reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
znajdę go na blogu???
Jeszcze nie, ale jak chcesz to podeśle linki skąd brałam. Głównie na FB na mojej stronce i na stronce mojej siostry jest informacja co i jak się robi.
Teraz witam z pracy z kawka;-) Tuska dzisiaj z przedszkolem idzie topic marzanne, mam nadzieję, ze skutecznie przegonią zimę :tak:
Ja też mam nadzieję
Ale swoją drogą to przecież już norma że zima zaczyna się około sylwestra, rozkręca się po feriach i trwa do wielkanocy.
7 lat temu braliśmy ślub 8.04 i wtedy tez śnieg jeszcze leżał, właściwie już się topił ale trawy jeszcze nie było. Więc... byle do wiosny :tak:

Kurcze przymierzam sie do zrobienia listy zakupów na święta i sama nie wiem co piec co szykować?:baffled: chate już mam wysprzataną w sumie zostało mi tylko okno i firanki u Tuski:tak:

Mateusz ma rozmiar buta 29 duża nozke ma Julitka to Ola ma 31/32 ale wiem ze to sie się szybko może zmienić kuzynce Oli i Mateusza to nozka w rok urosla z nr 32 do 36

Kurcze przymierzam sie do zrobienia listy zakupów na święta i sama nie wiem co piec co szykować?:baffled: chate już mam wysprzataną w sumie zostało mi tylko okno i firanki u Tuski:tak:
Ja wczoraj stwierdzilam ze oprócz swienconki nic nie będę szykowac bo cała niedziele nas nie będzie a w Poniedziałek też pewnie pojedziemy popołudniu do mamy. Jakie nie. czuje w tym roku tych nadchodzacych swiat

Anetka, :szok::szok:ale Ci zazdroszczę, ze już masz wysprzątane.
ja wczoraj doszłam do wniosku, ze to będą pierwsze święta bez wielkich przygotowań. Sprzątnę pewnie, jak na sobotę, bo nie widzę, żeby coś mogło się zmienić.

Dziś się wybieram na zakupy i też dotarło do mnie, że trzebaby pomyśleć o zakupach na świeta:szok:. Co prawda bratowa miała dać nam znać, co mamy przygotować czy kupić i jak na razie cisza

Ja wczoraj stwierdzilam ze oprócz swienconki nic nie będę szykowac bo cała niedziele nas nie będzie a w Poniedziałek też pewnie pojedziemy popołudniu do mamy. Jakie nie. czuje w tym roku tych nadchodzacych swiat

dokładnie mam tak samo:zawstydzona/y:

Wiecie ja przed Bozym Narodzeniem posprzątałam tylko rynek, bo weny na nic w tamtym okresie nie miałam:-( teraz postanowiłam wysprzatać wszystko dokładnie. W domu już stoją świąteczne ozdoby i z młodą robimy różne jajeczka itp. Chce jej jakoś wynagrodzić że przed Bozym Narodzeniem na nic nie miałam ochoty :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry