ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Dzień dobry moje kochane
ale się stęskniłam
Widzę że wakacje trwają pełną gębą :-) ja już o nich nawet zapomniałam. Miłego odpoczynkuU rodziców to harówka bo mała cały dzień u mnie na rękach, sama się nią zajmuję, w nocy tez sama do niej wstaję. Tyle że nie muszę się martwić o posiłki i Omar ma towarzystwo.
... babcia przyszła i muszę przerwać
ale się stęskniłam

Widzę że wakacje trwają pełną gębą :-) ja już o nich nawet zapomniałam. Miłego odpoczynkuU rodziców to harówka bo mała cały dzień u mnie na rękach, sama się nią zajmuję, w nocy tez sama do niej wstaję. Tyle że nie muszę się martwić o posiłki i Omar ma towarzystwo.
... babcia przyszła i muszę przerwać
Ubrałam sie odpowienio ;-) Trafiłam na fajnego mechanika, znaliśmy się z poprzedniego zakładu, gdzie jeździłam na przeglądy. Wypuścił bez problemu gaz, wszystko mi wytłumaczył i...niestety dopieor co dzwonił, że sprawdziły się jego podejrzenia: butlę muszą poddać regeneracji, bo jest mocno pordzewiała (umocowana jest w kole zapasowym od dołu, więc to zrozumiałe). Mogę odebrać dopiero w środę.
Przyjechałam z Aśką na szczepienie a wylądowaliśmy u chirurga na stole :-( Małej wycieli czyraki na główce. jestem w szoku, mała zresztą też. Teraz śpi bidulka. 
Rozmumiem,,ze nudzisz sie i mamy dotrzymac Ci towarzystwa?