reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się
nie mam siły i czasu na nic więc tylko sie melduję.

Donuś czym się różni emulsja od żelu? Emulsja jest jak balsam? Ja Aśke kąpię w atoperalu ale smaruję dexerylem.

Anetka, dla mnie też wakacje zleciały jak z bicza strzelił. BA całe przedszkole jak krótka chwila. Jestem w szoku że jutro ostatni dzień!! Qrcze nic nie przygotowałam dla pań :-( ups

Widziałam tego Furbiego w selgrosie. Cena że ups. A niedawno trafiłam na takie ogłoszeni Furby - kolor biały NOWY Kielce • Tablica.pl zawsze to taniej :)
Za to powiem wam że przeżyłam sok w sklepie z zabawkami. Aśka (8 miesięcy) umie już wymuszać zabawki. Najpierw pokazałam jej myszkę miki a potem jak odchodziłyśmy był płacz i kopanie! Szok. Na szczęście nie ze mną te numery. Zabawka w sklepie kosztowała 166zł a na allegro 40. INTERAKTYWNA MYSZKA MIKI DISNEY MINNIE CLEMENTONI (3508700833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdrawiam was i życzę miłego weekendu (bo jutro mam napięty grafik i nie wiem czy zajrze do was)

reklama
Hej Kobietki

ja chce jeszcze wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pisałam Wam, że jutro mamy zjazd rodzinny? ten, co juz stał się tradycją. Muszę poszykować jedzonko. Nie mogę się już doczekać spotkania ze wszystkimi. Będzie nas ok.45osób :-):-)

U nas rozpoczęcie roku o 9.00 mszą w kościele - Julitka niezbyt zachwycona, bo jej kościół powoduje uczucie nudy;-)

Iza, ja uzywam dla Julitki na zmianę Emolium i Atoperal, ostatnio miałam też Oillan. Emulsje dodaje się do kąpieli i jest tłusta jak oliwka-taka przynajmniej była z Balneum (uzywałam jak niuńka była malutka). Natomiast żel, to jak żel do mycia ciała, zamiast mydła. Myję jej tym całe ciałko łacznie z buzią. Dla mnie jest to dużo wygodniejsze rozwiązanie, bo nie kąpię codziennie Julitki w wannie z napuszczoną wodą, tylko myje pod prysznicem. A potem smaruję kremem do ciała.

Witam i ja w nastroju wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:
Donus udanego zjazdu:-) a ta szkoła co Julitka idzie to jakaś katolicka? Ja nigdy nie słyszałam, żeby rozpoczęcię roku zaczynało się mszą w kościele:baffled:

Co tam Anetka się stało?

nie, nie katolicka-wiejska i to wystarczy;-) często się spotykam z tym, że na rozpoczęcie roku, czy zakończenie jest msza. oczywiscie mozna iśc do samej szkoły godzinę później.

a no to zmienia postać rzeczy;-) u nas też są msze na rozpoczęcie i zakończenie, ale takie nie obowiązkowe;-) a co się stało miałam nieprzyjemną scysje z gościem, który wynajmuje lokale od szefa i podniósł mi porządnie ciśnienie:wściekła/y:

Witam.

U nas spoko, jak to sie mówi: jako tako;-)

Dziś u nas było otwarcie Jyska.............. masakra............. kolejki by wejśc do sklepu a 3 razy większe do kas............. matko jakby ludzie pierwszy raz wogóle w sklepie byli......... o pełnej godzinie miały byc puszczone balony a w niektórych z nich miał być bon......... baby stały już pół godziny przed czasem pod tymi balonami, a jak je wypuścili, to sajgon, darcie ciuchów, ciąganie za włosy, krzyki................ szooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

Miłego weekendu

Co się dzieje z Justą? Nie wrócili jeszcze z gór???????????????????????????????:szok:;-)

Aneta nie zazdroszczę podniesionego cisnienia:no:

reklama
Witam z kawką
Jejciu jak te wakacje zlecialy:szok:moi jeszcze spia ale za chwilke bede ich budzic Ola ma na 8 rozpoczecie w kosciele a potem w szkole i z tego co wyczytalam na stronie szkoly czeka ich zmiana wychowawczyni :angry:dzieci nie beda zadowoleni bo do tamtej juz sie przyzwyczaili:sorry2:
No a Mati jest w grupie z bratem Zosi:blink:sa w grupie integracyjnej i maja 2wychowawczynie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry