reklama

Wrześniówkowe mamy

Ej, no, przecież pisałam w grudniu i w styczniu o tych zębach :-D
Witam. Chciałam się pochwalić, że Maciuś jest już posiadaczem stałych ząbków :-D:tak: Niestety rosną mu krzywo, gdyż nie wypchnęły mleczaków i rosną za nimi. Są to jedynki dolne. Jedna już się mocno rusza (pomagamy jej), więc może jutro lub pojutrze wypadnie. Szóstki też już mu rosną.

Mleczaki do wyrwania :szok: Bo nie chcą same wyjść, z pomocą też nie chcą. Już się boję :sorry2::baffled: Maciuś też, ale obiecał, że da wyrwać. Będzie nagroda ;-)

Ząbki wyrwane. Nawet nie zapłakał. Dostał od dentystki resoraka, a w sklepie wybrał sobie drugiego :-D

reklama
Majandra teraz pamietam:-D
A mnie czeka ciezki dzien Zosia do 14 izaraz jaka ja Małgosia odbierz mmusze jechac z Olą do dentystki bo nad gorna 4 ma bąbel z ropą i dentystka cos mowiła ze chyba trzba bedzie wyrwac :crazy:a na 16 mają koležanki do Oli przyjsc na impreze urodzinowa mam nadzieje ze sie wyrobie z wszystkm
justyna zdążyłas do fryzjera?
Aneta jak egzamn z ciekawej lektury bhp?

Witam się z rana
Majandra, też pamiętam, ale chyba nie pamiętam czy pisałaś jak Maciuś zareagował na wypadające ząbki. Wiedział już co go czeka?
Monia to masz intensywny dzień.

A ja wczoraj założyłam zimową kurtkę i się strasznie zgrzałam. Byłam z Aśką 2 razy na spacerze, za drugim razem poszłam po Omara do przedszkola. 1,5 godz nam zajęła ta wyprawa :-D Ale na dziś mam zakaz przychodzenia po niego bo przychodzę za wcześnie, dziś jest dzień zabawek i on chce się z kolegami troche pobawić :-D Wczoraj też podsłuchałam jego rozmowę z kolegą, jaka to Aśka jest fajna :-D:-D budujące.

Dziś chce upiec chleb ale nie mam jeszcze przepisu.

Ale wstyd laski, skleroze mamy,bo jak Majandra przypomniala,ze pisala o zabkach to mnie tez olsnilo,ze czytalam to:zawstydzona/y: Mateuszowi rusza sie od dluzszego czasu dolna jedynka,ale jeszcze troche posiedzi.

Jak mi chce sie spac....rosol sie gotuje,a ja najchetniej walnelabym sie pod kolderke,a tu sprzatanie czeka. Znowu!!!

Monia trzymam kciuki za Ole:tak:

Witam się i ja:-) dzisiaj już w wiosennej kurtce :-D przejrzałam też szafki dzieci w przedszkolu, ale większość jeszcze w zimowych smiga;-) także młodej dałam dziś tylko chusteczke i czapke zmieniłyśmy na wiosenną;-)
Aga uroki posiadania szczeniaka:wściekła/y: pamiętam jak nasz Mafi włamał się do szafki z butami i dziad jeden pogryzł tylko moje buty i tylko te, które były ze skóry:wściekła/y:
Monia trzymam kciuki za Oleńke:tak:

Iza, jak zareagował? Że będzie szczerbaty to się cieszył :-D, ale że będzie miał wyrywane to nie :no: Mowa mu się pogorszyła przez te zęby :wściekła/y:

Ja w wiosennej kurtce i butach już od poniedziałku chodzę. Maciek dziś dostał przejściówkę i buty wiosenne, ale czapkę zapomniałam mu zmienić. :-p

Witajcie mamuśki
Nowy tydzień i nowe wizyty lekarskie :baffled:
My dziś od rana świętujemy, nie wiem co ale był tort i świeczki :-D taki miły początek tygodnia.
aal01.jpg

Majandra, ale mowa się pogorszyła tylko przez dziury po zębach? Jak urosną nowe to wszystko wróci do normy, tak?

Załączniki

• aal01.jpg
    aal01.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
Witam poweekendowo!

Oj, leniuchowato było u nas wczoraj. Aż wstyd, że nam się nie chciało nigdzie ruszyć, t zn bardziej. P, bo pół dnia przespał. Ale poogoda też nie sprzyjała, bo zimnawo było.

Byłyśmy z Julitką u fryzjerki: niuńka ma krótki włoski. T zn dużo krótsze, niż były, ale dają się związać.

Witajcie mamuśki
Nowy tydzień i nowe wizyty lekarskie :baffled:
My dziś od rana świętujemy, nie wiem co ale był tort i świeczki :-D taki miły początek tygodnia.
Zobacz załącznik 552170

Każda okazja na pyszny tort jest dobra

reklama
Witam w ten piekny choc chłodny ( na razie;-)) poranek.
Temeperatura powoli idzie w górę.

Wczoraj było u nas pięknie, bezwiwtrznie, niebo bezchmurne i 14 stopni....... oby tak dalej.

W sobotę natyrałam sie, ale pokoik Mai jest gotowy, świeżutki i może już przyjmowac do siebie gości Komunijnych:-D, dzis przeniosłam się na dół z wałkami, ale do sufitu to musze sobie większy kupić i na kiju, bo jak u Mai machałam małym stojąc krześle to wczoraj wstać nie mogłam, taka byłam połamana.
A i wczoraj pojechalismy zobaczyć d mieszkania rodziców, bo oni od czwartku w Egipcie sobie odpoczywają:tak:, oj jak dzwonili to u nich tylko +30:-D i wcale nie zazdorszćze:baffled::baffled: , po drodze zajechalismy tez na kawke do brata.

Iza mniam, mniam...... ja musze zacząć mysleć już o torcie komunijnym:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry