donkat
Fanka BB :)
Witam,
wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza.
Odważyłam się w końcu i zakupiłam getry! Pierwszy raz je publicznie założyłam
Już nie wspomnę, że się ładniutko dziś ubrałam, dobrałam idealnie dodatki w tunikę i podkusiło mnie podlać kwiatki z nawozem. Nie wiem jak to się stało, że nakrętka od nawozu mi się wymsknęła i...pochalapała tunike!!!! Na szczęście druga też mi pasuje, tylko bizuterię zmieniłam;-)
Anetka, chyba niedługo macie rocznicę ślubu? jkaieś plany? Nam wczoraj stuknęła 9-ta i powiem Wam, że mimo cięzkich czasów, jakie mieliśmy, to jestem szczęśliwa z tym moim gamoniem;-):-)
Julitki tekst: mama, będizemy żegnać Motylki i Delfinki (starsze grupy) i ja też będę w tym UCZESTNIKOWAĆ

wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza.
Odważyłam się w końcu i zakupiłam getry! Pierwszy raz je publicznie założyłam
Już nie wspomnę, że się ładniutko dziś ubrałam, dobrałam idealnie dodatki w tunikę i podkusiło mnie podlać kwiatki z nawozem. Nie wiem jak to się stało, że nakrętka od nawozu mi się wymsknęła i...pochalapała tunike!!!! Na szczęście druga też mi pasuje, tylko bizuterię zmieniłam;-)Anetka, chyba niedługo macie rocznicę ślubu? jkaieś plany? Nam wczoraj stuknęła 9-ta i powiem Wam, że mimo cięzkich czasów, jakie mieliśmy, to jestem szczęśliwa z tym moim gamoniem;-):-)
Julitki tekst: mama, będizemy żegnać Motylki i Delfinki (starsze grupy) i ja też będę w tym UCZESTNIKOWAĆ

ale grunt to dobra zabawa

Już nie mogę znieść Psotki!!!! Czy ja mogę mieć ładny ogórdek i rośliny, czy wiecznie ma byc wszystko zniszczone przez jej kopanie???????????????????????????????
i spac mi sie chce. Czekam na hydraulika,bo idzie juz tydzien,a cieknie nam z licznika. Ogarniamy kotlownie i takie wykonczeniowki w domu. Panowie od polbruku maja przyjsc, czekam cierpliwie juz miesiac