reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia to była prima aprilis, czy możne chrzesną mamą będziesz? Czy mówisz poważnie? Jeśli tak to gratulacje oczywiście:tak:

Witam poświatecznie w ogólnym nastroju wrrrrrrr

Witam poswiątecznie...

Nie wyspałam się, po pierwsze przez długie biesiadowanie,a po drugie przez zmianę czasu. ogólnie nie jestem przeżarta, chyba po raz pierwszy:szok: Ogólnie było fajnie.

Mam sportowy wydech:baffled:Tłumik nam sie prawie oberwał i pierdzi. Muszę do weekendu jeszcze tak przejeździć

Donuś szef dał dzis krócej popracować?

wzięłam sobie póla dnia urlopu, bo byli bardzo zdzwieni, gdy spytałam, czy krócej pracujemy.

Niektóre okan przedwczoraj umyłam i teraz mam za swoje........... zakatarzona jestem na maxa i do tego uszy mnie starsznie bolą

oj, ale mądra głowa:no:

Witam poświatecznie w ogólnym nastroju wrrrrrrr

a co tam?

Monia, rozjaśnij nam sytuację, czy oszukujesz, czy nie....

Donus pożarłam sie z baba na allegro:wściekła/y: wygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji:wściekła/y: twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować:wściekła/y: a ja tej kasy nadal na koncie nie mam :wściekła/y: wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii:wściekła/y: za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała:wściekła/y: i niby ja jestem mało empatyczna:wściekła/y:

Anetka skąd ja to znam... Ale nie nakręcaj się bo jeśli to pierwszy taki przypadek to uwierz że nie ostatni.
A swoją drogą podaj swój nick lub link bo moja siostra ma o rok młodszą córę i lubi kupować jej ciuszki, zwłaszcza że już planuje przyjazd do Pl. Ona nie przywozi ciuchów dzieciom, ona je tu kupuje :-D

Monia melduj się!

Donus pożarłam sie z baba na allegro:wściekła/y: wygrała 2 tuniczki po Tuśce 12.03 do 22 nie opdpowiadała na maile, więc zadzwoniłam powiedziała, że jest w szpitalu i ze zapłaci 25 do dzisiaj kasy brak, a ona oburzona ze wystawiłam negatywa i zwróciłam się o zwrot prowizji:wściekła/y: twierdzi ze zapłaciła 28 ale oczywiście o kolejnym opóźnieniu już nie raczyła poinformować:wściekła/y: a ja tej kasy nadal na koncie nie mam :wściekła/y: wystawiła mi negatywa i napisała, ze brak empatii:wściekła/y: za nim do szpitala trafiła miała ponad tydzień żeby wpłacić kase, po wyjściu kolejny tydzień w sumie cieprliwoe czekałam 3 tygodni, a ona o nawet głupiego maila nie napisała:wściekła/y: i niby ja jestem mało empatyczna:wściekła/y:

po prostu baba nie miała pieniędzy przed świetami i stad te bajki i zganianie winy na Ciebie. Nie rozumiem takich ludzi:no:

kurcze, ale mi zimno na wardze wyskoczyło. Pojawiło sie juz ponad tydzień temu, ale było małe zaczerwienienie, którego nie ruszałam. Wczoraj zaczęło mnie swędzieć i nagle po podrapaniu wyskoczyło na pół wargi!

Donuś Ty masz zimno, a mnie wysyfiło jakbym normalnie zaczynała dojrzewać:szok::wściekła/y::-D niech @ zjawi się bo normalnie nie mogę na swoją gębe patrzeć:angry:
Iza wystawiam pod nickiem maradamczyk, jak coś będę znowu szykowała to dam znac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry