reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no ale do czego to wykorzystam, jesli grzybów nie miewam? poproszę o porady...
Już nie mam gdzie tych maszyn, maszynek, maszyneczek chować i stawiać
śliwki, jabłka, morele, wisnie .......... mozliwości pełno , a jak nie masz gdzie stawiać to u mnie jest jesscze miejsce pod schodami:-p żartuję.......... to wybierz coś innego z katalogu.......... a jak znów masz za duzo punktów to się podziel:-p;-)

Melduje się wreszcie;-) pogoda dopisuje więc już nieźle usmażona jestem:-D korzystamy ile się da i na ile dzieci wytrzymują;-) młoda mała naciągaczka codzinnie wraca z nowym gadżetem ale ogólnie malutka miejscowość cisza i spokój, plaża duża spokojnie można zaprkować przy samym morzu:-) mam nadzieję, że pogoda dopisze to wróce jak czarna murzyna:-D pozdrawiam i zamelduje się nie bawem:tak:

Cześć :)
Aneta udanego wypoczynku , ja już też po wyjeździe nad morze pogodę mieliśmy cudną i ogólnie było super
miałam w tym tygodniu jechać z dziewczynami do Wisły ale moja mama z którą miałam jechać idzie jutro zabieg więc zostałyśmy w domu
Dziewczyny chodzą do przedszkola bo u nas nie ma przerwy wakacyjnej , a w domu pewnie by się nudziły , poza tym Panie stają prawie na głowie ,żeby umilić dzieciakom wakacje w przedszkolu ,dzisiaj np mają "dyskotekę na plaży". Dzieci miały przyjść w strojach kąpielowych i będzie zabawa ,tańce , baseniki do moczenia nóżek i takie tam :)
Donkat Agulka fajnie wam ,że się spotykacie

reklama
Witam.
Donuś aleś zaszalała.......... teraz "zaślepnę" od czystości:-p;-)
Aneta ostrożnie z opalaniem, ja byłam na słońcu 2 godziny a przez 2 dni dotknąc sie nie mogłam a teraz skóra mi "odpada";-)
Luandzia suuuuuuuuuuuuuuuuper , że istnieje w ogóle takie przedszkole, u nas też prywatne, ale dzieci są wrzucone wszystkie do jednej sali:wściekła/y: dlatego mój nie chodzi:no:

Kto zna szybkie sposoby na opryszczkę???????????? Dwie "skwary" obok siebie na wardze mi wyskoczyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry