anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się z kawką:-) dziś mamy z Tuśką wizyte u okulisty i prawdopodobnie czeka nas zmiana szkiełka
, jutro jade do Piławy rozliczyć się za pomnik, a pojutrze na pogrzeb do Nysy, także zamiast odpoczywać na urlopie to ja w ciągłym biegu;-)
Iza gartaki dla małej Gryzeldy:-)
Majnadra wyluzuj trochę i pisz
a że czasem nie jest miło no to co? Nie może być zawsze słodkopierdząco;-)
Monia, Nuśka hop hop
, jutro jade do Piławy rozliczyć się za pomnik, a pojutrze na pogrzeb do Nysy, także zamiast odpoczywać na urlopie to ja w ciągłym biegu;-)Iza gartaki dla małej Gryzeldy:-)
Majnadra wyluzuj trochę i pisz
a że czasem nie jest miło no to co? Nie może być zawsze słodkopierdząco;-)
Monia, Nuśka hop hop
Darek w firmowym aucie ma na dachu wgniecenia a na domu na steropianie zaciągniętym klejem mamy białe dziury jak po strzelaninie jakiejs no i w ogródku wszystko połamane...ale my to w porównaniu do innych to pikuś bo ludziom dziury w dachach zrobiło, szyby w oknach dachowych potrzaskane,trampoliny po podwórkach fruwały,drzewa połamane i auta całe potrzaskane niektórzy mają normalnie szyby i wgniecenia w karoseri
szkła zmieniamy ale jak ona o tym gada co jest z Tuśką to mam wrażenie, ze bez okularów Natala powinna mieć problemy ze wzrokiem, a ona naprawdę ich nie ma
szkła zmieniamy bo się wszystko pozmieniało ale będą dopiero po 20 czerwca. Dziewczyny wiem że chyba Majandra i Donuśka pisały, ze mają astygmatyzm oświećcie mnie bo ja już nic nie kumam
bo moim marzeniem było żeby miec syna piłkarza a Mateusza nie bardzo ciągnie do piłki...