Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domuś my wyjeżdżamy już 20.06 ale turnus zaczyna się 22. 20.06 jedziemy do rodziców bo 18 przyjeżdża moja siostra z dzieciakami a akurat 20.06 ma urodziny więc piokę jej pieroga tatarskiego i może jakiś torcik albo ciacho smaczne zrobię. A 21.06 wyjeżdżamy juz na wakacje zajeżdżając najpierw do Bydgoszczy odwiedzić rodzinkę i przenocować.
Żeby było ciekawiej to 18.06 mamy kontrol bioderkową i powiemy lekarzowi że zdejmujemy szelki, 19.06 z wynikami krwi Aśki i moimi pójdę do lekarza. Przed wyjazdem musze tez zrobić konfitury z truskawek bo jak wrócę może ich już nie być. Ja nie wiem kiedy będę się pakować.
Na dole jest obrazek, gdzie to się wkłada
Ja podziękuję 

trochę chate ogarne i śmigam na działkę na leżaczek oczywiście;-) młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki
ja już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny
a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez

Witam i ja
U nas pogoda sie pogorszyła, któraś zabraŁa słońce!!!!
Jesteśmy zdrowi, czas szybkio leci a Adas odlicza dni do wakacji.
Donuś nasza Luna też kopie dołki ............. jak mozna nazwać to dołkami, bo cała stopa wchodzi , a wysokosc prawie do kolan, J się wnerwia bo robi to na trawniku a mieliśmy już jak z rolki wrrrrrrrrrrr.
Pozdrawiam

Dzień dobry
jesteśmy już po pobraniu krwi a o 12 na bioderka.
.
młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżankija już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny
a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez