reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie rozumiem, jakie problemy? Co ma skręcenie kolana do odchudzania? :baffled:

Aneta, w pracy sobie to kolano skręciłam. Nie wiem jak. Po prostu.
to samo co wypadanie włosów czy zęby słabsze itp.... można dużo wymieniać

Majandra myślę, że Adze chodziło o to, że ogólnie odchudzanie może osłabic organizm przez co i kości mogą być bardziej podatne na skręcenia czy złamania;-) życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności:tak:
Agus no właśnie mam takż nadzieję, ze te moje ogórasy jeszcze dadzą rady i plony się powiodą;-)
dokładnie o to mi chodziło.

u nas duszno..........

reklama
U nas dziś przyjemnie, popadało odrobinkę i jest całkiem przyjemnie:tak: z wesołych wiadomości Tuśka ma rumień:baffled: pojadłyśmy z Tuśką zupy serowej z grzankami i najchętniej walnęłabym się spać;-)

kurcze, chyba z tej głodówki sama nie wiem, co piszę!! Pewnie, że chodziło o głodówkę:-D:-D:-D. Choć wolałabym omdleć z napływu gotówki;-)

Aguś, nie stresuj sie, mozecie bałaganić, nie będę Was ustawiać po kątach;-)
pakuj się, pakuj. Ja mam zamiar jutro to ogarnąć.

No to to się żegnam na ponad tydzień. Chyba, że coś skrobnę z laptopa siostry.
Z góry pozdrawiam z Pojezierza Wielkopolskiego!!!!!!
Trzymacje kciuki za ładną pogodę, proszę....:sorry2:

Witam w słoneczny poranek:-) młoda jeszcze spi a ja nas szykuje bo o 10 jedziemy nad jeziorko:-) miłego dnia babeczki kochane:-)

Nuśka hop hop nie chce Ci wypominać, ale obiecałaś, ze się zameldujesz na BB;-)

Laski jak u nas goraco!!!! W cieniu jest 30stopni, nie wiem co bedzie dalej... Marze o deszczyku

Aneta bedziemy jechali w 2 polowie sierpnia,ale jeszcze sie zgadamy dokladnie.

Donus udanego urlopu. jaka miejscowosc wybraliscie?

Majandra to teraz maz na rekach Cie nosi?? Ja tez mam cos z kolanem,ale jakos to bagatelizuje,zamiast do ortopedy isc. Nie moge np. przysiadow robic, za szybko kucnac, przykleknac.

Takie minusy odchudzania jak wlasnie oslabienie kosci, wlosow itd. to wydaja mi sie,ze sa przy maniakalnym odchudzaniu,a mi sie wydaje,ze Majandra nie szalala na dietach cud tylko robila to z glowa, wiec nic nie powinno sie dziac.

Jak tylko na sekundę, pozdrawiam i mam nadzieję, że u Was popada a u mnie i Donusi słonko będzie świecić.
Wracamy za 2 tygodnie.

Justa odchudzanie z głową to jest 1kg na mc a nie więcej, ale ja nie jestem ekspertem;-)

Takie minusy odchudzania jak wlasnie oslabienie kosci, wlosow itd. to wydaja mi sie,ze sa przy maniakalnym odchudzaniu,a mi sie wydaje,ze Majandra nie szalala na dietach cud tylko robila to z glowa, wiec nic nie powinno sie dziac.
No tak też mi się wydaje. Ja chudłam powoli, nie głodziłam się itp. Chudłam właśnie 1-2 kg na miesiąc.

Justa, kup sobie Doppel Herz na stawy Doppelherz aktiv Na stawy Kolagen - Doppelherz.pl (ja to biorę, bo mam ten sam problem i ortopeda powiedział, że powinno pomóc).

Wczoraj jak wracałam od lekarza to wstąpiłam do pracy i normalnie stęskniłam się za dzieciakami.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
2 razy przelecial jakis deszyk u nas. Mialam nadzieje,ze zrobi sie chlodniej. NIC!!! Zrobilo sie jeszcze parniej i wilgotniej. Masakra normalnie. Bede blagala jutro S o jakikolwiek parasol i wiekszy basen(mamy taki malutki, pierwszy Mateusza). Po 20 dzieciaki wyszly na dwor i na zycie im sie mialo:-D
Majandra Ty tesknisz za dzieciakami,a ja za praca. Nie wyrabiam w domu. Jak ja zaluje,ze nie trzymalam jezyka za zebami:wściekła/y:

S przeniosl sie z Orange do Plusa i wzielismy telefon i tableta i normalnie stwierdzam,ze jestem coraz glupsza wraz z postepem techniki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry