reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.
Donus podeślij linka z tym kremem, bo ja tez takie cóś mam:wściekła/y:
Co do urodzin to młody też miał już obiecane i odkładane ale w tym roku raczej nie da rady uciec od "spędu" 6ciotatków i CHYBA robimy na basenie, jest tam godzina w wodzie i godzina zabaw z animatorem w cenie..............................
AAneta spojrzałam na auto i też od razu pomyslałam, że takie mieliście............. tfuuuuuu niech się długo jeździ.

Dziś nocował u Adasia kolega, wszystko było w porządku, rodzice jego przezywali, bo się jeszcze budzi w nocy, że do wc chodzi co chwilkę a u nas jak zasnął o 21;30 tak wstał dopieo o 7;30, bez pobudek............ ja mam wrażenie, że on z nimi sie pieści i wymusza, bo ma 3 miesięcznego brata:tak:

Ja tez musze do szkoły skoczyc o której jest rozpoczęcie:tak:

Aneta pamiętam jak ja byłam młodsza;-) to chciałam ferbiego no i miałam................ znajoma z lumpka mi zachowała jak towar z zagranicy przeszedł bo u nas wtedy takich cudów nie było:no:

Witam i ja Aneta fajne autko niech się spisuje dobrze i jak najdłużej:) Donuś ja zawsze zaproszenia akurat kupuję a może poszukaj jakiś do wydrukowania ...widzę ze u Was też kruluje Monster High Ola jak by mogła to by wszystko z tego miała a i tak dużo przyborów i rzeczy z tego ma ostatnio nawet parasol z monster kupiła:) Agulka urodziny na basenie ciekawy pomysł:) byliśmy dziś u dentysty z Mateuszem i tylko usiadł na fotel to już był ryk musiałam mu nogi i rece trzymac bo kopał i chhciał wyrwac dentystce wiertartkę masakra jak zawsze był odważny i dzielny nawet nie jęknął to teraz od tego jak mu wyrwali zęba tak się zraził że juz nawet do gabinetu się boi wejśc:( Nuśka my również pozdrawiamy:)

Witam kobietki!

Spać 9godz na dobe i się nie wyspać???? Czy wszystko ze mna w porządku???:szok:

Dzis jadę z niunią na ogledziny chomików i wszelkich akcesoriów;-)

Aguś, ja wzięłam takie specyfiki:
[h=2]aptekagemini.pl[/h]
Zamówienie numer: 270813102416536
Data złożenia zamówienia: 2013-08-27 10:24:11

Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszej aptece.
Dane płatnika:
Aldona Tomczyk
Cerekiew 21
26-652 Zakrzew
Polska
501-624-723
Dane dostawy:
Aldona Tomczyk
Cerekiew 21
26-652 Zakrzew
Polska
501-624-723

[TD="align: center"] Lp. [/TD]
[TD="align: left"] Nazwa [/TD]
[TD="align: center"] Netto [/TD]
[TD="align: center"] VAT [/TD]
[TD="align: center"] Brutto [/TD]
[TD="align: center"] Ilość [/TD]
[TD="align: center"] J.m. [/TD]
[TD="align: center"] Kwota [/TD]

[TD="align: center"] 1 [/TD]
[TD="align: left"] ATOPERAL emulsja do ciała 400ml
[/TD]
[TD="align: center"] 19,67 [/TD]
[TD="align: center"] 23 % [/TD]
[TD="align: center"] 24,19 [/TD]
[TD="align: center"] szt. [/TD]
[TD="align: center"] 24,19 [/TD]

[TD="align: center"] 2 [/TD]
[TD="align: left"] ATOPERAL żel do mycia ciała 400ml
[/TD]
[TD="align: center"] 14,63 [/TD]
[TD="align: center"] 17,99 [/TD]
[TD="align: center"] 17,99 [/TD]

[TD="align: center"] 3 [/TD]
[TD="align: left"] EUCERIN Even Brighter korektor na przebarwienia 5ml
[/TD]
[TD="align: center"] 46,33 [/TD]
[TD="align: center"] 56,99 [/TD]
[TD="align: center"] 56,99 [/TD]

[TD="align: center"] 4 [/TD]
[TD="align: left"] PHARMACERIS S Sun krem ochronny do twarzy SPF50 50ml
[/TD]
[TD="align: center"] 25,20 [/TD]
[TD="align: center"] 30,99 [/TD]
[TD="align: center"] 30,99 [/TD]

[TD="align: center"] 5 [/TD]
[TD="align: left"] EUCERIN Even Brighter krem przeciw przebarwieniom na noc 50ml
[/TD]
[TD="align: center"] 63,73 [/TD]
[TD="align: center"] 78,39 [/TD]
[TD="align: center"] 78,39 [/TD]

Płatność: Przelewy24
Dostawa: Przesyłka DPD

Koszt dostawy: 9,99
Waga zamówienia: 1,20kg
Łączna kwota do zapłaty: 218,54 zł

Potwierdź zamówienie

Hrudzia mi polecała krem Neostrata HQ Skin Lighting Hel cis takiego 30g ok 150zl.

Witam.

Aneta pamiętam jak ja byłam młodsza;-) to chciałam ferbiego no i miałam................ znajoma z lumpka mi zachowała jak towar z zagranicy przeszedł bo u nas wtedy takich cudów nie było:no:

Ty pamietasz??/To ja w jakis innych czasach chyba żyłąm, bo pierwszy raz słyszę:szok:

byliśmy dziś u dentysty z Mateuszem i tylko usiadł na fotel to już był ryk musiałam mu nogi i rece trzymac bo kopał i chhciał wyrwac dentystce wiertartkę masakra jak zawsze był odważny i dzielny nawet nie jęknął to teraz od tego jak mu wyrwali zęba tak się zraził że juz nawet do gabinetu się boi wejśc:( Nuśka my również pozdrawiamy:)

Nic dziwnego, zraził się i już:-(
Ja byłam w piątek u dentystki-koleżanki, wymieniła mi plombę, bo miałam stara i...boli mnie teraz ząb. Jest wrażliwy na wszystko. wcześniej mi nie dokuczał:baffled:

Donuś to ja chyba jak i Ty żyłam w innych czasach, bo w życiu za dziecka o takich zabawkach nie słyszałam:no: szczytem marzeń wtedy była barbi;-)
Ja właśnie wróciłam z młodą od dentysty, bo wypadło jej lekarstwo założone tydzień temu. Mam nadzieję, ze teraz będzie się lepiej trzymało:dry:

Donuś to ja chyba jak i Ty żyłam w innych czasach, bo w życiu za dziecka o takich zabawkach nie słyszałam:no: szczytem marzeń wtedy była barbi;-)
Ja właśnie wróciłam z młodą od dentysty, bo wypadło jej lekarstwo założone tydzień temu. Mam nadzieję, ze teraz będzie się lepiej trzymało:dry:

no może troche przesadziłam, że jak byłam mała, byłam trochę większa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale tak czy siak miałam takiego: Furby - Tiger Electronics. (1998) - YouTube
Wiecie, że 3 lata temu jak się przeprowadzalismy to znalazłam go w rupieciach i działał:sorry2: no ale wyrzuciłam........... teraz ten dzisiejszy to wypasiony jest:tak:

Witam.
Mam dośc wakacji.......... czas już wrócić do normalności:rolleyes:

Donuś sporo tego nakupowałaś.......... ja może skusze sie tylko na jeden :tak:

oj, ja też bym chciała, zeby wakacje jeszcze trwały...tak fajnie i na luzie mam, a teraz się zacznie kołowortek...
Julitka już się nie może doczekać pójścia do szkoły i odlicza dni do konca wakacji:-D. P. się nad nia lituje:-D:-D

Aguś, kupiłam 3rzeczy, bo czytałam, że te korektory punktowe dużo dają, a na dzien przy skłonności do przebarwień jest konieczny krem lub podkład z filtrem 50SPF. No i wyszło ile wyszło. Mam wrażenie, że plama na czole zrobiła mi się ciemniejsza już mi źle z tym:baffled:

Justka, żyjesz?

reklama
Witam o poranku z kawką oczywiście:-) wczoraj popołudniu byłam u mojej Gochy dzieciaki po tygodniowej przerwie tak się za sobą stęskniły, ze myślałam, ze Tuśki wołami do domu nie wyciągnę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry