Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie, ale jak chcesz to podeśle linki skąd brałam. Głównie na FB na mojej stronce i na stronce mojej siostry jest informacja co i jak się robi.znajdę go na blogu???
Ja też mam nadziejęTeraz witam z pracy z kawka;-) Tuska dzisiaj z przedszkolem idzie topic marzanne, mam nadzieję, ze skutecznie przegonią zimę![]()

W sumie tak. Jak jest ładna pogoda to ide z wózkiem a jak jest brzydko to Jedziemy autem.znajdę go na blogu???
Monia, Ty z Zosią chodzisz zaprowadzać i przyprowadzać dzieci do szkoły/przedszkola?
Ja wczoraj stwierdzilam ze oprócz swienconki nic nie będę szykowac bo cała niedziele nas nie będzie a w Poniedziałek też pewnie pojedziemy popołudniu do mamy. Jakie nie. czuje w tym roku tych nadchodzacych swiatKurcze przymierzam sie do zrobienia listy zakupów na święta i sama nie wiem co piec co szykować?chate już mam wysprzataną w sumie zostało mi tylko okno i firanki u Tuski
![]()
Kurcze przymierzam sie do zrobienia listy zakupów na święta i sama nie wiem co piec co szykować?chate już mam wysprzataną w sumie zostało mi tylko okno i firanki u Tuski
![]()

ale Ci zazdroszczę, ze już masz wysprzątane.
. Co prawda bratowa miała dać nam znać, co mamy przygotować czy kupić i jak na razie ciszaJa wczoraj stwierdzilam ze oprócz swienconki nic nie będę szykowac bo cała niedziele nas nie będzie a w Poniedziałek też pewnie pojedziemy popołudniu do mamy. Jakie nie. czuje w tym roku tych nadchodzacych swiat