reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia a sio od lekarza google,bo sraczki z nerwow dostaniesz jak poczytasz. Poczekaj na wizyte.

Iza S dzwonil ok.10 i mowil,ze jest w spodenkach i "nabial" mu sie gotuje:-D

Agus w Wieliczce jest slicznie. Dzieci napewno beda zadowolone. Mateuszowi bardzo sie podobalo w zeszlym roku.

Donus jak po fryzjerze? Mi maz zasponsorowal wizyte i dzisiaj bylam. Spojzal na mnie z przekasem i powiedzial "idz i rob porzadek z tymi wlosami":baffled:

Odpukac, od rana nie padalo i jakby mialo sie ku dobremu. Mialam opalac sie na moim nowym tarasie na nowym ogrodku za nowym domem,ale ze nie moge sie slonca doczekac to ide dupke troche podgrzac. A wiecie,ze moja mama ma slonce w Anglii? I gdzie tu sprawiedliwosc?

Majandra Wielki Bracie choc czesc napisz...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny jestem w szoku. Byłam po Olę w szkole a później poszłysmy do sklepu no i przy kasie obok byli 2 koledzy z Oli klasy z straszą siostrą tego jednego i oni kupowali napoje energetyczne i jeszcze się przechwalali kto jaki lubi jaki pije:szok:i to są dzieci w wieku 7-8 lat:sorry:

Justka, miejmy nadzije, że już niedługo będziesz mogła wyłozyć swoje chudzielce na słońce w nowym otoczeniu :rofl2::-D
Po fryzjerze? Tak sobie. Poszłam tylko dlatego, że po ostatnim obcięciu bardzo szybko mi sie porozdwajały końcówki, aż patrzeć na nie nie mogłam. Teraz mi tak więcej podcięła i troche mi dziwnie, bo już nawet długawe włosy miałam. czekam, aż odrosną. A Ty jak?

U nas też już ładne słonko i nawet ciepławo, bo chłodno było. Już nie mogę się doczekać koszenia:-D:-D:-D

Monia, gdzie są rodzice tych dzieicaków? Przeraża mnie, jak niektórzy nie kontrolują tego co jedza, co robią, co oglądaja, w co grają ich dzieci. ...

mnie też to przeraża .Jeden z tych chłopców jest jedynakiem któremu od zawsze wszystko wolno i w klasie są z nim największe problemy. Ostatnio wziął rozgryzł takiego gniotka z balonu a w środku mąka i ta mąka rozsypała sie po całej klasie.Wczoraj wziął zalał sprawdziany piciem.Co chwile coś. Rodzice od małego mu na wszystko pozwalali i z tego co słyszałam w domu juz też nie umią sobie z nim poradzic:sorry:

cześć dziewczyny :)
Aga w Wieliczce jest super moim dzieciakom bardzo się podobało jest taki specjalny program dla dzieci nazywa się chyba Solandia wiem ,że jest w weekendy i trzeba się wcześniej zapisać ale warto
Monia dziewczyny mają rację nie wczytuj się w internet , trzeba poczekać na wizytę , mnie tomografia też czeka może w przyszły tygodniu ale bardzo boję się iść bo neurolog podejrzewa bardzo poważną chorobę ale nic nie piszę tfu tfu póki nie będę miała wyników
Co do pogody u nas też kiepsko ,ale mam nadzieję ,że się ociepli bo już niebawem kierunek morze :)
Poza tym u nas nagromadziło się bardzo dużo problemów , na które nie mam zbytnio wpływu , ale mam nadzieję ,że do końca lipca chociaż częściowo się rozwiążą bo zwariuję
Pozdrawiam was cieplutko

Witajcie
Chłopaki obudzili mi Aśkę więc ją wzięłam do siebie. Ona zasnęła wtulona w moje ramie ja jakoś nie mogę więc siadłam przed kompa bo pewnie później nie będę miała czasu skrobnąć.

Nie wiem c zy pisałam ale umowa jest do końca mca.
Aguś jak ty podłapałaś taka fuchę, tzn wiem bo pisałaś. Ja szukałam też czegoś ale teraz w weekendy będę jeździć i pomagać ciotce w jej restauracji. Na próbe jadę w sobotę. Problem w Aśce bo zaczyna płakać jak mnie nie ma w zasięgu wzroku. Oddajemy więc Omara do dziadków żeby mężuś miał czas tylko dla Aśki.

Iza S dzwonil ok.10 i mowil,ze jest w spodenkach i "nabial" mu sie gotuje:-D ja sobie wczoraj nosa opaliłam i teraz mam taką czerwoną truskawkę na twarzy. Aśkę wysmarowałam kremem a dla mnie czasu zabrakło :eek:

Donus jak po fryzjerze? Mi maz zasponsorowal wizyte i dzisiaj bylam. Spojzal na mnie z przekasem i powiedzial "idz i rob porzadek z tymi wlosami":baffled: No nieźle i nie wiadomo czy cieszyć sie czy nie :szok::-D

Odpukac, od rana nie padalo i jakby mialo sie ku dobremu. Mialam opalac sie na moim nowym tarasie na nowym ogrodku za nowym domem,ale ze nie moge sie slonca doczekac to ide dupke troche podgrzac. Gdybyś dodała że na nowym leżaku to słońce pewnie wyszłoby z ciekawości obejrzeć te nowości :-D

Majandra Wielki Bracie choc czesc napisz...

dziewczyny jestem w szoku. Byłam po Olę w szkole a później poszłysmy do sklepu no i przy kasie obok byli 2 koledzy z Oli klasy z straszą siostrą tego jednego i oni kupowali napoje energetyczne i jeszcze się przechwalali kto jaki lubi jaki pije:szok:i to są dzieci w wieku 7-8 lat:sorry:
Masakra

Justka, miejmy nadzije, że już niedługo będziesz mogła wyłozyć swoje chudzielce na słońce w nowym otoczeniu :rofl2::-D
Po fryzjerze? Tak sobie. Poszłam tylko dlatego, że po ostatnim obcięciu bardzo szybko mi sie porozdwajały końcówki, aż patrzeć na nie nie mogłam. Teraz mi tak więcej podcięła i troche mi dziwnie, bo już nawet długawe włosy miałam. czekam, aż odrosną. A Ty jak?ja jak byłam chyba w marcu to jeszcze nie potrafię nic zrobić z włosami. przestały rosnąć i są w ogóle jakieś niewydarzone.

Monia robota nie zajac, nie ucieknie;-)

to jest moja filozofia życiowa odkąd mam Aśkę :-D

cześć dziewczyny :)
Monia dziewczyny mają rację nie wczytuj się w internet , trzeba poczekać na wizytę , mnie tomografia też czeka może w przyszły tygodniu ale bardzo boję się iść bo neurolog podejrzewa bardzo poważną chorobę ale nic nie piszę tfu tfu póki nie będę miała wyników
Co do pogody u nas też kiepsko ,ale mam nadzieję ,że się ociepli bo już niebawem kierunek morze :)
Poza tym u nas nagromadziło się bardzo dużo problemów , na które nie mam zbytnio wpływu , ale mam nadzieję ,że do końca lipca chociaż częściowo się rozwiążą bo zwariuję
Pozdrawiam was cieplutko
Luandzia to trzymam kciuki żeby podejrzenia się nie sprawdziły.
Kiedy i gdzie się wybierasz nad morze? My jedziemy 22 ale zahaczamy o Bydgoszcz, chcemy odwiedzić znajomych.

To się w końcu rozpisałam :-D:szok::-D

reklama
Witam w piękny dzień.
U nas o 9 było 18 stopni:tak:
Majuśkę odstawiłam na autobus oczywiście wszystko się przeciągnęło o 45min, bo Policja dokładnie sprawdzała a ja młodego nie widziałam od wczoraj rana, J dzwoni, że musi już wyjeżdzac do pracy a mnie nie ma........ więc jak tylko pomachałam szybciutko do domciu i J pojechał a ja młodego potem odwiozłam do przedszkola, mógł jechać z J ale że było dzieciątko i mamusia stęskniona to dobre pół godziny było przytulasków :tak::-) Ale głupie zdanie mi wyszło:szok::szok:

Luandzia zdrówka życzę a do Wieliczki niestety ale w tygodniu się wybieramy wracając już.

Iza poprzednim razem kumpela dzwoniła, że będzie akcja 2 tygodniowa na te Fairy ( a w ogóle któraś dostała przed Wielkanocą???????????????????) ona robi w tym zakładzie w płacach, a teraz to sama kadrowa dzwonił bo mnie miała w bazie czy chcem dorobić, dzwonili też po mnie przed samą Komunią, ale wtedy czasowo nie dałabym rady, bo próby itp....... Zakład jest duży, istniej odkąd pamiętam, ale niedawno stracił status zakładu dla niepełnosprawnych, to zaczęli niepełnosprawnych zwalniać ( etaty, dotacje, chorobote, dłuższe urlopy, rehabilitacje ......itp) i przyjmuja właśnie na umowę śmieciową, zdrowych i bardziej wydajnych młodych ............ Już gadałam z kumpelą, żę jak będą po wakacjach dalej potrzebowac to ja sie piszę na takie dorobianie ( oczywiście jak jakiejś legalnej roboty nie załapię) ...... w tych czasach lepiej mieć śmieciowa niz nic................ wrrrrrrrrrrrrrr

Dziś mam trochę luzu, pranie wczoraj porobiłam, obiad wczorajszy, musiałabym tylko na odkurzaczu polatać, ale nie razie mi sie nie chce:sorry:

hej hopp reszta ........WSTAWAĆ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry