reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam chyba burzansie do nas zbliża grzmi i błyska z każdej strony :baffled:
Wczoraj moje auto sie popsuło:-(padła skrzynia biegow i na lawecie odjechało do mechanika....az sie poryczalam jak widzialam moje autko na lawecie
Majandra jak tam nocka kuzyna Maćka ?
Donkat wszystko co fajne szybko sie konczy ważne ze urlop udany :-)

reklama
Po nocno-nadrannej burzy dalo sie dzisiaj dychac. Nareszcie...

Donus szkoda,ze nie napisalas gdzie dokladnie jechaliscie,a ja gapa nie zapytalam wczesniej:-(

Aneta zmienily nam sie nieco plany, Kudowe odkladamy na moze za rok,bo kupilismy spontanicznie meble na taras...

Witam z poranna kawka :-)
W nocy popadalo mocno ale od rana znow pieknie słoneczko swieci.
Justyna jakie mebelki na taras kupiliscie?
Donkat milego pierwszego dnia w pracy:-)

Witam się i ja:-) młoda jeszcze śpi ale zaraz ją budzę i jedziemy po Szymka:-) potem do księgarni i na lody:tak:
Justyś szkoda:-( już się cieszyłam na spotkanko;-) ale trudno chwal się teraz meblami;-)
Donuś jak tam w pracy?

Witam,

u nas dziś rześko i duszno na zmianę, pochmurno, mogłoby popadać bo już nie pamiętam keidy padało, a sucho wszędzie, że aż strach!!!

Monia, będziecie naprawiać auto? Skrzynia to raczej poważna sprawa.

Pierwszy dzien w pracy nawet O.K., spodziewałam się, że będzie gorzej.
Ciężko się tylko wstawało:szok:

Justka, od dawna pisałam o Waszym pojezierzu, pytałam o Skorzęcin...ja nie umiem się narzucać:sorry2:

Iza, gratulacje dla Omara! teraz dzień bez roweru będzie dniem straconym:-D:-D

Cześć ,
Monia jak tam po wolnym od dzieci, odpoczęłaś trochę .przykro mi z powodu auta mam nadzieje że naprawa nie będzie bardzo droga
Anatesa ja cały czas myślę o wyjeździe weekendowym na Dolny Śląsk ;-)miałam ostatnio nawet dzwonić do Ciebie w sprawie rezerwacji noclegu, chcemy z dziewczynkami pojechać do skalnego miasta , no i chciałabym pokazać dzieciom miejscowość z której pochodzi moja mama , ale to dopiero chyba we wrześniu bo pod koniec miesiąca planujemy jechać do Chorwacji
Donkat w tym tygodniu znów zapowiadają jakieś straszne upały , w Polsce centralnej nawet 38 stopni w cieniu:shocked2: więc chyba na deszcz trzeba będzie trochę poczekać , u nas tak jak u Moni w nocy była burza i trochę popadało
Iza gratulacje dla Omara , super jak można się wybrać na taką wycieczkę rowerową całą rodziną, niestety u nas nie ma do tego zbyt dobrych warunków bo ścieżek rowerowych prawie nie ma no i górek sporo.
Najlepiej było nad morzem, tam rzeczywiście sporo pieniędzy poszło na ścieżki , Zuzia jeździła z nami , a Helenka w foteliku , bo dla niej jeszcze takie długie wycieczki to za dużo, ale radzi sobie na dwóch kółkach już świetnie .
Kończę bo muszę się iść pakować bo dzisiaj rano podjęłam spontaniczną decyzję i jadę z dziewczynkami do Wisły , mam nadzieje ,że jakoś sobie dam radę z moimi dwoma potworkami , bo jadę sama , na szczęście w hotelu są różne animację dla dzieci więc mam nadzieję ,że jakoś to będzie, najgorzej na basenie jak każda idzie w inną stronę...

Luandzia udanego pobytu w Wiśle :)a my jakoś tydzień temu byliśmy w parku miniatur w inwałdzie i przejeżdżaliśmy przez bielsko i myślałam żeby w drodze powrotnej zadzwonic i wpaśc na malutką kawkę ale wracaliśmy tak wykończeni upałem że chcieliśmy jak najszybciej byc w domu ....a po wolnym super od dzieci to odpocząc chyba się nie da bo 1 dnia super luz a na 2 dzień już czegos brakuje:) ogólnie prawie codziennie mamy przedszkole na podwórku bo ciągle jest od 4 -10 dzieci i ciekawe czemu najczęsciej bawią sie u nas.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry