reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia gratuluje,bo na pewno jestes duma z Oli. Ja tez nagrodzilabym za ciezka prace i mysle,ze Anety propozycja jest fajna, po prostu milo spedzony czas, nie musi to byc taka namacalna nagroda.

Donus u nas sloneczko jest od rana wiec ciesze sie barzo,bo jakis pol metra od domu mamy ciagle cien i wchodzi mi tam zielone na trawe(mech?) jak za dlugo jest mokro.
Nie moge grubych liter wylaczyc
:baffled:

Ciekawe co tam u Izy slychac...

A co do ksiazek to wydaje mi sie,ze cena jest zawsze ta sama, moze sie roznic jedynie miedzy ksiegarniami, zalezy ile sobie narzuci wlasciciel. Z ksiazkami jest 1 problem, czesto ich nie ma. Nie nadarzaja drukarnie drukowac. Pamietam jak sasiadka przez cale wakacje kapletowla corkom ksiazki,a do ksiegarni dowozili a to 1 od geografi,a to do polskiego i tak jezdzila jak glupia po 1-2 ksiazki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam u nas słońca nie ma ale nie pada i nie wieje wiec może byc;-)
JUstyna oj jestem dumna i to bardzo oby dalej jej tak dobrze szło no i żeby Mateusz później wziął przykład z siostry:-pa z tym prezentem to w sumie dobry pomysł nie chciałam nic wielkiego ale coś żeby sie ucieszyła i zapamiętała żeby w przyszłym roku miała motywacje aby miec dobre świadectwo :-p
Donuś ja w zeszłym roku Oli książki kupowałam jakoś w lipcu a później mimo to śledziłam ceny i jakiejś dużej różnicy nie było:no:jakie macie książki do zerówki? u Mateusza w tym roku przedszkole zakupowało książki i w przyszłym pewnie będzie tak samo a mieli ,,Nowe Nasze Przedszkole"

śniło mi się że teściowa u mnie była i wysprzątała mi całą kuchnie i wiecie co zrobiłam jak rano wstałam ? posprzątałam w szafkach w kuchni :-D:cool2:
Zosia śpi Mati w przedszkolu ,Ola w szkole LUZIK :cool2:

Witam.
Dziś ostatni dzień był w pracy, wszystkim przedłużyli umowy jeszcze o mc, ja niestety nie mam z kim dzieci zostawić:-(

Monia gratki dla Oli, my idziemy na kręgle:tak:
Donuś książki są tańsze w necie i nie koniecznie na allegro tylko w księgarniach internetowcyh, najtaniej jest tydzień przed końcem wakacji.
U nas też przedszkole kupuje dla wszystkich ( my tylko musimy za nie zapłącić, 122zł)

Hej kobietki!!

zwalniam się dziś trochę, żeby odebrać Julitkę wcześniej, bo podejrzewam, że po 16.00 to już zadnego dziecka nie bedzie w przedszkolu.
Poza tym muszę zrobić wielkie zakupy, bo jutro mamy znajomych na grillu z okazji imienin P. Czeka mnie sprzatanie, pichcenie...

Julitka przeszczęśliwa, że się zaczynają wakacje:-)

Bez sensu sie chwalić, że moje najstarsze dziecko najlepsze i wyróżnione, my jako rodzice tez dostaliśmy od Pani Dyrektor "List gratulacyjny z wyrazami uznania i szacunku za wzorowe wychowanie Mai K." :-)

Adaś też szczęśliwy, że już WOLNE

Aneta nie damy finansowo rady przyjechac do Międzywodzia, ale po drodze jak macie ochotę w tę czy zpowrotem możecie zajechac, ZAPRASZAMY:tak:
Póżniej na zamkniętym wkleję króciutki filmik

Agulka jakie bez sensu pewnie że jest sie czym chwalic Gratulacje zdolnej córki :-):tak:a tak wogóle to prędko u was rozdają rodzicom listy gratulacyjne u nas dopiero od 4 klasy dla najzdolniejszych w 1-3 jest beznadziejne świadectwo opisowe a szkoda bo po ocenach lepiej by człowiek wiedział co i jak
a no własnie byłam na zamkniętym i żadnego filmiku nie ma:no::sorry:
mąż mi wczoraj zrobił niespodziankę bo miał odebrac z naprawy mój tel Sony Xperia ale na naprawe trzeba by było czekac min 2 tyg i koszt 230zł więc kupił mi w komisie Nokie C7 00 :-)za tą samą kasę co koszt naprwawy tamtego a też wypasiony taki jak chciałam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry