reklama

Wrześniówkowe mamy

ale ze ty chcesz założyc interes? czy mąż ma ? przedstaw mu wszystko jak przez różowe okulary żeby nie widział żadnych minusów;-)
a o dowód to nie ja pytałam tylko Donkat:-p:-D
to mi sie pokrecilo. Dobija mnie szukanie pracy,a raczej jej wieczny brak dla ludzi z zewnatrz, bez znajomosci i wymyslilam sklep,ale S oczywiscie,ze nie bo cos tam i cos jeszcze,ale jak ktos otworzy cos swojego to sie zachwyca,a jak ja jemu proponuje to osrany ze strachu,ze tylko kase utopimy. On nic odwagi nie ma w sobie, ani wiary we mnie. Jak mnie wkurza:wściekła/y:

reklama
Witam sie i ja:-) za oknem nadal deszcz, ale mam nadzieję, że od jutra już będzie troche lepiej;-) z drugiej strony niech sobie pada nawet do 6 lipca, ale potem poprosze o piękną pogode chociaż na tydzień;-):-D laski co kupujecie Paniom z przedszkola? Chodzi mi przede wszystkim o te, które już z przedszkola odchodzą?
Justa życzę siły aby przeforsować swój plan:tak: z drugiej strony taki sklepik to jednak ciężki kawałek chleba:sorry:
Donuś miejsce na wakacje bez komarów? Ja to myslę, ze czy morze, czy góry, czy jeziora to te france wszędzie są:wściekła/y:

no właśnie się zastanawiałam przez chwilkę czy paniom coś kupować. Będą ogólne kwiaty ze składki. Powiem szczerze, że nie jestem zachwycona panią Julitki i jakos wielkiej wdzięczności do niej nie czuję za opiekę. Nie wiem sama co robić.

No ja pytam bo u nas składki jako takiej nie ma, bo jednak większośc dzieci zostaje w przedszkolu. Ja tam nie powiem, bo bardzo lubiłam Tuski panie i żal mi sie z nimi rozstawać, ale przeciez nie będę kupowała nie wiadomo czego:sorry: postawiłam na storczyki i sie zastanawiam czy to nie mało:sorry:

U nas też większość zostaje, ale zawsze co roku dajemy wspólnie kwiaty.
rozmawiałam teraz z koleżanką, ktorej synek też odchodzi i one ( z jeszcze 1 mamą) nic nie kupuja od siebie, więc i ja też nie.

Ostatnia edycja:
Mateusz jutro idzie ostatni dzien do przedszkola i tez zastanawiam sie czy trojka klasowa kupi jakis prezent i kwiatki
Majandra ja tez jeszcze 2 dni i urlop tylko ze mi Zosi bedzie brakowac
Tak sie zastanawiam czy kupic cos Oli za dobre świadectwo bo jest jedną z lepszych w klasie i tak mysle zeby ją za to jakos nagrodzic tylko niewiem co jej kupic ....

reklama
Witam,

zimno u nas. maiło sie dziś ocieplić, ale na razie dość rześko jest.

Julitka juz się cieszy na myśl o wakacjach

Kobietki, które już kupowałyście książki dzieciom do szkoły, kiedy jest lepiej kupić: teraz, czy przed wrześniem? chodzi mi o ceny, kiedy są niższe?

monia jak zrzuty nie było to i nic nie kupili pewnie:sorry: ja bym nagrodziła, ale może niekoniecznie prezent tylko może kino, lody czy coś w tym stylu;-)

:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry