reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja na glownym ale wyjatkowa i w biegu.
Szukam tematu zalozonego chyba przez Majandre i rozszerzaniu diety niemowlaka. Bylo tam w sczegole co wolno kiedy dodawac...
Plizzz prosze o pomoc:D

reklama
Witam i ja:-) u nas już bez opadów, ale szaro buro ja chce słoneczka:wściekła/y: Tuska wczoraj zachwycona zerówką w szkole uffffffff przyznam, ze bardzo sie bałam, ze jej sie nie spodoba i bedzie problem:sorry: najchętniej by od zaraz się przeniosła:-D
Donuś zdrówka dl P:tak:

Nasz nowy członek rodziny LUNA , wiem Donuś że się broniłam, ale jak ja zobaczyła i wzięłam na ręce to już nie oddałam :tak::-)

Załączniki

• P060413_003.jpg
    P060413_003.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 73
Dzień dobry w ten piękny słoneczny niedzielny dzień
Aguś Luna jest śliczna. Gratuluję powiększenia rodziny. Duża urośnie?

Ja znowu wróciłam ze spaceru załamana. Chciałam pójść z Omarem spacerkiem do jego nowej szkoły. Niestety jest tyle śniegu że się nie dało przejechać wózkiem. Poza tym niektórzy kierowcy delikatnie ujmując są ograniczonymi debilami, którzy nie myślą i nie maja wyobraźni. Zdjęcia zrobiłam telefonem i wstawię na FB jak mi Aśka da chwilę.
Dobra wiadomość... buty przemokły mi dopiero w drodze powrotnej :-D

Witam i ja:-) za oknem nareszcie piekne słoneczko i aż chce sie żyć:-) w sobote miałam baskie wyjście i efekt taki, ze wczoraj myślałam, ze umrę bo tak mnie głowa bolała:wściekła/y: i żeby była jasnośc wcale dużo nie wypiłam, ale lane piwo jednak w knajpach dosyć że drogie to chyba chrzczone i efekt był jaki był:wściekła/y:
Agus Luna przesłodka, ale raczej patrząc na jej łapy to duży zwierz z niej wyrośnie:szok:;-):-)
Iza widziałam zdjecia na FB i masakra:wściekła/y: tylko na policje zadzwonić i mandaciki niech sypią moze by się wtedy nauczyli:crazy:

Witam.

Co do psiny to facet zapewniał że AŻ taka duza nie będzie....... na razie "zadomowiamy" się a jak nie da się podporządkować i żyć z nami w zgodzie to niestety pójdzie na podwórko na zawsze...

Kto che zimę......... u nas własnie sypie śnieg:wściekła/y::wściekła/y:

Donus jak P? Wyleczyłaś go;-)

Iza z nastepnego spaceru to przyjdziesz do domu w suchych butach:-D

reklama
Dzień dobry
Ja od rana w akcji. Mieli od wczoraj zamknąć główne skrzyżowanie w centrum (przebudowa) którym Adam dojeżdża do pracy więc ja miałam zabrać samochód i zawieźć Omara. Więc z Aśką śpiącą w foteliku zawiozłam, namęczyłam się bu musiałam wrócic podbić kartę a że Aśka ciężka z tym fotelem co ją nosić musialam to ręce mi mdleją. Na szczęście ten remont przesuwają z powodu śniegu więc może jak będzie cieplej będzie mi lżej.
Co do samochodów to następnym razem dzwonię po straż miejską. Tak jest co tydzień bo mam pod blokiem cerkiew i w niedziele dużo tu samochodów przyjeżdża.
Dziś czeka mnie jeszcze wyprawa do logopedy z Omarem. Przyjeżdżają moi rodzice posiedzieć z Aśką. Czarno to widze bo ona już reaguje płaczem na obce osoby :-) Najwyżej trochę im pokrzyczy
Anetka głowa jak głowa, mi też bolała ale przynajmniej się rozerwałaś :-D

Aguś jestem na dobrej drodze do suchych butów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry