anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam! Jakoś powrót do normalności zajmuje mi więcej czasu niż się spodziewałam i czasu mi na neta brak
urlopik bardzo udany, tylko jeden dzień nie mieliśmy pogody, a tak cały czas plaża;-) nie jestem jakaś zesmażona bo jednak się boje trochę poparzeń, młoda dostała uczulenia na słonko więc intensywnie była smarowana. Szkoda tylko, ze panowie pod sam koniec się ostro pokłócili, ale i tak zastanawiałam się jak M może nie dostrzegać jaki jest P, czyli znajomy który z był ze swoja rodzinką z nami;-)
Donuś spotkanie z Monią jak zawsze udane chociaż szkoda że takie króciutkie
a z tego co patrze na pogode to Monia też ma całkiem nizła;-) oni tam nie mają netu, a wracają w piątek o ile dobrze zrozumiałam
;-)
urlopik bardzo udany, tylko jeden dzień nie mieliśmy pogody, a tak cały czas plaża;-) nie jestem jakaś zesmażona bo jednak się boje trochę poparzeń, młoda dostała uczulenia na słonko więc intensywnie była smarowana. Szkoda tylko, ze panowie pod sam koniec się ostro pokłócili, ale i tak zastanawiałam się jak M może nie dostrzegać jaki jest P, czyli znajomy który z był ze swoja rodzinką z nami;-)Donuś spotkanie z Monią jak zawsze udane chociaż szkoda że takie króciutkie
a z tego co patrze na pogode to Monia też ma całkiem nizła;-) oni tam nie mają netu, a wracają w piątek o ile dobrze zrozumiałam
;-)
, Wieliczka jest bardzo tania

Przyjechałam z Aśką na szczepienie a wylądowaliśmy u chirurga na stole :-( Małej wycieli czyraki na główce. jestem w szoku, mała zresztą też. Teraz śpi bidulka.