reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Aneta tez miałąm zamiar wrócić do wyrka ale co innego mnie zatrzymało.
Donus u nas takie kolejne zebranie będzie w kwietniu ........ co do terminu zapisywania do różnych instytucji to u nas niektórzy w 3-4 miejscach pozapisywali by potem nie byc na "lodzie", ja tylko zapisałam w przedszkolu

U nas pieknie słonko świeci, wczoraj popadał snieg z godzinkę a potem słonko wyszło i było do wieczoraj bezchmurnie, śnieg prawie stopniał i jest 4 na plusie

Dziewczyny prosze o pomoc, bo sie ne tym nie znam, jakie macie laptopy , musze kupić dwa do 2,5 tyś ale nie wiem JAKIE?

reklama
Buuuuuuuuuuuuuuu śnieżek popaduje:wściekła/y::szok::crazy::angry:
Aga te laptopy to na komunie prezent?:szok::eek: Ja nie pomogę bo się nie znam:no: my mamy Samsunga, ale był droższy nie wiem jak teraz, bo wiadomo, ze ten sprzęt co róż tanieje i wchodzą nowe lepsze modele:sorry:
Donuś to faktycznie to zebranie już po fakcie:baffled: u nas zapisy do przedszkola były do końca marca.

Aguś, każdy do 2,5tyś zł? Teraz taaakie się robi prezenty na komunie??:szok::szok:

Buuuuuuuuuuuuuuu śnieżek popaduje:wściekła/y::szok::crazy::angry:
Aga te laptopy to na komunie prezent?:szok::eek: Ja nie pomogę bo się nie znam:no: my mamy Samsunga, ale był droższy nie wiem jak teraz, bo wiadomo, ze ten sprzęt co róż tanieje i wchodzą nowe lepsze modele:sorry:
Donuś to faktycznie to zebranie już po fakcie:baffled: u nas zapisy do przedszkola były do końca marca.

noooooooooooooooooooooo

ale to od moich rodziców, bo mama obiecała ( nie dziewczynom bo to niespodzianka), że jak sprzeda dom po babci to kupi im takie drogie prezenty, niby od nich i od babci ( prababci , która zmarła jak z Adasiem byłam w ciąży i bardzo chciała dożyć Komunii prawnuczek, ale się nie udało) więc pewnie mama z tą myslą wybrała laptopy........ mam nadzieję że zrozumiale opisałam:sorry:
no i mam problem jaki wziąć, chciałabym by był już na jakiś czas:baffled:

Witam sie i ja
Masakra jakaś. Ledwo ten tydzień sie zaczął ja chcę żeby już się skończył. Właśnie wrócilam ze "spaceru". Chodziłyśmy z Aśka po Omara do przedszkola bo boli go ząb i popłakiwał trochę. Pani do mnie zadzwoniła. A o tym że boli to wiemy od wczoraj. Odkleiło sie lekarstwo i ma otwartą dziurę, jeszcze nie zatrutą. Dentystkę mamy umówiona na 18 :eek: Masakra, droga zajęła nam 2 godz w obie strony. Aśka chyba z tego zmęczenia dalej śpi ;-)
Pogodę mamy taka sobie. Słonko świeci ładnie ale wieje zimny wiatr. Mam nadzieję ze dziewczyny ni przeziębiłam tym spacerem.

Anetka świeża dostawa? :-D tak tato wczoraj skwitował opady śniegu.

Aguś z laptopem ni epomogę. Moja mama ma samsunga, jednego z tańszych (1800) i jest zadowolona. Jest prosty do internetu i prostych gier wystarczy (Omar gra na nim w Angry Birds). My mamy Toshibę, droga i wypasiona (w czasie jak kupowaliśmy taka była) a już 3 razy była w naprawie, mikrofon nie działa i teraz matryca nie styka i sie nie włącza. Koleżanka tez ma toshibe i napęd jej nie działał chyba od początku i cośtam z matrycą też sie robiło. Ale ja sie nie znam. Może to przypadek ale ja bym więcej toshiby nie kupiła ;-)

Wow Aga to dziewczyny będą zachwycone prezentem od babci:-) ja bym po tym co Iza napisała skłoniła się ku Samsungowi, my mamy już prawie 1,5 roku i narazie chodzi bez zarzutu:tak:

My też mamy dzisiaj wizyte u dentysty. Tuśce też odkleiło się lekarstwo w zeszłym tygodniu, na szczęście do tej pory nie boli zobaczymy jaka dziś odważna będzie moja gwiazda:baffled:

Mamy koleżankę Mai z klasy, bo o 15;30 jest próba w Kościle i nie mają mzliwości dziś jej zawieźć więc ja mam dyżur........ a teraz zabieram je z Luna do weterynarza:tak:

Aguś, przybyło Ci obowiązków;-)
Którego maja macie komunię?

Anetka, Iza, powodzenia u dentysty-sadysty

nio trochę, bo teraz mają próby 3 razy w tygodniu, potem bliżej Komunii mniej
12 maja ...........

Pocałowałyśmy kalmkę tzn była Pani doktor ale juz uśpiła jakiegoś psiaka do operacji więc nie mogła nami się zająć, możemy dzis po 15 ( ale nie możemy bo Kościół) więc jutro do 13 mamy sie pojawić

reklama
Donuś nie dziękuję:no:pewnie wrócimy z kolejnym lekarstwem, bo młoda chyba szybciej pogryzie pania doktor niż da sobie zrobić tego zęba do końca:baffled: mam tylko nadzieję, ze nic nowego się nie wykluło w tym czasie:baffled: a w ogóle jak tam zębole u Waszych dzieciaków? Była już u kogoś wróżka zębuszka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry