reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justka, było mineło. Dla mnie brak Twojej reakcji na chęć widzenia był jednoznaczny. Ja się poczuwałam jako gość w tamtych terenach, więc oczekiwałam czegoś z Twojej strony. Tak, jak np. ja zareagowałam na wieści od Agi.
Byc może się nie zrozumiałyśmy.;-)
Gniezno macie śliczne, ale nogi do dziś czuję po przejściu prawie 300 schodów, żeby się wdrapać na taras widokowy na katedrze. T zn bardziej się zmęczyły schodząc. A Julitka dała radę wejśc i zejść w japonkach, w których dopieor co się nauczyła chodzić:szok::-D. natrafiłyśmy na nie pezypadkowo w Biedronce i Julitki marzenie sie spełniło, bo ze 3 dni przed tym mówiła, że chciałaby takie kapki ze sznurkiem pomiędzy palcami:-D z Monster High. No i takie były za całe 7,99zł:-D:-D:-DOd tamtego dnia to są najlepsze niuńki klapki:biggrin2:

Zła jestem, bo jechałyśmy z moją siostra z nastawieniem na "nicniejedzenie", miałyśmy wykorzystać ten czas na odchudzanie, a żarłyśmy tam jak nakręcone:szok:

Iza, ja moje okna umyłam przed przyjazdem Agulki, no i...wiedziała to ode mnie, bo zauwazyć się już nie dało:baffled:

Luandzia, ciężko bedzie odpocząć samej z 2 łobuzicami. Ja naprawdę odpoczęłam, jak P. do nas dojechał i szalał z Julitką, a ja mogłam spokojnie się smazyć. Mimo wszystko miłego wypoczynku;-)

Monia, Ty chyba przyciągasz swoją osobą dzieciaki z całej okolicy:-D

no i właśnie dzwoniła koleżanka czy moga dziewczyny przyjechac do Oli tzn najpierw chciała żeby Ola przyjechała do nch ale że u Oli już jest 1 koleżanka więc to one przyjadą ... no i na początek będzie 4 dzieciaczków w basenie do pilnowania a do końca dnia pewnie wiecej sie ich zleci... Donuś mojej też marzyły się japonki i jak byliśmy nad morzem to kupiła se w Polo MArket z całe 1,99 hahah i też teraz innych btów nie ubierze

No już spakowana i już widzę że będzie ciężko, Zuzka wpadła w szał bo uwaga... nie wiedziała co zabrać z zabawek/książeczek do swojej torby :confused: w dodatku jak jej młodsza siostra śmiała coś jej coś włożyć do torby buu
Nie wiem co się z nią ostatnio dzieje ale potrafi krzyczeć i płakać bez jakiegoś konkretnego powodu
Monia szkoda ,że nie wpadliście , u mnie w domu jest zawsze chłodno:-)
może następnym razem, albo po prostu ja przyjadę z dziewczynami skoro tak przyciągasz dzieci :-D
Ja jakby co zapraszam do siebie jakby tylko któraś z was była w okolicy ;-)
ok kończę bo przyjechał W bo pojadę jego autem pozdrawiam i trzymajcie kciuki żebym przeżyła

Witam i ja:-) kolejny upalny dzień przede mną w pracy, ale przy zyciu trzyma mnie myśl, że wreszcie będę mieć dwa dni wolne:-) jupiiiiiiiiii. Jutro Szymka zabieram do nas na nocowanie. Jak wczoraj im o tym powiedziałam to myślałam, ze z radości oszaleją:-D ileż planów już narobili:szok::-D no i jutro chyba ich zabiore znowu nad wode niech poszaleją:tak:
Iza wyrazy współczucia:wściekła/y: ja też mam takie szczęście, ze jak wypucuje okna to zaraz leje:wściekła/y:
Luandzia udanego wypoczynku i oczywiście jak sie zdecydujecie we wrześniu to daj znać postaram sie wykombinowac dla Was fajny pokój w dobrej cenie;-)

Witam kobietki!!

oj, gorąco dziś, gorąco! Przynajmniej mi stopy w pracy jeszcze nie zmarzły, to znaczy, że jest naprawdę wyoka temperatura.

Nosi mnie, że takie słonko się marnuje, więc namówiłam koleżankę, biorę urlop w czwartek i skoczymy z dziećmi nad wodę, bo już od piątku załamanie pogody ma być.

Iza, my to już tak mamy, że się urobimy, mimo świadomości, ze zaraz nie będzie widać;-)Ale pewnie Ci lepiej, że były umyte, prawda?:-D

Anetka, fajnie, że możecie tak sobie często jeździć nad wodę, ładować akumulatorki słońcem...:-)

Dociera do mnie świadomośc, że już lada tydzień koniec wkaacji i zacznie się szkoła:szok:. Należałoby chyba kupować wyprawkę? Rozpuszczona jestem przez przedszkole i w sumie to nie wiem, do zerówki kupujemy piórniki i przybory? Jak jest u Was?

witam i ja dzis popluskałam sie w basenie z dziecmi dziemy zmieniac auto bo jak D mówi nadarzyła się okazja. Ja nie jestem do końca przekonana bo bardzo dobrze mi sie moim Scenikiem jeździło i bardzo się do niego przywiązałam Iza dlaczego moich okien nie przyjechałas umyc???? Aneta to dzieciaczki pewnie mają radochę bo co chwile nad wodą są Donkat bierz urlop i korzystaj ze słoneczka ile się da ja miałam dziś z dziecmi na rowerach na plac zabaw pojechac ale przyjechali teście z ogórkami i na kawę i po planach. Wiecvzorem bede zaprawiac ogórki tylko muszę poszukac jakiegos fajnego przepisu

reklama
Donuś jeśli chodzi o piórnik i przybory to u nas nic nie trzeba bo oni robią wszystko tak jak w 5 latkach przynajmniej u nas tak jest.Kredki,bloki i inne plastyczne rzeczy to kupujemy na początku do przedszkola i wszyscy korzystaja z tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry