reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku z kawą:-) planuje dzisiaj z młodą wybrać się do kina na samoloty;-) a że pogoda nie sprzyja innym wyprawom to chyba plan zrealizujemy;-) a i pochwale się zmieniliśmy wreszcie samochód:-)
Donuś mam nadzieję, ze ze swojego stanowiska częściej będziesz zaglądać;-)

reklama
Anetka, co kupiliście?

Oj, jaki luz czuje dziś siedząc u siebie:-) Będę regularnie juz pisać.

Muszę się pochwalić naszym małym podwórkowym osiągnięcem: zburzylismy w końcu 1szopkę (Aguś, wiesz któą;-)) i mozemy teraz zrobić kolejną część podwórka:-):-):-)

Co planujecie kupić dzieciakom na urodziny?
U nas tautś chce spełnić życzenie córci i...kupujemy chomika z wysposażeniem!!!! Ciężko to widzę, no ale słowo sie rzekło...
W ogóle w tym roku robimy urodziny dla dzieci w Kraninie Marzeń, już nie mogłam dłużej Julitce odmawiać:sorry2:

Kobietki, czy uzywałyście kiedyś kremów odbarwiających do twarzy? Potrzebuję kupić, bo pojawiły mi się przebarwienia, ale nie za bardzo wiem, któy warto.

Hej Kobietki!!!

zimno, ponuro, jakos nie nstraja mnie optymistycznie ta poogda. Juz czuc na plecach zblizającą się jesień...

Korzystam z osttanich dni wakacji i luzu i postanowilam sie nie przemeczać w domu, bo od poniedziałku mi się zacznie kołowrotek i wtedy nie będę miała wyjścia.

Anetka, a nie taki sam samochód mieliście? ja aż tak na modelach mercedesów się nie znam, więc dla mnie bardzo podbne są. Kiedyś nawet widziałam taki bordowy u nas i tak mi sie skojarzył z Tobą. Niech się dobrze spisuje!!:-)

Kobietki, jak u Was przygotowania do szkoły? Przeżywacie?

Nuśka Was pozdrawia:-) Nie ma na nic czasu w pracy, więc nie zagląda do nas, a w domu nawet nie otwiera kompa, bo ma juz dość.

Witam i ja:-) szaro buro i ponuro i zimnoooooooooooo tylko 11 stopni:szok:
Donuś mieliśmy też mercedesa w kombi ale troche inny model;-) no i był starszy i strasznie pognity:wściekła/y: co do szkoły to mam stracha bo boje sie, ze młoda znów będzie robić cyrk, a ja ani siły ani ochoty na jej jęki steki teraz nie mam:no: a za pozdrowienia od Nuśki bardzo dziekuję:-)

Witajcie
Wczoraj napisałam, odpowiedziałam na wasze posty i wszystko znikło więc rzuciłam to w cholere.
Ale jakby nie patrzeć lato się kończy. Poranki zimne, u nas tez było dziś 11 stopni. Byłam wczoraj w szkole zmienić umowę z 9 na 5 godz i popytać co trzeba do zerówki. Okazało się że jeszcze nic nie wiadomo bo będzie nowa pani i wszystko się ustali w pierwszych dniach września. Nie wiadomo jeszcze o której godz będzie rozpoczęcie roku, wszystko ustalą na radzie w czwartek a w piątek wrzuca a stronę. Dobrze że nie w poniedziałek :-D
Coś jeszcze wczoraj pisałam, ale już nie wiem co... pozdrawiam was wszystkie piszące, czytające i pozostałe :tak:;-) Buziaki

Donuś zapomniałam Ci napisać, ze co do kremów ja nie pomogę, bo nigdy tego typu nie używałam:no: a co do planów urodzinowych to u nas już od dłuższego czasu wszyscy wiedzą, ze będzie ogólna zrzuta bo Tuśce sie marzy Furby, a że kosztuje prawi 300zł to wszyscy się złożymy i niech ma;-)

reklama
Iza, ja też na razie nie wiem, o której rozpoczęcie roku. Byłyśmy wczoraj pod skzołą zobaczyć, czy nie wisi ogłoszenie i jeszcze nie ma.
Najlepiej, bo chce zapisać Julitkę na basen i dzwoniłam juz drugi razna jeden, to ciągle nic nie wiedzą: kiedy, ile razy w tyg, za ile...Będzie wiadomo w piatek. A obawiam sie, ze coś mi tam może nie psawoać i będzie juz za póxno, zeby sie zapisać na drugi:sorry2:

Anetka, aż spojrzałam w net co to ten Furby, bo moja Julitka jeszcze o tym nie mówiła ( na szczęście;-)), więc nie miałam pojęcia.
zamówiłam salę na urodzinki. Teraz szukam w necie jak zrobić samej zaproszenia z Monstre High:cool2: Macie juz sprawodzne sposoby?

Kremy zamówiłam, mam nadzijeję, że podziałąją, bo to niemały wydatek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry