reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry
Powiało dziś u mnie...
Anetka ty jak skwareczka już pewnie :-D
Majandra ciągle myślę o twoich dzieciach... wszystkich. Taka praca to dopiero wyzwanie. Poza tym jeśli rodzice będą widzieć że coś jest nie tak to przecież tez zareagują. O tym dyrektorka nie pomyślała? Wy (nauczycielki) możecie dwoić sie i troić a i tak z tego może nic nie wyjść, chociaż zyczę aby wszystko się udało.

reklama
Uwaga chwalę się! Omar już jeździ na 2 kółkach na rowerze. Właśnie wróciliśmy z podwórka. Jestem dumna jak paw :-D:-D Zaliczył też oczywiście dwa upadki ale się nie zraził. Po drugim stwierdziłam że już jest prawdziwym kolarzem i możemy wracać do domu :-D:-D Wszystko uwiecznione na zdjęciach będzie na blogu

Gratuluję Omarowi !!!! :-)
Przeniosłam na zamknięty naszą rozmowę.

Maciuś przyjeżdża do mnie do przedszkola ostatnio na 2 godzinki pobawić się z dziećmi i dziś jak zasypiał powiedział: fajnie u Ciebie w przedszkolu jest :-D

A jutro pierwszy raz będzie ktoś u niego nocował. Kuzyn 3 latka też po raz pierwszy poza domem na noc :szok: Obiecałam im smakołyki: lody, grzanki i pizzę. :-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)melduje sie :tak:
U nas ok. Pogoda piekna wiec wieksosci dni spedzamynna dworze:-)
Iza gratulacje dla Omara
Majandra no to szykuje ci sie ciekawa nocka oby ten 3 latek w nocy nie plakal ze chce do domu
Pozdrawiam wszystkie

Dzięki dziewczyny :)

Majandra jak minęła noc? Ty to zmieniasz swoje posty, dobrze że zajrzałam wyżej bo mi sie otwiera na nowym anie na edytowanym zawsze :wink:

Monia witaj :-)

Ja czekam na dostawę jabłek od rodziców będzie szarlotka i parę innych ciast. A miałam jutro zrobić uszy słonia :-D

Witam się i ja:-) wczorajszy dzień bardzo udany dzieciaki zachwycone;-) a ja już myślę jak im przyszły tydzień uatrakcyjnić;-) jak pogoda dopisze to napewno powtórzymy wczorajsze plażowanie bo już się dopytywali kiedy znowu pojedziemy:-D
Iza jeszcze raz gratki dla Omara:-) jak już upieczesz jabłecznik to podeślij troche;-)
Majandra trzymam kciuki za dzisiejszą nockę;-)

No to super:-) oby reszta nocki minęła ok:tak:
Jakoś w miarę szybko leci mi ten urlop Agi w pracy i już myślę o tym, ze jeszcze tylko niedziela, wtorek i wreszcie dwa dni wolne;-) chyba w środę Szymon zostanie u nas jak to on mówi unocować:-D jutro planujemy grilka ze znajomymi u nas na działce więc rano nastawie rosołek i pojade nalać świeżej wody do basenu to się później dzieciaki pomoczą;-) miłego weekendu kochane:-)

Witam kobietki!!!!

My od wczoraj wieczorem w domu. Fajniutko bylo, tylko przydalyby sie jeszcze ze 2 pelne dni ze sloneczkiem, ale nie moglysmy przedluzyc pobytu, bo domek byl juz zajety. zwiedzilysmy Poznań, Gniezno, Kórnik. Wypluskalłyśmy się, wytopilysmy slonkinki na sloncu.
Od jutra do pracy :(

Udal nam sie weekend z Agulka, chociaz mogloby wtedy slonko troche odpuscic, bo juz w niedziele ledwo zylismy na tym skwarze. Ciesze sie bardzo, ze nas odwiedzili :).

Pozdrowionka!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry