reklama

Wrześniówkowe mamy

Korzystam z dzieciakami, ale tylko dlatego, ze otworzyli 8km od Kłodzka plaże i jest fajnie i bezpiecznie dla dzieciaków. Tak jakbym miała z nimi jechać niewiadomo ile km to by tak dobrz nie mieli:no:;-)
Donuś ja mam kupić tylko podręczniki i książkę do religii co do reszty to będzie jak w przedszkolu;-)

reklama
Hej kobietki!!

wczoraj leniuchowalam całe popołudnie, jakoś nie miałam natchnienia na wysiłek.

P. dzwonił z trasy, że ma mało powietrza w 1 kole, zanim zdołał dojechać do wulkanizacji, to już miał same pióra z opony. Jka przywiózł, to w szoku byłam.:szok:

Donuś jeśli chodzi o piórnik i przybory to u nas nic nie trzeba bo oni robią wszystko tak jak w 5 latkach przynajmniej u nas tak jest.Kredki,bloki i inne plastyczne rzeczy to kupujemy na początku do przedszkola i wszyscy korzystaja z tego

Korzystam z dzieciakami, ale tylko dlatego, ze otworzyli 8km od Kłodzka plaże i jest fajnie i bezpiecznie dla dzieciaków. Tak jakbym miała z nimi jechać niewiadomo ile km to by tak dobrz nie mieli:no:;-)
Donuś ja mam kupić tylko podręczniki i książkę do religii co do reszty to będzie jak w przedszkolu;-)

ano widzicie, ja nie dopytałam, jak to jest. Wiem, że mamy kupować jakies przybory na cały rok, ale nie wiem, jak to z piórnikiem. Muszę dopytać koleżanki, może będzie bardziej zorientowana.

Aguś, zamelduj się, jak wrócicie:-)

Witam o poranku:-) zaraz robie kawkę i nastawiam szybko pomidorówkę, żeby jak wrócimy znad wody mieć czym szybko głodne brzuchy zapchać;-) Miłego dnia kochane!

Witam o poranku:-) dzieciaki jedzą śniadanie i później zbieramy się na działkę:tak: wczoraj wyszaleli się nad jeziorkiem nurkowali jak szaleni aż chwilami się bałam, a Tuśka wróciła z oczami jak była piła przez 3 dni:szok::-D

Cześć dziewczyny , my już jutro wracamy do domu , bardzo się cieszę ,że akurat w tym tygodniu zdecydowałam się na ten wyjazd bo upały były straszne a tak dało się to nawet przeżyć. Jutro rano na śniadanie na godzinę na basen , potem na obiad do babci więc totalna laba. Na szczęście w przyszłym tygodniu ma być już bardziej znośna pogoda.
Anatesa oj coś wiem o tym nurkowaniu , moje dziewczyny gdyby mogły to cały czas byłyby pod wodą
Dziewczyny , szczególnie te które mają córki czy wasze dzieci też przez to ,że rosną zeszczuplały ? Mówiąc szczerze trochę zaczynam się już martwić bo Zuzi widać praktycznie każde żebro, nogi ma jak patyczki a w pasie ma prawie tyle co Helenka (która nie jest gruba) więc spodenki kupuje jedne w tym samym rozmiarze dla obu :confused:

Witam.
Donus melduję sie, dziś w nocy wróciliśmy, mieliśmy "małą" awarię i przymusowy nocleg w Dąbrowie Górniczej, masakra, jesteśmy biedniejsi o ponad tysiaka --------------------wina: ............ AUTO............ WRRRRRRRRR.

Mimo tej przygody było fajowo.
Reszta relacji później:tak:

Donuś............ co do "owej rozmowy" to bez komentarza:baffled:

Witam kobietki!

Oj, ale nam się wczoraj udał dzien! Spędziliśmy fajny czas nad wodą! Wróciłyśmy wymeczone. A ile było ludzi!!!!! W szoku byłam, bo ja na tyogdniu nigdy nie jeździłam nad wodę, jedynie w niedziele. Julitka fajnie szalałą ze mną, albo dziećmi koleżanki.

Aguś, tak to bywa ze sprzętami. Co wam padło?

Przez ten upał mam bajzel w domu. Nie chce mi się nic robić, dopiero co uprzetnełam pościel po gościach, ciuchy po wyjeździe...Chyba trzeba się wziąć w garść:baffled:

Luandzia, trudno mi sie wypowiedzieć, bo Julitka od dawna jest szczuplutka i mozna żeberka liczyć. Ona ogólnie drobna jest, bo wcale nie za wysoka jak na swój wiek. Od dawna waży 19kg a jak ją niedawno mierzyłam, to miała chyba 115cm-nie pamiętam dokładnie. na wyjeździe założyłam jej po raz pierwszy spodenki, któe jeszcze przywieźliśmy z UK, a maja rozmiar 1-1,5toku:-D:-D Dupka maluszka z pieluszką jest większa, niż mojej gwiazdki:-D:-D. Chciałabym miec taka figurkę......

Zuzia też waży niecałe 20 kg i ma 122 cm wzrostu , nigdy nie była okrągła ale teraz zrobiła się chudziutka. Z drugiej strony jak teraz na wyjeździe widziałam ile jest otyłych dzieci (oczywiście w ręku z colą i chipsami) to może i lepiej ,że wygląda jak wygląda.

Witam ta waga to chyba norma u naszych dzieci bo mateusz też nie umie przekroczyc 20kg waży ok 19,9kg:) Zawiozłam dzieci na 3 godz do ośrodka sportu i rekreacji bo są organizowane zajęcia dla dzieci przez gminę mają tam 1,5 h zabaw na dworze a 1,5 h zajęc w sali i bedzie to trwało 5 dni teraz do środy,piątek i poniedziałek:) Pochwalę się:)auto kupiliśmy fajniutko się nim jeździ tak cichutko i leciutko:) OPEL ASTRA H 1.9 bezwypadkowa KLIMA idealna FV 23% (3434232677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cos takiego tylko rocznik 2006

reklama
Witam sie i ja z pracy:-) zapowiada sie kolejny pracowity dzień:tak: wekend udany w sobotę pogrilowaliśmy u mojej siostry, a wczoraj calutki dzień spędziliśmy nad jeziorkiem:-) na koniec zaliczyliśmy przygode, auto nam się zakopało w błocie:szok::-D dobrze, ze szwagier nas wyciągnął bo wypchnąc byśmy go nie wypchnęli:no:
Monia fajowe autko:-)
Luandzia Zuzia prawie tak jak moja Tuska dobija do 120cm a waga ciągle ponizej 20kg;-) tez szczypiorek z niej ;-)
A i pochwale się, ze udało mi się posprzedawać na allegro Tuski koniki pony i nawet nie spodziewałam sie, że uda nam się odzyskać tyle kaski prawie 350zł wpadnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry