justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia gratuluje,bo na pewno jestes duma z Oli. Ja tez nagrodzilabym za ciezka prace i mysle,ze Anety propozycja jest fajna, po prostu milo spedzony czas, nie musi to byc taka namacalna nagroda.
Donus u nas sloneczko jest od rana wiec ciesze sie barzo,bo jakis pol metra od domu mamy ciagle cien i wchodzi mi tam zielone na trawe(mech?) jak za dlugo jest mokro.
Nie moge grubych liter wylaczyc
Ciekawe co tam u Izy slychac...
A co do ksiazek to wydaje mi sie,ze cena jest zawsze ta sama, moze sie roznic jedynie miedzy ksiegarniami, zalezy ile sobie narzuci wlasciciel. Z ksiazkami jest 1 problem, czesto ich nie ma. Nie nadarzaja drukarnie drukowac. Pamietam jak sasiadka przez cale wakacje kapletowla corkom ksiazki,a do ksiegarni dowozili a to 1 od geografi,a to do polskiego i tak jezdzila jak glupia po 1-2 ksiazki
Donus u nas sloneczko jest od rana wiec ciesze sie barzo,bo jakis pol metra od domu mamy ciagle cien i wchodzi mi tam zielone na trawe(mech?) jak za dlugo jest mokro.
Nie moge grubych liter wylaczyc

Ciekawe co tam u Izy slychac...
A co do ksiazek to wydaje mi sie,ze cena jest zawsze ta sama, moze sie roznic jedynie miedzy ksiegarniami, zalezy ile sobie narzuci wlasciciel. Z ksiazkami jest 1 problem, czesto ich nie ma. Nie nadarzaja drukarnie drukowac. Pamietam jak sasiadka przez cale wakacje kapletowla corkom ksiazki,a do ksiegarni dowozili a to 1 od geografi,a to do polskiego i tak jezdzila jak glupia po 1-2 ksiazki
Ostatnia edycja:
a z tym prezentem to w sumie dobry pomysł nie chciałam nic wielkiego ale coś żeby sie ucieszyła i zapamiętała żeby w przyszłym roku miała motywacje aby miec dobre świadectwo
jakie macie książki do zerówki? u Mateusza w tym roku przedszkole zakupowało książki i w przyszłym pewnie będzie tak samo a mieli ,,Nowe Nasze Przedszkole"

Nie wiem po co mu ten francuski, ale jak mu się spodoba, to niech się uczy.