Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie było fajnie.
Tłumik nam sie prawie oberwał i pierdzi. Muszę do weekendu jeszcze tak przejeździćDonuś szef dał dzis krócej popracować?
Niektóre okan przedwczoraj umyłam i teraz mam za swoje........... zakatarzona jestem na maxa i do tego uszy mnie starsznie bolą

Witam poświatecznie w ogólnym nastroju wrrrrrrr
wygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji
twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować
a ja tej kasy nadal na koncie nie mam
wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii
za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała
i niby ja jestem mało empatyczna

Donus pożarłam sie z baba na allegrowygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji
twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować
a ja tej kasy nadal na koncie nie mam
wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii
za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała
i niby ja jestem mało empatyczna
![]()