• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justka, było mineło. Dla mnie brak Twojej reakcji na chęć widzenia był jednoznaczny. Ja się poczuwałam jako gość w tamtych terenach, więc oczekiwałam czegoś z Twojej strony. Tak, jak np. ja zareagowałam na wieści od Agi.
Byc może się nie zrozumiałyśmy.;-)
Gniezno macie śliczne, ale nogi do dziś czuję po przejściu prawie 300 schodów, żeby się wdrapać na taras widokowy na katedrze. T zn bardziej się zmęczyły schodząc. A Julitka dała radę wejśc i zejść w japonkach, w których dopieor co się nauczyła chodzić:szok::-D. natrafiłyśmy na nie pezypadkowo w Biedronce i Julitki marzenie sie spełniło, bo ze 3 dni przed tym mówiła, że chciałaby takie kapki ze sznurkiem pomiędzy palcami:-D z Monster High. No i takie były za całe 7,99zł:-D:-D:-DOd tamtego dnia to są najlepsze niuńki klapki:biggrin2:

Zła jestem, bo jechałyśmy z moją siostra z nastawieniem na "nicniejedzenie", miałyśmy wykorzystać ten czas na odchudzanie, a żarłyśmy tam jak nakręcone:szok:

Iza, ja moje okna umyłam przed przyjazdem Agulki, no i...wiedziała to ode mnie, bo zauwazyć się już nie dało:baffled:

Luandzia, ciężko bedzie odpocząć samej z 2 łobuzicami. Ja naprawdę odpoczęłam, jak P. do nas dojechał i szalał z Julitką, a ja mogłam spokojnie się smazyć. Mimo wszystko miłego wypoczynku;-)

Monia, Ty chyba przyciągasz swoją osobą dzieciaki z całej okolicy:-D

no i właśnie dzwoniła koleżanka czy moga dziewczyny przyjechac do Oli tzn najpierw chciała żeby Ola przyjechała do nch ale że u Oli już jest 1 koleżanka więc to one przyjadą ... no i na początek będzie 4 dzieciaczków w basenie do pilnowania a do końca dnia pewnie wiecej sie ich zleci... Donuś mojej też marzyły się japonki i jak byliśmy nad morzem to kupiła se w Polo MArket z całe 1,99 hahah i też teraz innych btów nie ubierze

No już spakowana i już widzę że będzie ciężko, Zuzka wpadła w szał bo uwaga... nie wiedziała co zabrać z zabawek/książeczek do swojej torby :confused: w dodatku jak jej młodsza siostra śmiała coś jej coś włożyć do torby buu
Nie wiem co się z nią ostatnio dzieje ale potrafi krzyczeć i płakać bez jakiegoś konkretnego powodu
Monia szkoda ,że nie wpadliście , u mnie w domu jest zawsze chłodno:-)
może następnym razem, albo po prostu ja przyjadę z dziewczynami skoro tak przyciągasz dzieci :-D
Ja jakby co zapraszam do siebie jakby tylko któraś z was była w okolicy ;-)
ok kończę bo przyjechał W bo pojadę jego autem pozdrawiam i trzymajcie kciuki żebym przeżyła

Witam i ja:-) kolejny upalny dzień przede mną w pracy, ale przy zyciu trzyma mnie myśl, że wreszcie będę mieć dwa dni wolne:-) jupiiiiiiiiii. Jutro Szymka zabieram do nas na nocowanie. Jak wczoraj im o tym powiedziałam to myślałam, ze z radości oszaleją:-D ileż planów już narobili:szok::-D no i jutro chyba ich zabiore znowu nad wode niech poszaleją:tak:
Iza wyrazy współczucia:wściekła/y: ja też mam takie szczęście, ze jak wypucuje okna to zaraz leje:wściekła/y:
Luandzia udanego wypoczynku i oczywiście jak sie zdecydujecie we wrześniu to daj znać postaram sie wykombinowac dla Was fajny pokój w dobrej cenie;-)

Witam kobietki!!

oj, gorąco dziś, gorąco! Przynajmniej mi stopy w pracy jeszcze nie zmarzły, to znaczy, że jest naprawdę wyoka temperatura.

Nosi mnie, że takie słonko się marnuje, więc namówiłam koleżankę, biorę urlop w czwartek i skoczymy z dziećmi nad wodę, bo już od piątku załamanie pogody ma być.

Iza, my to już tak mamy, że się urobimy, mimo świadomości, ze zaraz nie będzie widać;-)Ale pewnie Ci lepiej, że były umyte, prawda?:-D

Anetka, fajnie, że możecie tak sobie często jeździć nad wodę, ładować akumulatorki słońcem...:-)

Dociera do mnie świadomośc, że już lada tydzień koniec wkaacji i zacznie się szkoła:szok:. Należałoby chyba kupować wyprawkę? Rozpuszczona jestem przez przedszkole i w sumie to nie wiem, do zerówki kupujemy piórniki i przybory? Jak jest u Was?

witam i ja dzis popluskałam sie w basenie z dziecmi dziemy zmieniac auto bo jak D mówi nadarzyła się okazja. Ja nie jestem do końca przekonana bo bardzo dobrze mi sie moim Scenikiem jeździło i bardzo się do niego przywiązałam Iza dlaczego moich okien nie przyjechałas umyc???? Aneta to dzieciaczki pewnie mają radochę bo co chwile nad wodą są Donkat bierz urlop i korzystaj ze słoneczka ile się da ja miałam dziś z dziecmi na rowerach na plac zabaw pojechac ale przyjechali teście z ogórkami i na kawę i po planach. Wiecvzorem bede zaprawiac ogórki tylko muszę poszukac jakiegos fajnego przepisu

reklama
Donuś jeśli chodzi o piórnik i przybory to u nas nic nie trzeba bo oni robią wszystko tak jak w 5 latkach przynajmniej u nas tak jest.Kredki,bloki i inne plastyczne rzeczy to kupujemy na początku do przedszkola i wszyscy korzystaja z tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry