donkat
Fanka BB :)
Cześć
Dziewczyny chodzą do przedszkola bo u nas nie ma przerwy wakacyjnej , a w domu pewnie by się nudziły , poza tym Panie stają prawie na głowie ,żeby umilić dzieciakom wakacje w przedszkolu ,dzisiaj np mają "dyskotekę na plaży". Dzieci miały przyjść w strojach kąpielowych i będzie zabawa ,tańce , baseniki do moczenia nóżek i takie tam![]()
Donkat Agulka fajnie wam ,że się spotykacie
jjeku, ilekroć czytam o Waszym przedszkolu, to zazdroszczę. Naprawdę jest świetne! I jak Agulka napisałą, przedszkole przedszkolu nierówne, mimo ze też np. prywatne.
Witam.
Donuś aleś zaszalała.......... teraz "zaślepnę" od czystości;-)
Kto zna szybkie sposoby na opryszczkę???????????? Dwie "skwary" obok siebie na wardze mi wyskoczyły![]()
Aguś, wjechałaś mi na ambicję, miałam się juz wczoraj brać za mycie, ale zaczekam na "cudo";-)
opryszczka? raczej nie miewam, są chyba jakies specyfiki w aptece. Ja podobne wypryski to traktuje świeżym sokiem z aloesu, wodą utlenioną. Masz Heviran?
Kobietki, macie dostęp do świeżej mięty i melisy? Polecam do picia latem. Może być z dodatkiem cytryny- wyborny zdrowiutki napój orzeźwiający!! Ja codziennie zrywam nowe pachnące listki i zaparzam.
Ostatnia edycja:
;-)

teraz dzieciaki grają na PS3 a za 2 godziny mam koleżanki Mai przyjeżdza po nią, Majuśka jedzie na kilka dni do niej po niedzieli.