasi oczywiście na dwór nie wychodzą:nerd:.
Też podejrzewam, ze to są gry edukacyjne, no bo jak inaczej oswoić maluchy z kompem?

Dzień dobry
ja od 6 na nogach :baffled:

a czemu?

ja codziennie od 6.15 na nogach;-)

Wczoraj ćwiczyłyśmy wieczorem razem z Julitką. Myślałam, że się posikam jak an nia patrzyłam. Chciałabym bardzo być u nich na zajęciach gimnastyki. To musi być bardzo rozkoszny widok, jak grupa maluchów s trojach cwiczy jakieś połamańce, każde w inną stronę.:-D:-D:-D

Iza, wstyd mi, ale nie mam obecnie za bardzo czym się pochwalić jeśli chodzi o kwiatki. Na początku miałam bardzo dużo ładnych kwiatków. jednak z powodu braku słonecznych miejsc teraz jest ich mało i byle jakie. Ten kwietnik bedzie stał w półsłońcu, więc powinno byc im dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry