reklama

Wrześniówkowe mamy

Kobietki, życzę Wam i Waszym wspaniałym rodzinom, aby te świeta były spędzone w miłej, poogdniej atmosferze rodzinnej, w zdrowiu i szczęściu.
Oczywiście zyczę też wiosny, ale, czy to realne?

reklama
Kobietki, życzę Wam i Waszym wspaniałym rodzinom, aby te świeta były spędzone w miłej, poogdniej atmosferze rodzinnej, w zdrowiu i szczęściu.
Oczywiście zyczę też wiosny, ale, czy to realne?

Donuś szef dał dzis krócej popracować?

U nas też sypie i to BARDZO................ ponoć po nastepnym weekendzie ma być 19 stopni....... więc tego się trzymam by nie popaśc w deprechę;-)

Ja zamiast walczyc w pokoju Mai to usiadłam z kawką przed kompa wrrrrrrrrrrrrrrrr ona na tadziku siedzi;-) chłopaków nie ma.......... zdążyłam dziś tylko pościel zmienić każdemu:rofl2:

Buty mi się strasznie podobają :) torebkę ja bym dała jednolitą kopertówkę, kolor lepiej żeby był kontrastowy do sukienki ale nie bardzo. Niestety nie doradzę jaki bo już mi wyobraźni nie wystarcza.

Witam kobietki. U was już pewnie przygotowania pełną parą albo na finiszu. My leniu****emy :)
Nas też zasypało.

Agulka kupiłaś te buty i masz je już? Ja wypatrzyłam sobie też buty u tego sprzedawcy ale są komentarze że rozmiarówka jest zaniżona. Jak jest u ciebie? Rozmiar jest dobry?

Ze swojej strony życzę wam rodzinnych, ciepłych i spokojnych świąt. I oby za rok białe były te grudniowe święta a nie marcowe :-D

Witam kobietki. U was już pewnie przygotowania pełną parą albo na finiszu. My leniu****emy :)
Nas też zasypało.

Agulka kupiłaś te buty i masz je już? Ja wypatrzyłam sobie też buty u tego sprzedawcy ale są komentarze że rozmiarówka jest zaniżona. Jak jest u ciebie? Rozmiar jest dobry?

Ze swojej strony życzę wam rodzinnych, ciepłych i spokojnych świąt. I oby za rok białe były te grudniowe święta a nie marcowe :-D

Iza , tak przyszły i numeracja mi się zgadza:tak:

Dzieki odnośnie torebki

Do życzeń i ja się dołańczam

Dziś bylismy niezłą atrakcją jak jechalismy święcić jajka na sankach, tzn dzieci a w rekach koszyczki hihihihihihi

Niektóre okan przedwczoraj umyłam i teraz mam za swoje........... zakatarzona jestem na maxa i do tego uszy mnie starsznie bolą

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry