reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć :)

Dziewczyny chodzą do przedszkola bo u nas nie ma przerwy wakacyjnej , a w domu pewnie by się nudziły , poza tym Panie stają prawie na głowie ,żeby umilić dzieciakom wakacje w przedszkolu ,dzisiaj np mają "dyskotekę na plaży". Dzieci miały przyjść w strojach kąpielowych i będzie zabawa ,tańce , baseniki do moczenia nóżek i takie tam :)
Donkat Agulka fajnie wam ,że się spotykacie

jjeku, ilekroć czytam o Waszym przedszkolu, to zazdroszczę. Naprawdę jest świetne! I jak Agulka napisałą, przedszkole przedszkolu nierówne, mimo ze też np. prywatne.

Witam.
Donuś aleś zaszalała.......... teraz "zaślepnę" od czystości:-p;-)

Kto zna szybkie sposoby na opryszczkę???????????? Dwie "skwary" obok siebie na wardze mi wyskoczyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aguś, wjechałaś mi na ambicję, miałam się juz wczoraj brać za mycie, ale zaczekam na "cudo";-)

opryszczka? raczej nie miewam, są chyba jakies specyfiki w aptece. Ja podobne wypryski to traktuje świeżym sokiem z aloesu, wodą utlenioną. Masz Heviran?

Kobietki, macie dostęp do świeżej mięty i melisy? Polecam do picia latem. Może być z dodatkiem cytryny- wyborny zdrowiutki napój orzeźwiający!! Ja codziennie zrywam nowe pachnące listki i zaparzam.

Ostatnia edycja:
reklama
jjeku, ilekroć czytam o Waszym przedszkolu, to zazdroszczę. Naprawdę jest świetne! I jak Agulka napisałą, przedszkole przedszkolu nierówne, mimo ze też np. prywatne.

Aguś, wjechałaś mi na ambicję, miałam się juz wczoraj brać za mycie, ale zaczekam na "cudo";-)

opryszczka? raczej nie miewam, są chyba jakies specyfiki w aptece. Ja podobne wypryski to traktuje świeżym sokiem z aloesu, wodą utlenioną. Masz Heviran?

Kobietki, macie dostęp do świeżej mięty i melisy? Polecam do picia latem. Może być z dodatkiem cytryny- wyborny zdrowiutki napój orzeźwiający!! Ja codziennie zrywam nowe pachnące listki i zaparzam.

nie chciałam:no::-p:-D

U nas chłodnawo czyli 20 stopni, zachmurzone niebo i pada co jakiś czas, wiecie, że brakowało mi takiej pogody, bo słońce już ciut męczyło choc je uwielbiam:tak: teraz dzieciaki grają na PS3 a za 2 godziny mam koleżanki Mai przyjeżdza po nią, Majuśka jedzie na kilka dni do niej po niedzieli.

Agulka na opryszczkę nie znam jakiegoś super sposobu ale jeżeli taki odkryjesz to podziel się bo mnie niestety często dopada to dziadostwo :wściekła/y:
Czyściłam dzisiaj tapicerkę w samochodzie i tak boli mnie ręka ,że ledwo mogę pisać , no ale coś trzeba było zrobić bo jeszcze jesienne liście plątały się po samochodzie :zawstydzona/y:
Poza tym odebrałam dzisiaj nowe szkła do okularów Zuzi za jedyne 320 zł buuu w sobotę byliśmy u nowej okulistki bo ta u której byliśmy poprzednio była jakaś dziwna przepisała Zuzi okulary które miała niby nosić tylko do czytania , telewizora itp, jak się okazało nie zauważyła ,że Zuzia ma też astygmatyzm i dlatego trzeba było zmienić szkła , no i teraz okulary będzie trzeba nosić cały czas.
Zabawa w przedszkolu chyba się udała bo dziewczynki są bardzo zadowolone
tu są zdjęcia między innymi z dzisiejszego dnia
Niepubliczne Przedszkole Maja (wakacje)
a w galerii z czerwca kilka zdjęć z naszego zielonego przedszkola

Luandzia, ekstra wakacje dzieciaki w przedszkolu mają. Oj, gdyby u nas coś takiego było :-(
Donkat, ile km z Wawy do Ciebie jest?

