Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie, na Sylwestra idealnie!!!
dziewczyny, przybita jestem. Dociera do mnie, że chyba robię krzywdę Julitce zostawiając ją w zerówce w przedszkolu. Tylko, że ja mam tyle niepewnych punktów, które trudno dograć, żeby podjąć właściwą decyzję:--(
dokładnie, na Sylwestra idealnie!!!
dziewczyny, przybita jestem. Dociera do mnie, że chyba robię krzywdę Julitce zostawiając ją w zerówce w przedszkolu. Tylko, że ja mam tyle niepewnych punktów, które trudno dograć, żeby podjąć właściwą decyzję:--(

dlaczego myslisz, że ja krzywdzisz?
u nas sąsiadka z przyczyn losowych musiała koniecznie córkę przepisać do zerówki w szkole tuz po feriach........ okazało się, że więcej umie i więcej w książkach miała przerobione niż dzieci w szkole.........
z Mateusza grupy wszyscy zostaja w przedszkolu
Donuś ja też pytam dlaczego? Powiem ci że my posyłamy Omara do szkolnej zerowki i też mam olbrzymie rozterki. Wszystkie dzieci zostają w przedszkolu tylko on jeden. Poza tym to szkoła więc dużo większa, starsze dzieciaki i dużo innych wątpliwości.
A u nas w szkolnych zerówkach są takie same zasady jak w przedszkolu. Dzieci maja zajęcia od 8 do 13 a potem jest czas wolny i płatne godziny.
Ja tak nie uważam. Dzieci po zerówkach przedszkolnych są lepiej przygotowane do szkoły. Badania były przeprowadzane jakiś czas temu. Poza tym oddając ją do szkoły musiałabyś liczyć się z tym, że szkoła ma więcej wolnego i musiałabyś kombinować opiekę np. na Wielki Czwartek i Piątek i teraz na 2 maja.dziewczyny, przybita jestem. Dociera do mnie, że chyba robię krzywdę Julitce zostawiając ją w zerówce w przedszkolu.