reklama

Wrześniówkowe mamy

Aguś, pisząc o nowych obowiazkach miałam na myśli psa;-):-D:rofl2:

Anetka, u nas jeszcze nie była. Julitce późno wyszedł pierwszy ząbek, więc nie spodziewam się szybkiej wymiany. Niuńka by już chciała i co troche przychodzi móiąc, że jje się rusza. Niektórym dzieciom z grupy to juz dawno wypadły.

reklama
Hihi u Omara nie wiem jak jest w grupie ale jego zeby trzymają się nieźle, pytałam dentystkę. Za to te większe zęby ma jeszcze 2 nieruszane ale oba do leczenia :(

Ostatnia edycja:
U nas u dentysty sukces połowiczny. Kolejne trucie, jakiś kanał ropny sie wytworzył. jesli do jutra ni ebędzie bolec to będzie OK ale jak zacznie to jutro rano powtórka u dentysty.
Anetka linka już podesłałam do siostry, bedzie zaglądać :-) dzięki

No i kupiliśmy, troche ponad budżet , no ale cóż;-)

U nas wszystkie zęby na miejscu, nawet nie drgną jak sprawdzam.
Aneta gratki dla Tuski, moi by darli japę na całe miasto, na szczęście ząbki mają jak perełki......... oby tak zostało:sorry:

Donuś niestety nie jest regułą, że jak póxno wyszły mleczaki to i póxniej wypadają ............. życzę jak najbardzije, by jak najdłużej siedziały:tak:

Witam kobietki

Późno poszłam spać, ale jakoś nie padam jeszcze na pyszczek

Wczoraj wykorzystałam, że P. był w domu i po zebraniu skoczyłam na zakupy. Takie bardziej kosmetyczne, niż ciuchowe.na zebraniu była agitacja rodziców, żeby posyłać dzieci do pierwszej klasy. Dostaliśmy też karty dzieci o ich gotowości szkolnej. Zdziwiła mnie bardzo jedna uwaga u Julitki: jest aktywna na zajęciach i chętnie i często zgłasza się do odpowoiedzi:szok:. podeszłam do pani spytać, czy to prawda, bo Julitka taka nie była. No i się okazało, że się zmieniła i teraz aktywnie uczestniczy w zajęciach. Cieszę się ogormnie, szkoda tylko, że pani nie raczy mi udzielać konkretnych informacji o dziecku, gdy co jakiś czas pytam: jak tam Julitka? Zawsze słyszę odpowiedź: dobrze. Podpytałam Julitkę, czy to prawda i potwierdziła.

Dziewczyny sukces:-) nie obyło się bez płaczu ale dała zrobić zęba do końca:-) tym razem niebieska plomba:-) i na razie mamy spokój:tak: mamy przyjechać na przegląd za jakieś 3 miesiące:-)

gratulacje:-)

U nas u dentysty sukces połowiczny. Kolejne trucie, jakiś kanał ropny sie wytworzył. jesli do jutra ni ebędzie bolec to będzie OK ale jak zacznie to jutro rano powtórka u dentysty.

o rety, współczuję Wam tych denstystowych przejść.

No i kupiliśmy, troche ponad budżet , no ale cóż;-)

U nas wszystkie zęby na miejscu, nawet nie drgną jak sprawdzam.
Aneta gratki dla Tuski, moi by darli japę na całe miasto, na szczęście ząbki mają jak perełki......... oby tak zostało:sorry:

Donuś niestety nie jest regułą, że jak póxno wyszły mleczaki to i póxniej wypadają ............. życzę jak najbardzije, by jak najdłużej siedziały:tak:

może nie reguła, ale w większości przypadków tak się dzieje. ;-). Widocznie na wrześniowe dzieciaczki jeszcze nie czas, skoro nie ma szczerbatków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry