reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej Kobietki!!

Oj, ale miałam świetne spotkanie licealne!!! Ponad 7godzin ciągłe go śmiechu do bólu policzków i brzucha! I potańczyliśmy i popiliśmy, oj fajnie było!
W niedzielę odwiedziłam koleżankę ze studiów na nowym mieskzanku.
Napięty grafik na ten kielecki wyjazd miałam.
Wracając do domu zajechałam do brata po rębka do gałęzi i tam najmniej czasu spędziłam, bo nawet do domu nie zostałyśmy z Julitką zaproszone na herbatę i ciastko...Oj, jak nie ma Mamy, to czasmai się czuję tam jak w obcym miejscu,a nie rodzinnym domu...:-(

P. mnie wkurzył maksymalnie jak wróciłyśmy (on był cały weekend w domu) i takie sobie u nas nastroje...

Domuś my wyjeżdżamy już 20.06 ale turnus zaczyna się 22. 20.06 jedziemy do rodziców bo 18 przyjeżdża moja siostra z dzieciakami a akurat 20.06 ma urodziny więc piokę jej pieroga tatarskiego i może jakiś torcik albo ciacho smaczne zrobię. A 21.06 wyjeżdżamy juz na wakacje zajeżdżając najpierw do Bydgoszczy odwiedzić rodzinkę i przenocować.
Żeby było ciekawiej to 18.06 mamy kontrol bioderkową i powiemy lekarzowi że zdejmujemy szelki, 19.06 z wynikami krwi Aśki i moimi pójdę do lekarza. Przed wyjazdem musze tez zrobić konfitury z truskawek bo jak wrócę może ich już nie być. Ja nie wiem kiedy będę się pakować.

no to zyczę rozciągnięcia się doby, żeby czasu na wszystko wystarczyło:-)

Anetka, kolejnego szczęśliwego roku dla Was!

Donuś, jeden woreczek na 10 lat. Ja chyba wolę nie wiedzieć jak to się stosuje i gdzie to się wkłada :szok::baffled::rofl2:

Mała mi śpi i przez nia nie mogę nic zrobić. Nie kupiłam pieczywa ani truskawek. Pakowac nic nie mogę bo u niej są torby i rzeczy. Nudzi mi się :)

Witam sie pourlopowo z pracy, jakoś po tygodniu błogiego lenistwa nie mogę zatrybić:baffled:
Donuś dzieki za pamieć:-) pytałas o plany na dziś wiec chyba odpowiedź już masz ja w pracy;-) a M w domu;-)
Iza napawaj sie chwilą błogiego spokoju:-)

Witam.
Kubeczki Menstruacyjne
:szok::szok::szok: macie pomysł, jak to się stosuje i gdzie wkłada bo ja nie:zawstydzona/y::rofl2:
Na dole jest obrazek, gdzie to się wkłada :-D Ja podziękuję :-p

Zwolnili w piątek jedną osobę z mojego przedszkola. Dziwnie się poczułam. Tak w ogóle to bardzo źle się u nas dzieje, gdyż na stanowisku dyr jest osoba, która nie ma bladego pojęcia o tej pracy (pracowała zaledwie rok w przedszkolu na stanowisku nauczyciela). Szukam czegoś nowego, ale już wyłącznie w państwówce.

Witam i ja
U nas pogoda sie pogorszyła, któraś zabraŁa słońce!!!!:crazy::crazy:

Jesteśmy zdrowi, czas szybkio leci a Adas odlicza dni do wakacji.

Donuś nasza Luna też kopie dołki ............. jak mozna nazwać to dołkami, bo cała stopa wchodzi , a wysokosc prawie do kolan, J się wnerwia bo robi to na trawniku a mieliśmy już jak z rolki wrrrrrrrrrrr.

Pozdrawiam

Dzień dobry
jesteśmy już po pobraniu krwi a o 12 na bioderka.

Majandra nie daj się i powodzenia w poszukiwaniach w państwowych przedszkolach.

Aguś to nie ja, u mnie też pochmurno a miał być upał. Wygląda jakby zaraz miała być wielka burza.

Witam i ja u nas z pogodą bez zmian czyli upał:-) właśnie wróciłam z zakupów i przymierzam się do mycia okien:tak: trochę chate ogarne i śmigam na działkę na leżaczek oczywiście;-) młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki :wściekła/y: ja już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny:wściekła/y: a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez
Aguś, Donuś współczuje z psiakami:sorry:
Iza trzymam kciukasy za wyniki i bioderka:tak:

reklama
Witam,

oj, wczoraj zabalowalismy, bo przyszli sąsiedzi po M. i się zasiedzieliśmy przy piwku, a dziewczyny do przedszkola przecież musiały wstać. Na szczęście nie było u nas z tym dzisiaj więcej problemów.

dzisiejsze popołudnie planuje spokojne, bo jutro niuńka jedzie do ZOO do W-wy, więc trzeba się spakować, wcześniej połozyć...

Witam i ja
U nas pogoda sie pogorszyła, któraś zabraŁa słońce!!!!:crazy::crazy:

Jesteśmy zdrowi, czas szybkio leci a Adas odlicza dni do wakacji.

Donuś nasza Luna też kopie dołki ............. jak mozna nazwać to dołkami, bo cała stopa wchodzi , a wysokosc prawie do kolan, J się wnerwia bo robi to na trawniku a mieliśmy już jak z rolki wrrrrrrrrrrr.

Pozdrawiam

łoj, rano i u nas było nieciekawie, chmury, zimno, nawet polało. Teraz juz sie wypogadza:tak:

No to Aguś, łączę się z Toba w bólu. Pies obsikuje drzewka, suka kopie, chyba najlepszym roziwązaniem jest malutka psinka, to i szkody mniejsze. Albo kitek...;-)

Dzień dobry
jesteśmy już po pobraniu krwi a o 12 na bioderka.

.

oby była poprawa:-)
młoda znów dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki :wściekła/y: ja już mam dość nie ma miesiąca żebyśmy raz czy dwa gdzieś nie szły i wszędzie prezent i prezeny:wściekła/y: a kase trzeba oszczędzać na wczasy. W końcu się zdecydowaliśmy i jedziemy tu Międzywodzie – dom gościnny AgCez

u nas na razie cisza z urodzinami, ale tez był "szałowy" okres!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry