reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) też z jesiennej krainy:wściekła/y: zimno, mokro, szaro brrrrrrrrr juz mam dośc. Dzisiaj znów mam dzieńtroche na wariata, musiałam zawieść młodą do przedszkola potem szybko do pracy (oczywiście sie spóźniłam;-)) a o 13 szefowa mnie zmieni i znowu muszę pędzić do Kłodzka po młodą bo M dziś w rozjazdach jak na złość, teściowa chora, a moja mama z szymkiem bo on znowu chory:sorry: w takich chwilach jeszcze bardziej mi taty brak:-(
Iza trzymam kciuki za potęgę pozytywnego myślenia:tak:
Monia mam nadzieję, ze Twoje dzieciaki jednak nie załapały, a dla Zosi zdrówka zyczę:tak:
Donuś łącze sie w bólu ogródkowym:wściekła/y:

reklama
mama pracuje w sklepie tylko w soboty i poniedziałki reszte ma wolną;-) no i w piątki popołudniami sprzata u Gośki w firmie, więc spokojnie daje rade chociaż oczywiście z wielką łaską:eek:

o nie tyle sie napisalam i wcielo, okazalo sie ze mojego posta wpisalam tam gdzie sie raportuje spamy, a gdzie to to nie wiem wrrrrrrr

WItam , u nas pieknie, dalej napisze na kompie, bo na tadziku nie lubie

Dziewczyny coś w tym jest. Lekarka zachwycona Aśką a Aśka nią. Lekarka w sumie do d... ale mam nadzieję że się nie pomyliła co do uczulenia na skarpetki. Pogoda dalej świetna. My zrobiliśmy zakupy w końcu większe. Ja pobuszowalam w selgrosie po przecenach i znalazłam sobie i męzusiowi spodnie dresowe za 15 zł. Były tez fajne rybaczki ale tylko 38 rozmiar więc nie wejda na moja pupę.
Zaraz biorę się za obiad a potem z Aśką na spacer do apteki skoczę.
Dziewczyny na pogodę mam lekarstwo... przyjeżdżajcie do mnie!!

Iza mowisz i masz, moj maz jedzie do Ciebie po slonce,ale mnie nie chcial zabrac. Tylko on mowi,ze jedzie "na białe niedźwiedzie":-D Od jutra zaczynam sobie wkrecac tak jak Ty. Niech sie spelnia!

witam z kawką
dziś mam w planach porządki:tak:
dziewczyny jak u Was pogoda u nas już nie pada :-)ale słońca jeszcze brak...
mama wczoraj miała robioną tomografię głowy bo od dłuższego czasu boli ją głowa ,ma zawroty głowy ,stresuje sie z byle czego no i wyszło coś że ma zaznaczone zaniki korowe obu półkul móżdżku:baffled:no i siedze i czytam i żadnych konkretnych informacji nie mogę znaleźć czy to poważne,groźne czy nie:sorry:a do tego ma jeszcze niski poziom cukru we krwi:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry