anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam i ja:-) też z jesiennej krainy
zimno, mokro, szaro brrrrrrrrr juz mam dośc. Dzisiaj znów mam dzieńtroche na wariata, musiałam zawieść młodą do przedszkola potem szybko do pracy (oczywiście sie spóźniłam;-)) a o 13 szefowa mnie zmieni i znowu muszę pędzić do Kłodzka po młodą bo M dziś w rozjazdach jak na złość, teściowa chora, a moja mama z szymkiem bo on znowu chory
w takich chwilach jeszcze bardziej mi taty brak:-(
Iza trzymam kciuki za potęgę pozytywnego myślenia
Monia mam nadzieję, ze Twoje dzieciaki jednak nie załapały, a dla Zosi zdrówka zyczę
Donuś łącze sie w bólu ogródkowym
zimno, mokro, szaro brrrrrrrrr juz mam dośc. Dzisiaj znów mam dzieńtroche na wariata, musiałam zawieść młodą do przedszkola potem szybko do pracy (oczywiście sie spóźniłam;-)) a o 13 szefowa mnie zmieni i znowu muszę pędzić do Kłodzka po młodą bo M dziś w rozjazdach jak na złość, teściowa chora, a moja mama z szymkiem bo on znowu chory
w takich chwilach jeszcze bardziej mi taty brak:-( Iza trzymam kciuki za potęgę pozytywnego myślenia

Monia mam nadzieję, ze Twoje dzieciaki jednak nie załapały, a dla Zosi zdrówka zyczę

Donuś łącze sie w bólu ogródkowym

Od jutra zaczynam sobie wkrecac tak jak Ty. Niech sie spelnia!
no i siedze i czytam i żadnych konkretnych informacji nie mogę znaleźć czy to poważne,groźne czy nie