• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej Kobietki!!

Oj, ale miałam świetne spotkanie licealne!!! Ponad 7godzin ciągłe go śmiechu do bólu policzków i brzucha! I potańczyliśmy i popiliśmy, oj fajnie było!
W niedzielę odwiedziłam koleżankę ze studiów na nowym mieskzanku.
Napięty grafik na ten kielecki wyjazd miałam.
Wracając do domu zajechałam do brata po rębka do gałęzi i tam najmniej czasu spędziłam, bo nawet do domu nie zostałyśmy z Julitką zaproszone na herbatę i ciastko...Oj, jak nie ma Mamy, to czasmai się czuję tam jak w obcym miejscu,a nie rodzinnym domu...:-(

P. mnie wkurzył maksymalnie jak wróciłyśmy (on był cały weekend w domu) i takie sobie u nas nastroje...

Domuś my wyjeżdżamy już 20.06 ale turnus zaczyna się 22. 20.06 jedziemy do rodziców bo 18 przyjeżdża moja siostra z dzieciakami a akurat 20.06 ma urodziny więc piokę jej pieroga tatarskiego i może jakiś torcik albo ciacho smaczne zrobię. A 21.06 wyjeżdżamy juz na wakacje zajeżdżając najpierw do Bydgoszczy odwiedzić rodzinkę i przenocować.
Żeby było ciekawiej to 18.06 mamy kontrol bioderkową i powiemy lekarzowi że zdejmujemy szelki, 19.06 z wynikami krwi Aśki i moimi pójdę do lekarza. Przed wyjazdem musze tez zrobić konfitury z truskawek bo jak wrócę może ich już nie być. Ja nie wiem kiedy będę się pakować.

no to zyczę rozciągnięcia się doby, żeby czasu na wszystko wystarczyło:-)

Anetka, kolejnego szczęśliwego roku dla Was!

Donuś, jeden woreczek na 10 lat. Ja chyba wolę nie wiedzieć jak to się stosuje i gdzie to się wkłada :szok::baffled::rofl2:

Mała mi śpi i przez nia nie mogę nic zrobić. Nie kupiłam pieczywa ani truskawek. Pakowac nic nie mogę bo u niej są torby i rzeczy. Nudzi mi się :)

Witam sie pourlopowo z pracy, jakoś po tygodniu błogiego lenistwa nie mogę zatrybić:baffled:
Donuś dzieki za pamieć:-) pytałas o plany na dziś wiec chyba odpowiedź już masz ja w pracy;-) a M w domu;-)
Iza napawaj sie chwilą błogiego spokoju:-)

Witam.
Kubeczki Menstruacyjne
:szok::szok::szok: macie pomysł, jak to się stosuje i gdzie wkłada bo ja nie:zawstydzona/y::rofl2:
Na dole jest obrazek, gdzie to się wkłada :-D Ja podziękuję :-p

Zwolnili w piątek jedną osobę z mojego przedszkola. Dziwnie się poczułam. Tak w ogóle to bardzo źle się u nas dzieje, gdyż na stanowisku dyr jest osoba, która nie ma bladego pojęcia o tej pracy (pracowała zaledwie rok w przedszkolu na stanowisku nauczyciela). Szukam czegoś nowego, ale już wyłącznie w państwówce.

Witam i ja
U nas pogoda sie pogorszyła, któraś zabraŁa słońce!!!!:crazy::crazy:

Jesteśmy zdrowi, czas szybkio leci a Adas odlicza dni do wakacji.

Donuś nasza Luna też kopie dołki ............. jak mozna nazwać to dołkami, bo cała stopa wchodzi , a wysokosc prawie do kolan, J się wnerwia bo robi to na trawniku a mieliśmy już jak z rolki wrrrrrrrrrrr.

Pozdrawiam

Dzień dobry
jesteśmy już po pobraniu krwi a o 12 na bioderka.

Majandra nie daj się i powodzenia w poszukiwaniach w państwowych przedszkolach.

Aguś to nie ja, u mnie też pochmurno a miał być upał. Wygląda jakby zaraz miała być wielka burza.

Witam i ja u nas z pogodą bez zmian czyli upał:-) właśnie wróciłam z zakupów i przymierzam się do mycia okien:tak: trochę chate ogarne i śmigam na działkę na leżaczek oczywiście;-) młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki :wściekła/y: ja już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny:wściekła/y: a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez
Aguś, Donuś współczuje z psiakami:sorry:
Iza trzymam kciukasy za wyniki i bioderka:tak:

reklama
Witam,

oj, wczoraj zabalowalismy, bo przyszli sąsiedzi po M. i się zasiedzieliśmy przy piwku, a dziewczyny do przedszkola przecież musiały wstać. Na szczęście nie było u nas z tym dzisiaj więcej problemów.

dzisiejsze popołudnie planuje spokojne, bo jutro niuńka jedzie do ZOO do W-wy, więc trzeba się spakować, wcześniej połozyć...

Witam i ja
U nas pogoda sie pogorszyła, któraś zabraŁa słońce!!!!:crazy::crazy:

Jesteśmy zdrowi, czas szybkio leci a Adas odlicza dni do wakacji.

Donuś nasza Luna też kopie dołki ............. jak mozna nazwać to dołkami, bo cała stopa wchodzi , a wysokosc prawie do kolan, J się wnerwia bo robi to na trawniku a mieliśmy już jak z rolki wrrrrrrrrrrr.

Pozdrawiam

łoj, rano i u nas było nieciekawie, chmury, zimno, nawet polało. Teraz juz sie wypogadza:tak:

No to Aguś, łączę się z Toba w bólu. Pies obsikuje drzewka, suka kopie, chyba najlepszym roziwązaniem jest malutka psinka, to i szkody mniejsze. Albo kitek...;-)

Dzień dobry
jesteśmy już po pobraniu krwi a o 12 na bioderka.

.

oby była poprawa:-)
młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki :wściekła/y: ja już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny:wściekła/y: a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez

u nas na razie cisza z urodzinami, ale tez był "szałowy" okres!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry