30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Jedziemy do Darłówka![]()
bardzo lubimy tak jeździć
szukaj piaszczystej plaży juz nie pamiętam po której stronie była, bo jest i kamienista i to bardzo.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedziemy do Darłówka![]()
szukaj piaszczystej plaży juz nie pamiętam po której stronie była, bo jest i kamienista i to bardzo.
zrobiłam już obiadek, chata posprzątana i zaraz myje łepetynę i muszę zrobić porządek z pazurami a popołudniu jade do pracy bo będziemy obchodzić jubileusz:-) ja z Martą 10lat pracy
a Aga 5lat

, ale na pewno będzie dobrze byle nie padałoEch ja tez się nie mogę doczekać naszego wyjazdy. Patrzyłam na zdjęcia satelitarne czy to daleko i zobaczyłam że strasznie tam dużo ludzi na plaży.Jedziemy do Darłówka![]()
Ja nic ie dostałamIza poprzednim razem kumpela dzwoniła, że będzie akcja 2 tygodniowa na te Fairy ( a w ogóle któraś dostała przed Wielkanocą???????????????????) ona robi w tym zakładzie w płacach, a teraz to sama kadrowa dzwonił bo mnie miała w bazie czy chcem dorobić, dzwonili też po mnie przed samą Komunią, ale wtedy czasowo nie dałabym rady, bo próby itp....... Zakład jest duży, istniej odkąd pamiętam, ale niedawno stracił status zakładu dla niepełnosprawnych, to zaczęli niepełnosprawnych zwalniać ( etaty, dotacje, chorobote, dłuższe urlopy, rehabilitacje ......itp) i przyjmuja właśnie na umowę śmieciową, zdrowych i bardziej wydajnych młodych ............ Już gadałam z kumpelą, żę jak będą po wakacjach dalej potrzebowac to ja sie piszę na takie dorobianie ( oczywiście jak jakiejś legalnej roboty nie załapię) ...... w tych czasach lepiej mieć śmieciowa niz nic................ wrrrrrrrrrrrrrr
hej hopp reszta ........WSTAWAĆ :-)
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką z którą pracowałam. Ja rzuciłam pracę wcześniej, po moim odejściu okazało się że inna firma wykupiła ich (a właściwie zostali sprzedani razem z towarem) i ona na jubileusz 10-ciolecia pracy w tej firmie dostała bilecik do urzędu pracy. Przepracowała równo 10 lat i 2 dni.Melduje się i ja:-) u nas też cieplej ale nadal szaro burozrobiłam już obiadek, chata posprzątana i zaraz myje łepetynę i muszę zrobić porządek z pazurami a popołudniu jade do pracy bo będziemy obchodzić jubileusz:-) ja z Martą 10lat pracy
a Aga 5lat
![]()
To czekamy na dobre wieści bo tylko takie wchodza w gre.Dzięki dziewczyny okazało się ,że raczej będę miała rezonans może już w poniedziałek
Wczoraj kupiłam jej nowa czapeczkę i tak się zachwycam od wczoraj
Na dowód mogę zdjęcia wam pokazać 

Chciałabym, ale chyba nie powinnam się już odzywać :-(Majandra Wielki Bracie choc czesc napisz...
Chciałabym, ale chyba nie powinnam się już odzywać :-(