Witam
Aneta miałas sie zameldowac jak dojedziecie

Pogode pewnie macie super i oby sie utrzynala jeszcze bo DOd czwartku ma urlop i jesli bedzie pogoda to wyruszamy nad morze:-):-):-):-):-)Kierunek. Grzybowo

Dzis jade Ole na 3 dni do mamy na mini wakacje zawiezc

Iza Omarowi to mozna pozazdroscic super wakacje ma
Agulka jak weekend minął?
Donkat moj Mati od rozpoczecia wakacji tez pytal kiedy pojedziemy nad morze. A wy gdzie sie wybieracie wkońcu
Monia, coś mówią, że właśnie odśrodka tyg. coś się ma pogoda psuć, ale chyba to było pod kierunkiem burz i deszczy. Oby Wam się udało:-)
U nas już też zaplanowane: 27-29 Agulka będzie u nas:-):-), a 29.07. wyjeżdzamy z moja siostrą i jej znajmomymi. Wynajęliśmy domek na pojezierzu.
pytasz o endokry? Jeszcze prywatnie nie zdążyłam, w tym tyg. planuję jechać na zwiady, bo w necie nie ma nigdzie nr tel. do prywatnego gabinetu, tylko adres jest.
U rodzinnej byłam w tymi wynikami jeszcze raz. Mówiła, że mogłam zadzwonić i spytać, że niepotrzebnie się fatygowałam, bo ona to widziała, ale obie te nieprawidłowości są O.K. Po prostu tak często wychodzi na badaniach, ale patrząc ogółem na inne pozycje, to jest dobrze. Gdybym miała hemolize , tak jak niby wyszło, to bym miała inne składniki krwi nie w normie, a mam bardzo dobrze. Mówiła, że hemoliza bardzo często wychodzi w badaniach, dzieciom zwłaszcza.
Aguś, jak po zabawach?;-) dzieci zadowolone z pobytu u babci?
Ja zrobiłam kilka dni temu pogadankę teścuiowej i Julitce na temat kupowania słodyczy i...grochem o ścianę: dziecko prawie codziennie wraca z czyms nowym, mimo, że stare nie zjedzone. Mam na myśli Tic-Taki, Fruitelle, mentosy. Tłumaczę Julitce, że niech prosi babcię o nowe, ale jak zje to, co ma. Ale cóż, dziecko, jak to dziecko, w sklepie widzi, to cche, a babcia nie potrafi odmóić

. jeszcze na dodatek teściowa tak mói do Julitki w sklpei: "dziadek znów będzie na nas krzyczał, że kupiłyśmy" i się cieszy

. Co wkaacje ten sam problem