reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Z ola dzis znow do dentysty jade bo otworzyla jej tego zeba i jesli ropa nie zejdzie to niestety bedzie do wyrwania
Nie pisalam wam Mateusz znów musi miec podcinane więzidełko pod językiem bo zroslo mu sie i czubek języka nie pracuje i samymi cwizeniami nic nie zrobimy i mowa sie nie poprawi
Agulka super sie rodzice maja :-)
Donkat pokaż Julitke w nowej fryzurze
Iza trzymam kciuki za pozytywne wiesci na wizytach lekarskich

reklama
Aguś, a jak mieszkanie rodziców po remoncie?

super.......... całkiem inne, a mama przeszczęśliwa, że juz nie musi oglądać 20 letnich szaf, kanap itp;-)

J przywiózł Adasia z przedszkola z naganą....... młody sikał pod krzakami jak byli na podwórku i podobno 3 razy przeklnął:szok: Jesiuuuuuuuuuuu co z niego wyrośnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam

rano zastałam szron an szybach:szok::szok:Mroźny poranek, ale słoneczny, mam nadzieję, że dziś w końcu będzie łądny ciepły dzień, bo wczoraj to wiało zimnem i nie było za fajnie.

Jejku, nie mamy z koleżanką siły do naszych dziewczyn. Codziennie jak się bawią razem to później jest problem ze sprzątaniem:baffled::wściekła/y:

A my wróciliśmy z bioderek... z oprzyrządowaniem :-(

łooooooooo, źleee! Jak długo?:-(:-(:-(:-(

Witam w ten słoneczny dzień

U małej potwierdziła się dysplazja, ma nosić specjalne szelki, uprząż taka dziwną. Ma to nosić przez miesiąc narazie i po tym czasie idziemy na kontrol. Zakładamy to dopiero dziś po południu bo przychodzi babcia do Aśki a ja z Omarem do logopedy grzejemy.
Nie wiem co to będzie, mam nadzieję że w miesiąc się wszystko wyprostuje i będzie już dobrze. biedne dziecko 24h/dobę będzie w tej uprzęży, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale zobaczymy...

Majandra a pokazywałaś go dentyście, ortodoncie lub logopedzie, czy nie wiem tam komu?

Witam w deszczowy poranek........... kurka jestem na siebie zła, bo mogłam wczoraj nasypać nawóz pod tuje teraz by się ładnie z deszczem rozeszło, wrrrrrrrrrrrrrrr

Iza szkoda małej, widziałam dziewuszkę w takim sprzęcie, bardzije jednak to rodzice przeżywają niz dzieci, bo to "kosmicznie i niewygodnie wygląda" więc głowa do góry:tak:

Rozmowa:
ja: Adasiu wiesz co masz zrobić
A; tak, przeprosic Panią za wczoraj ............. dalej ciągnie: mamuś a kto po mnie przyjedzie?
ja: ja
A: szkoda, bo tatus by się nie zapytał Pani czy ją przeprosiłem:baffled:
Juz kombinował by tego nie zrobić:cool:

Donus bardzo fajny masz avatarek

reklama
Witam

rano zastałam szron an szybach:szok::szok:Mroźny poranek, ale słoneczny, mam nadzieję, że dziś w końcu będzie łądny ciepły dzień, bo wczoraj to wiało zimnem i nie było za fajnie.

Jejku, nie mamy z koleżanką siły do naszych dziewczyn. Codziennie jak się bawią razem to później jest problem ze sprzątaniem:baffled::wściekła/y:
NORMALNE u nas tak samo:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry