reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Aneta miałas sie zameldowac jak dojedziecie:-pPogode pewnie macie super i oby sie utrzynala jeszcze bo DOd czwartku ma urlop i jesli bedzie pogoda to wyruszamy nad morze:-):-):-):-):-)Kierunek. Grzybowo:tak:
Dzis jade Ole na 3 dni do mamy na mini wakacje zawiezc :tak:
Iza Omarowi to mozna pozazdroscic super wakacje ma
Agulka jak weekend minął?
Donkat moj Mati od rozpoczecia wakacji tez pytal kiedy pojedziemy nad morze. A wy gdzie sie wybieracie wkońcu

reklama
Dzień dobry z rana

Omar to już mówi że chce w domu pobyć bo zapomniał jak tata wygląda, ale chyba jutro rano nie w środę pojedziemy do Sokółki do rodziców :-D
Donuś byłaś u lekarza?

Aguś to jak tam wolność od dzieci minęła? Żeby nie było jak w Shreku że jak tylko dzieci położyli to sami padli :-D

Justyna jak postępy w zbieraniu na ławeczkę?

Witam
Aneta miałas sie zameldowac jak dojedziecie:-pPogode pewnie macie super i oby sie utrzynala jeszcze bo DOd czwartku ma urlop i jesli bedzie pogoda to wyruszamy nad morze:-):-):-):-):-)Kierunek. Grzybowo:tak:
Dzis jade Ole na 3 dni do mamy na mini wakacje zawiezc :tak:
Iza Omarowi to mozna pozazdroscic super wakacje ma
Agulka jak weekend minął?
Donkat moj Mati od rozpoczecia wakacji tez pytal kiedy pojedziemy nad morze. A wy gdzie sie wybieracie wkońcu

Monia, coś mówią, że właśnie odśrodka tyg. coś się ma pogoda psuć, ale chyba to było pod kierunkiem burz i deszczy. Oby Wam się udało:-)

U nas już też zaplanowane: 27-29 Agulka będzie u nas:-):-), a 29.07. wyjeżdzamy z moja siostrą i jej znajmomymi. Wynajęliśmy domek na pojezierzu.

Donuś byłaś u lekarza?

pytasz o endokry? Jeszcze prywatnie nie zdążyłam, w tym tyg. planuję jechać na zwiady, bo w necie nie ma nigdzie nr tel. do prywatnego gabinetu, tylko adres jest.
U rodzinnej byłam w tymi wynikami jeszcze raz. Mówiła, że mogłam zadzwonić i spytać, że niepotrzebnie się fatygowałam, bo ona to widziała, ale obie te nieprawidłowości są O.K. Po prostu tak często wychodzi na badaniach, ale patrząc ogółem na inne pozycje, to jest dobrze. Gdybym miała hemolize , tak jak niby wyszło, to bym miała inne składniki krwi nie w normie, a mam bardzo dobrze. Mówiła, że hemoliza bardzo często wychodzi w badaniach, dzieciom zwłaszcza.

Aguś, jak po zabawach?;-) dzieci zadowolone z pobytu u babci?

Ja zrobiłam kilka dni temu pogadankę teścuiowej i Julitce na temat kupowania słodyczy i...grochem o ścianę: dziecko prawie codziennie wraca z czyms nowym, mimo, że stare nie zjedzone. Mam na myśli Tic-Taki, Fruitelle, mentosy. Tłumaczę Julitce, że niech prosi babcię o nowe, ale jak zje to, co ma. Ale cóż, dziecko, jak to dziecko, w sklepie widzi, to cche, a babcia nie potrafi odmóić:szok:. jeszcze na dodatek teściowa tak mói do Julitki w sklpei: "dziadek znów będzie na nas krzyczał, że kupiłyśmy" i się cieszy :angry:. Co wkaacje ten sam problem

Witam.
Weekend minął SZYBKOOOOOOOOOOOOOOOO my troche odpoczęliśmy, pojechaliśmy w sobotę nad morze odhamić się a co, tez nam się należy;-) zjaraliśmy sie a teraz dotknąc się nie możemy:-p
Dzieci ogólnie zadowolone, ale nie było zbytnio atrakcji a babacia jest mało pomyusłowa:sorry2: Mówiła, że następnym razem weźmie Adasia jak dorośnie:baffled: bo Mają już nie trzeba się zajmować................ och szkoda gadać, jacy teraz Ci dziadkowie się wygodni porobili:wściekła/y:

Aneta życze pogody, Monia Wam też życzę byście w dobrą trafili:tak:
Dziś przyjecahała Mai "psiapsiółka" z dawnego miejsca zamieszkania, ciągnie je nadal do siebie:tak: Zostanie kilka dni a potem Maja jedzie do niej:tak:
Jutro nasza psina ma sterylizację.
Iza niezłe już przygody ma Omar za soba a dopiero wakacje się zaczęły:sorry2:
To chyba tyle:happy2:

Donuś pytałam właśnie o rodzinną no pamiętam jakie terminy u endo :baffled:
Ze słodyczami mam tak samo więc Omar jedzie ze swoimi do dziadków i zamiast kupować nowe wyjadają stare :-D Ale oczywiście przed obiadem pozwalaja się zapchać :baffled:

Aguś to podobnie jak u mojej mamy bo teście to właśnie wszystko rzucą żeby uatrakcyjnić czas Omarowi. Ale miło że weekend miło spędziliście.

A my jutro rano zmykamy więc dziś jeszcze was popodczytuje i ponudzę swoim pisaniem.

Na laweczke pewnie zebralam,bo przeszlo 100,ale coz... bylam w Rossmanie na szalenstwie i nieco ubylo:cool2:

S w sierpniu ma urlop i z synem ugadali,ze GORY!!!! Troche Stolowe, troche Zakopane:-D

Dzisiaj ma przyjsc w koncu ten stolarz i umyslilam,ze zrobimy cos takiego 1340961539_406516222_4-Drewniany-domek-dla-dzieci-Sprzedam.jpg tylko bez tej malej bujawki

Załączniki

• 1340961539_406516222_4-Drewniany-domek-dla-dzieci-Sprzedam.jpg
    1340961539_406516222_4-Drewniany-domek-dla-dzieci-Sprzedam.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 42
Justyś coś podobnego zrobił mój tato dzieciakom. Niestety zdjęcia nie mam, ale jutro postaram się zrobić. Dzieciaki szaleją, a dziadek męczy się z kosiarką między przeszkodami :-D

Witam,

wczoraj poszalałam z koszeniem, wycinaniem (aż ucięłam przewód od lampy z rozmachu:szok:), och do samego wieczora mi zeszło na podwórku.
Aguś, będę prosiła o założenie ściemniających okularów, jak będziecie u mnie, bo okien to chyba nie zdążę umyć, tak mnie podwórko absorbuje i mało co w domu robię.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miałam poważna rozmowę z Julitką na temat jej zachowania, t zn to nie nowość, bo my ciągle mamy rozmówki, ale niby niunia ma się poprawić. ileż to trzeba sie codziennie nagadać, natłumaczyć, a i tak pyskuje i nie słucha!

Justka, myśląc o Mateuszu, to bym właśnie zrobiła małą, lekką hustawkę, bo jemu będzie trudno samemu na tym kolosie się bujać.

hello
Witam w słoneczny kolejny dzień.............
Donuś tzn nie będę w ogóle ściągała okularów bo u mnie okna takie jak Twoje i też już normalnie na nie nie patrzę;-) i nie szalej , bo my nie INSPEKCJA:eek:
Justa a ja już bym nie robiła takiego placu, szkoda kasy, bo za 2 lata nie będzie się Mati już tam bawił, widze po dzieciach w Mai wieku, bo takie cos jest u nas na osiedlu, a jak myślisz o przyszłości ( dzieci) to rób jak najbardziej:tak:
Aneta chyba zakopała się w piasku na plazy i nie ma dostepu do lapka:-D

Monia melduj się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry