reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kobietki!!

Julitka wczoraj była z babcią u fryzjerki. Lubię ja w króciutkiej grzywce. Z długości tez jej ścięła, mam nadzieję, że trochę jej to wzmocni te piórka.

Kurcze, chyba nie zjemy w tym roku ani jednej maliny. Co juz jest dojrzałe, to wstrętne ptaszyska rozdziobują. dziś bedę stawiać strachy

Monia, a jak zdrowie mamy?
ja wczoraj się wynosiłam moją malutką sąsiadkę, lubię się z nia bawić, ale nie czuję motyli w brzuchu;-)

Moje wyniki tak sobie: podwyższone TSH -niedoczynność tarczycy. Ponadto jeszcze się sama dopatrzyłam, bo lekarka jakoś zbagatelizowała i mówiła, że reszta O.K. a tu się okazało: za dużo żelaza we krwi- hemoliza i podwyższone EOS. Muszę się jeszcze raz wybrać do niej z tym.

reklama
Witam się i ja:-) pogoda u nas dopisuje, młoda już ma wakacje w domu więc czasu coraz mniej na pisanie;-) ale podczytuje regularnie:tak: po za tym już żyjemy wyjazdem i odliczamy czas:tak:
Aga gratki dla córci i dla Was przede wszystkim, bo co by nie mówić dużo zależy od rodziców:tak: co do odwiedzin u Was to M powiedział, ze wszystko zależy od pogody, jeśli będzie ładnie to on leży plackiem na plaży i nigdzie się nie rusza:-D a jak nie dopisze to kto wie co będziemy kombinować;-)
Donus znam ten ból z ptaszyskami:wściekła/y: nam wyjadają truskawki:wściekła/y:
Iza fajnie, ze urlop udany:tak: Mam nadzieję, że z A szybko się przeprosicie:tak:

Witam.
Aneta nie musicie w czasie Waszych wakacji, możecie po drodze przed lub na powrocie:-)

U nas od wczoraj padało, nie............. LAŁO teraz drobniutki kapuśniaczek pada ale prześwity na niebie sa więc może już skończyło "podlewać";-)

Donuś ja młodemu też wczoraj obcięłam bujną grzywę chciałam by miał taką "lalusiowatą" ;-) bo wyglądał słodko, ale męczył, pocił się a ja nie mogłam patrzeć na niego jak ściągnął czapkę z daszkiem......... masakra:eek:

Wiecie, że może nie pojedziemy w góry, bo piep...ny szefunio J coś kombinuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam z kawką:-) u nas piękna pogoda dzieci juzna rowerach pojechali do koezanki a ja wezme sie zaraz za obiadek i moze jakies okna pomyje
Donus zdrowie mamy hmmm niby ok ale do konca tak nie jest bóle glowy ma caly czas jak mowi kladzie sie spac z bolem ibudzi tez sie z bolem niby wszystko ze stresów ....jakies tabletki bierze ale poprawy chyba nie widac

A co tu takie pustki:szok: ja dziś z młodą w pracy i najlepsze jest to, ze moda juz zarobiło 30zł:szok: a ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio jakiś napiwek dostałam:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry