• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia to była prima aprilis, czy możne chrzesną mamą będziesz? Czy mówisz poważnie? Jeśli tak to gratulacje oczywiście:tak:

Witam poświatecznie w ogólnym nastroju wrrrrrrr

Witam poswiątecznie...

Nie wyspałam się, po pierwsze przez długie biesiadowanie,a po drugie przez zmianę czasu. ogólnie nie jestem przeżarta, chyba po raz pierwszy:szok: Ogólnie było fajnie.

Mam sportowy wydech:baffled:Tłumik nam sie prawie oberwał i pierdzi. Muszę do weekendu jeszcze tak przejeździć

Donuś szef dał dzis krócej popracować?

wzięłam sobie póla dnia urlopu, bo byli bardzo zdzwieni, gdy spytałam, czy krócej pracujemy.

Niektóre okan przedwczoraj umyłam i teraz mam za swoje........... zakatarzona jestem na maxa i do tego uszy mnie starsznie bolą

oj, ale mądra głowa:no:

Witam poświatecznie w ogólnym nastroju wrrrrrrr

a co tam?

Monia, rozjaśnij nam sytuację, czy oszukujesz, czy nie....

Donus pożarłam sie z baba na allegro:wściekła/y: wygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji:wściekła/y: twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować:wściekła/y: a ja tej kasy nadal na koncie nie mam :wściekła/y: wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii:wściekła/y: za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała:wściekła/y: i niby ja jestem mało empatyczna:wściekła/y:

Anetka skąd ja to znam... Ale nie nakręcaj się bo jeśli to pierwszy taki przypadek to uwierz że nie ostatni.
A swoją drogą podaj swój nick lub link bo moja siostra ma o rok młodszą córę i lubi kupować jej ciuszki, zwłaszcza że już planuje przyjazd do Pl. Ona nie przywozi ciuchów dzieciom, ona je tu kupuje :-D

Monia melduj się!

Donus pożarłam sie z baba na allegro:wściekła/y: wygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji:wściekła/y: twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować:wściekła/y: a ja tej kasy nadal na koncie nie mam :wściekła/y: wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii:wściekła/y: za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała:wściekła/y: i niby ja jestem mało empatyczna:wściekła/y:

po prostu baba nie miała pieniędzy przed świetami i stad te bajki i zganianie winy na Ciebie. Nie rozumiem takich ludzi:no:

kurcze, ale mi zimno na wardze wyskoczyło. Pojawiło sie juz ponad tydzień temu, ale było małe zaczerwienienie, którego nie ruszałam. Wczoraj zaczęło mnie swędzieć i nagle po podrapaniu wyskoczyło na pół wargi!

Donuś Ty masz zimno, a mnie wysyfiło jakbym normalnie zaczynała dojrzewać:szok::wściekła/y::-D niech @ zjawi się bo normalnie nie mogę na swoją gębe patrzeć:angry:
Iza wystawiam pod nickiem maradamczyk, jak coś będę znowu szykowała to dam znac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry