Witam kobietki!!!
wczoraj byliśmy pod Lublinem u kuzynów. Bardzo miło spędzliśmy dzień.
Dzis siedzę w pracy. Juz się mało dzieje, ale do 16.00 muszę być.
Jutro idę na 40-tkę kolezanki, choć się obawiam, jak będzie
witam meldujcie się dziewczyny!!!!!! Mati u dentysty płakał tzn darł się że go chyba cała przychodnia słyszała zraził sie chyba po wyrywaniu ząbka no i dentystka mówiła że miał prawo płakac bo dziura była duża aż do nerwa mu dojechała dała mu lekarstwo i 6 września mamy się zjawic dziewczyny też wam te wakacje zleciały ???jeszcze tylko 2 tygodnie i zacznie się szkoła i przedszkole masakra a tak niedawno odliczaliśmy dni do wakacji....
Monia, moja gwiazda sie zakochała w dentyście

Była przypadkowo z teściami i wpadł jej w oko i powiedziała, że ona teraz chce tylko do niego chodzić. Jesteśmy umówione na kolejny piatek u mojej koleżanki na przegląd szczęki, ale Julitka już nie pójdzie, bo w końcu była z babcią u "swojego " pana

. Cały czas o nim opowiada
Mnie też dobija fakt kończących sie wakacji. Jakoś za szybko zleciało. Teraz znowu się zacznie pośpiech, wszystko co do minuty wyliczone, żeby zdążyć....
Anetka, udanego pluskania!
U nas ma być cieplutka niedziela, więc może i my skoczymy nad wodę, chyba ostatni raz w tym roku.
W ostatnia sobotę sierpnia mamy zjazd rodzinny od mojej Mamy, jak co roku. Już nie mogę się doczekać:-)
Kobietki, zastanawiam się: planowaliśmy w tym roku kupić Julitce dużą trampolinę. Jednak jak obserwuje dzieci w tym wieku i pytam znajomych, to widzę, że jakoś już nie ma szału. I chyba z każdym rokiem będzie coraz gorzej. Szkoda mi wydać 700zł tylko po to, żeby stało.Jka myślicie? jak jest u Was? Nasza mała trampolina jest używana tylko wtedy, jak jakieś nowe dzieci przyjdą i poskaczą.