reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja:-) zasiadłam na chwilę z kawką zeby odsapnąć;-) co do spotkania z Luandzią to bardzo udane:tak: szkoda tylko, ze ja dziś do przcy bo gdybym miała wolne to pewnie bym zanocowała w tym pensjonacie co oni i można by dłuzej posiedzieć;-) dziewczynki fajnie się bawiły, a Tuśka po drodze do domu wciąż pytała czy pojedziemy do Zuzi:-) co do fotek to coś jutro wrzucę ale mam tylko kilka bo oczywiscie mi bateria w aparacie padła. W Luandzi robił więcej to moze ona coś wrzuci;-)

reklama
Witam Aneta fajnie że spotkanie udane dzieci skonczyły dziś zajęcia w gminie i Mateusz zajął za zbieranie gwiazdek 3 miejsce i dostał nagrodę. A jutro zaczyna się wakacyjna szkołą dla dzieci przy kościele też bedą zająecia plastyczne,sportowe ,gry i zabawy i też będą od 10-13 i bedą trwały do piątku:) Mati dzis jedzie na 1 nockę do babci i już nie moze sie doczekac nawet obiadu w domu nie chciał jesc mówił że zje u babci nawet jesli bedzie miala cos co nie lubi ii tylko mnie pośpiesza żeby juz jechac

witam w deszczowy poranek:crazy:od wczoraj niemal cały czas pada, ale podobno jutro już ma być lepiej:tak: w niedzielę byliśmy w Czechach na basenie, zdjęcia wiecie gdzie;-)
Monia fajnie Wam z tymi zajęciami dla dzieci w czasie wakacji:tak: u nas to nic nie organizują:crazy: jak tam Mati u babci?

Witajcie
Jestem, żyję, podczytuję. Na pisanie brak sił. U nas w porządku, stara bieda czyli u Aśki znowu gronkowiec się odezwał i złapała jeszcze przeziębienie. Omar w przedszkolu. Ja łapię chwile na prace ale z tym ciężko.
Miłego dnia Wam życzę. Buziaki

Anatesa dzięki za spotkanie , zdjęcia prześlę , postaram się jutro bo są na W laptopie. Wyjazd udał się i to bardzo , szkoda tylko ,że musieliśmy wrócić wcześniej (w sobotę w nocy) niestety W ma teraz tyle pracy ,że nie było innej możliwości. W piątek byliśmy w kopalni złota ,a w sobotę mieliśmy mały maraton bo najpierw byliśmy w skalnym mieście gdzie Zuzia przeszła praktycznie bez odpoczynku ponad sześć kilometrów (niebieskim szlakiem) ,a potem zaraz pojechaliśmy do zoo safari .
Teraz mam w domu remont bo robimy Zuzi pokój taki już "dorosły" i szukam inspiracji w necie.Nie wiem jak Helenka sobie z tym poradzi ,że nie będą już spać razem , ale z drugiej strony po tym co ostatnimi czasy wyprawiają po położeniu spać , chyba już przyszedł czas żeby je rozdzielić ;) No i dzięki temu ,że będzie nowy pokój , stary "gabinet Zuzi przerobimy na pokój gościnny więc Anatesa możesz przekazać Natalce ,że może spokojnie wybrać się do Zuzi ;)

Kolejny męczący dzień w pracy już prawie za mną. Padam już na pysk, a jeszcze do wtorku daleko, a ja już nie mogę doczekać się wolnego:baffled:
Iza dużo zdrówka dla maleńkiej i dla Ciebie wytrwałości:tak:
Luandzia to ja dziękuję, że dałas znać, ze jesteście w okolicy;-) żal by było nie skorzystać z okazji, A Natalce już przekazałam że pokój dla niej sie szykuje także nie zdziw się jak któregoś dnia kurier dostarczy Ci nietypową przesyłkę do Zuzi;-):-D

Witam z samego rana.ja juz po kawce trzeba by bylo sie za jakas robote wziasc
Iza duzo zdrowka dla malenkiej
Aneta Mati u babci byl 1 nocke wiecej nie chcial chodzil tylko i pytal kiedy mama przyjedzie podobalo mu sie ale jak minela doba to chcial do domu
Od wtorku jest u nas Emilka 10 letnia kuzynka dzieci i razem z nimi chodzi na zajecia wczoraj byli na wycieczce na basenie i na lodach a dzis znowu jada na basen w ramach tych zajec :-)A popoludniu prjada 2 najstarsze kuzynki (20 i 16lat) z rolkami i wszystkie wybieramy sie gdzies na rolki a w przyszlym tygodniu Ola pojedzie do Emilki na kilka dni:-)

Witajcie, co tu tak pusto?
Monia, Anetka, dziękuję. Z małą już lepiej. Jest jeszcze na antybiotyku a ząbki chyba idą całym stadem. Poza tym zaczęła raczkować i stawać na nogi więc mam z nią dużo roboty.
Anetka, Luandzia super spotkanie
Monia, fajnie że dzieci mają zajęcie, przynajmniej się nie nudzą.

Dzieciaki przygotowane do szkoły? Ja jeszcze nie odebrałam umowy z zerówki i nie wiem w zasadzie co powinien Omar mieć a co będzie na miejscu. Dziś dopiero odbieramy książki. Omar jeszcze się nie stresuje, a ja już zaczynam :)

Miłego dnia życzę.
A wiecie że zaraz zaczyna się weekend? :-)

Witam sie i ja:-) ja też muszę sie wybrać do zerówki dowiedzieć co i jak;-) bo narazie tylko podręczniki kupiłam i bluzkę młodej na rozpoczęcie roku;-):-D
Monia to Ci sie bardzo aktywny dzień zapowiada:-)
Iza co mi po wekendzie jak w niedzielę idę do pracy:wściekła/y: szczerze padam już na pysk i strasznie mi sie dłuży urlop Marty:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry