Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, gdzieś w góry planujecie te ostatnie dni urlopu D spędzić? a my planujemy nad morzem hihih, bo jak wrócimy to J tez zostaną dwa dni, no ale zależy ile kasy zostanie

Donus nie sprzątaj , jak my wyjedziemy będzie jeszcze gorzej niż przed sprzątaniem;-)

no i oczywiście ogórków też;-) ale przez te deszcze co były ogórki są strasznie spóźnione przynajmniej u mnie w tym roku. W każdym bądź razie jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze plony się udadzą w sierpniu i nakisze bo już mi się zapasy kończą
Witam babeczki!
Wczoraj rano ledwo zyłam, bo...we wtorek cały dzień miałam gotówkę, dałam radę, nie było źle, ale wczoraj rano....nie mogłam juz dospać ze słabośći, ledwo do kuchni doszłam, bo o mało nie zemdlałam...
nie potrafię tak. Nie raz się przekonałam, że nie opłacało się sprzątać przed goścmi, bo po jest duzo gorzej, ale ja nie dam rady tak. Musze się napracowac i posprzątac;-)
no chyba, ze nagły przypływ kasy
a to chyba o głodówkę chodziło?
i niestety zawsze tak jest, ze żałuję że się napracowałam bo w domu większy syf zostaje niż był

Nie rozumiem, jakie problemy? Co ma skręcenie kolana do odchudzania?Majandra życze szybkiego powrotu do zdrowia ........... a w ogóle mi się wydaje, że te problemy wynikają z odchudzania, osłabienia organizmu, Ty niby czujesz sie dobrze, ale jednak organizm po dupie dostał.