Cześć ,
Monia jak tam po wolnym od dzieci, odpoczęłaś trochę .przykro mi z powodu auta mam nadzieje że naprawa nie będzie bardzo droga
Anatesa ja cały czas myślę o wyjeździe weekendowym na Dolny Śląsk ;-)miałam ostatnio nawet dzwonić do Ciebie w sprawie rezerwacji noclegu, chcemy z dziewczynkami pojechać do skalnego miasta , no i chciałabym pokazać dzieciom miejscowość z której pochodzi moja mama , ale to dopiero chyba we wrześniu bo pod koniec miesiąca planujemy jechać do Chorwacji
Donkat w tym tygodniu znów zapowiadają jakieś straszne upały , w Polsce centralnej nawet 38 stopni w cieniu

więc chyba na deszcz trzeba będzie trochę poczekać , u nas tak jak u Moni w nocy była burza i trochę popadało
Iza gratulacje dla Omara , super jak można się wybrać na taką wycieczkę rowerową całą rodziną, niestety u nas nie ma do tego zbyt dobrych warunków bo ścieżek rowerowych prawie nie ma no i górek sporo.
Najlepiej było nad morzem, tam rzeczywiście sporo pieniędzy poszło na ścieżki , Zuzia jeździła z nami , a Helenka w foteliku , bo dla niej jeszcze takie długie wycieczki to za dużo, ale radzi sobie na dwóch kółkach już świetnie .
Kończę bo muszę się iść pakować bo dzisiaj rano podjęłam spontaniczną decyzję i jadę z dziewczynkami do Wisły , mam nadzieje ,że jakoś sobie dam radę z moimi dwoma potworkami , bo jadę sama , na szczęście w hotelu są różne animację dla dzieci więc mam nadzieję ,że jakoś to będzie, najgorzej na basenie jak każda idzie w inną stronę...