Ostatnia edycja:
Witam
My gdzies za godzinke wyruszamy nad morze a pogoda cos sie popsula....
Nie wiem czy bede miala dostep do neta jak bede miala to sie zamelduje.
Pozdrawiam wszystkie:-)
Aha Mateuszowi we wtorek dentystka wyrwala zeba tego co mial rope bo ropa ciągle mu sie zbierala . Plakal jak mu wyrywala i jak zobaczyl krew a jak juz schodzil z fotela to juz bylo ok a pozniej to juz sie chwalil ze mu dentystka wyrwala chorego i brzydkiego zeba:-Da wieczorem rysowal zastepczego ząbka dla zebowej wróżki i najpierw zażyczył sobie za ząbka 200zl:szok::-DDopier pozniej zgodzil sie na mniejsza stawke ;-)

Ostatnia edycja:
Witam kobietki!!

wczoraj miałam wolny wieczór. Julitka spała u teściowej a ja musiałam załatwić sprawę i przy okazji wpadłam na plotki do koleżanki.

Dziś, jak dobrze pójdzie, to odwiedzi Julitke jej koleżanka z przedszkola- cieszy się niunka jak szalona.

Luandzia, świetne jest to zdjęcia z góry na plac, gdy tle baseników i dzieciaczków na raz widać.jeszcze raz gratuluję paniom pomysłów:-)

Luandzia, ekstra wakacje dzieciaki w przedszkolu mają. Oj, gdyby u nas coś takiego było :-(
Donkat, ile km z Wawy do Ciebie jest?

Radom - Warszawa ok.100km. A co tam?

Witam
My gdzies za godzinke wyruszamy nad morze a pogoda cos sie popsula....
Nie wiem czy bede miala dostep do neta jak bede miala to sie zamelduje.
Pozdrawiam wszystkie:-)
Aha Mateuszowi we wtorek dentystka wyrwala zeba tego co mial rope bo ropa ciągle mu sie zbierala . Plakal jak mu wyrywala i jak zobaczyl krew a jak juz schodzil z fotela to juz bylo ok a pozniej to juz sie chwalil ze mu dentystka wyrwala chorego i brzydkiego zeba:-Da wieczorem rysowal zastepczego ząbka dla zebowej wróżki i najpierw zażyczył sobie za ząbka 200zl:szok::-DDopier pozniej zgodzil sie na mniejsza stawke ;-)

Monia,
miłego odpoczynku!!
Nadal uważam, że Mateuszek to bohater:-)

Witam
U nas pogoda mmmmmmmmmmmmmm ta piosenka pasuje idealnie:
Czerwone Gitary - Ciągle pada - YouTube

Monia super Mati ja nie moge wyobrazić sobie moich na fotelu gdy będą robic coś innego niż tylko przegląd:baffled:
Monia pogody życzę
Wczoraj nieźle dałam czadu na ps3 w tenisa, teraz ruszac sie nie mogę:sorry2:

My odwiedzimy kolegę Adasia po niedzili kiedy Maja pojedizie do koleżanki

Melduje się i ja. Pogoda dopisuje wiec plażujemy, a dziś Monia zapowiedziała się z wizytą:-) już nie mogę się jej doczekać:-) aż szkoda jutro wracać, ale cóż wszystko co dobre szybko się kończy:sorry:

Witam kobietki!

Zazwyczaj zapominamy o przegladzie w samochodzie. W tym roku mieliśmy ważny do 11.07, ale pojawił się kolejny problem: ważność butli gazowej wygasła w marcu tego roku:szok:Żeby podbic przegląd, muszę zalegalizować butlę, ale zeby ją zalegalizować muszę wyjeźdxić gaz, ale boję się dużo jeździć, bo w razie kontroli nie mam ważnych papierów:angry::szok::baffled: Koło się zamyka!!!

Anetka,
udało sie spotaknie z Monią?
Monia chyba nie trafiła zbytnio z ładną pogodę:-(

reklama
Witam
Jestem bez jednego dziecka do czwartku;-)
U nas ciepło, ale bez upałów i bez deszczu na szczęście.
Luandzia nie mam sposobu na opryszczkę , babka w aptece dała mi jakąś maśc ale na moje to nie pomaga nadal mam dwa skwary:wściekła/y:
Aneta świecisz się, więc opowiadaj o wczasach itd.........
Monia życze nadal pogody, oby tylko nie padało, na ile pojechaliście ???????
Donuś ;-) a co do gazu to jeździj wokół yyyyyyyyy nie wiem czego:baffled::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry