reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam!

Dziś się odważyłam i wyciągnęłam wiosenną kurtkę. Ale szyję mocno opatuliłam szalem, bo ąz tak ciepło to nie jest. Wiecie ile jeszcze u mnie na podwórku jest śniegu?????????????

Justka!!!! pisz jak Wam an nowym!!!

No ja własnie poleciałam na zamkniety myśląc, ze skoro Justa tu sie tylko przywitała to tam pewnie szersza relacja a tu lipa:baffled:

Donus ja też myślałam dzis o wiosennej kurtce, ale się nie odważyłam:sorry2:

Witam i ja
U nas pieknie słoneczko swieci i już jest 10stopni:-) :-) :-) no i ja sie odważylam i Ola dzis poszla w kurtce wiosenno-jesiennej a ja rano tez poszlam w grubej bluzie co całą jesień smigałam:-)
Majandra to Maciuś szybciutko doczekal sie nowych stałych ząbków:-)

Witam i ja
dziś już trochę doszłam do siebie.
Majandra, jak Maciuś zareagował na wypadające ząbki?
Anetka, miłej lektury :-D

Ja też bym włożyła wiosenną kurtkę, ale nasz spacer trwa ponad godzinę i mogę zmarznąć. Właśnie nieśmiało wychodzi słonko, zaraz Aśka się obudzi i idziemy w pochód. Mam ochotę na loda :-D

No ja sie nie odważyłam na wiosenna kurtkę przede wszystkim dlatego, ze wracam po 22 z pracy i jeszcze odrazu wychodzę z psem, więc boję się, ze jednak o tej godzinie mogłabym zmarznąć:baffled:

Jakie ciekawe... Mieszka sie dobrze, caly czas cos jest do robienia, dobija mnie wszedobylski opadajacy kurz,ale dzielnie latam na szmacie:-D Majstry koncza lazienke na gorze i bedzie koniec. Dosypuja nam ziemie przed domy i tak genialnie gosciu zrzucil zlychy,ze zablokowal mi wyjazd z garazu,a na 12 do fryzjera musze jechac:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry