reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta no to ci się udało:) a mama nie proponowałą ani razu żeby wziąśc Natalkę? też bym się wybrała gdzieś nad wodę ale auto jeszcze nie przerejstrowane i nie idzie się nigdzie ruszyc a woda w basenie zrobiła się zielona a wymieniana była ok 2 tyg temu...............

reklama
Wiesz niby 2 razy zapytała a co z Natalką, ale za każdym razem miałam już opiekę zorganizowana;-) no i raz zapytała cyt"a dziadki z lutyckiej jeszcze jej nie maja dość?" wrrrrrrrrrrrrrrr na to ja, że nie i jeszcze pytają dlaczego tak rzadko;-)

Witam kobietki!!!

wczoraj byliśmy pod Lublinem u kuzynów. Bardzo miło spędzliśmy dzień.

Dzis siedzę w pracy. Juz się mało dzieje, ale do 16.00 muszę być.

Jutro idę na 40-tkę kolezanki, choć się obawiam, jak będzie

witam meldujcie się dziewczyny!!!!!! Mati u dentysty płakał tzn darł się że go chyba cała przychodnia słyszała zraził sie chyba po wyrywaniu ząbka no i dentystka mówiła że miał prawo płakac bo dziura była duża aż do nerwa mu dojechała dała mu lekarstwo i 6 września mamy się zjawic dziewczyny też wam te wakacje zleciały ???jeszcze tylko 2 tygodnie i zacznie się szkoła i przedszkole masakra a tak niedawno odliczaliśmy dni do wakacji....

Monia, moja gwiazda sie zakochała w dentyście:-D Była przypadkowo z teściami i wpadł jej w oko i powiedziała, że ona teraz chce tylko do niego chodzić. Jesteśmy umówione na kolejny piatek u mojej koleżanki na przegląd szczęki, ale Julitka już nie pójdzie, bo w końcu była z babcią u "swojego " pana:-D:-D:-D. Cały czas o nim opowiada

Mnie też dobija fakt kończących sie wakacji. Jakoś za szybko zleciało. Teraz znowu się zacznie pośpiech, wszystko co do minuty wyliczone, żeby zdążyć....:baffled:

Anetka, udanego pluskania!
U nas ma być cieplutka niedziela, więc może i my skoczymy nad wodę, chyba ostatni raz w tym roku.

W ostatnia sobotę sierpnia mamy zjazd rodzinny od mojej Mamy, jak co roku. Już nie mogę się doczekać:-)

Kobietki, zastanawiam się: planowaliśmy w tym roku kupić Julitce dużą trampolinę. Jednak jak obserwuje dzieci w tym wieku i pytam znajomych, to widzę, że jakoś już nie ma szału. I chyba z każdym rokiem będzie coraz gorzej. Szkoda mi wydać 700zł tylko po to, żeby stało.Jka myślicie? jak jest u Was? Nasza mała trampolina jest używana tylko wtedy, jak jakieś nowe dzieci przyjdą i poskaczą.

Donuś no to będziesz musiała iśc z Julitką do jej pana :) jeśli chodzi o trampolinę to0 uważam też że nie warto my nie mamy ale maja koledzy i koleżanki dzieci i zazwyczaj 5 min poskaczą w ciągu dnia albo i wcale a trampolina stoi ...moje dzieci jak kiedys był szał to też chcieli miec ale jakos tak wyszło że nie kupiliśmy bo ja byłam przeciwna a teraz ani nie wspomną ze by chcieli ...

A ja gdybym miała gdzie rozstawić trampolinę to na pewno bym młodej kupiła;-) bo ona uwielbia i tam gdzie trampolina tam i ona:-D wpadłam tylko do domu młodą upodobnić do człowieka i lecimy do rynku na spotkanie z Luandzią:-)

Witam i ja.
Weekend zapowiada się słoenczny, wczoraj bylismy w Jarosławcu w Aqua Parku, mimo, że chłodnawo było to dzieci siedziały bite 5 godzin w wodzie......... na szczęście w ttym roku część zadaszyli, więc jak nie ma pogody to i tak jest frajda:tak:

Aneta jak spotkanie z Luandzią?
Donus co do trampliny, my nie kupowalismy z jednego powodu........ wszyscy na około mają i jak ochotę mają to idą do sąsiadów, ale szału juz takiego nie ma:no:

Ja jestem zszokowana jak mój Adaśko pływa......... ja patrzeć nie mogę, bo boję się że się utopi ( ja nie umię pływać) ale on daje sobie świetnie radę, ma sprzęt do nurkowania i potrafi pod wodą ( z wystającą fajką) przepłynąć długośc dosc dużego basenu:tak: i zastanwaiamy się czasem czy nie zrezygnować z karate na rzecz basenu, bo z niego to "rybka" jest:tak:

Patrzę na pogodę i CZEMU wczoraj tak słonecznie i ciepło nie było:crazy:

Monia jak długo jeszcze będziecie na papiery czekac? My po 3 dniach już rejestrowalismy swojego:tak: Co do końca wakacji to masakra jak ten czas leci, własnie piorę wszystkie adidasy i plecak młodej

reklama
Agulka nie wiem czemu to tak długo trwa...auto było kupione bez rejstracji i musimy załątwiac wszystko skarbowkę,tłumacza ,urząd celny i coś tam jeszcze wkurza mnie juz to...w piątek pojechaliśmy do rzędu miasta żeby opłacic wat za auto a tam czynne do 13 a my byliśmy jakoś 13.15 wrrrrrrr u nas pogoda piękna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry