reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam! Wczoraj pourodzinowaliśmy do późna a dziś babcia mnie obudziła po 8 telefonem z życzeniami:sorry2: Dziekuje Wam wszystkim za życzenia:-)
Majandra gratulacje dla Maćka:-) jak tam nastroje w pracy?

reklama
Aneta, dzięki za gratulacje. W pracy jakby troszkę lepiej. Zakończenie roku mam za sobą, więc mniej stresów i chyba dostanę niedługo pomoc. Się okaże. :sorry2:

Witam kobietki!!

Oj, nie mogę chodzić. Tam mnie P. przegonił an rowerze, że mam zakwasy.

Zrobiliśmy Julitce i M. przygodę: spaliśmy z soboty na niedzielę w namiocie. Ale były szczęśliwe! Przygoda była podwójna, bo rano nas obudziła burza:szok:

Maciek dostał się do Barcelony :-):-):-):-):-)

fajnie to brzmi:-)

Niuńka dziś pojechała do Bałtowa (dinozaury). Tacy byli grzeczni w ZOO, że pani zrobiła im w nagrodę jeszcze 1 wycieczkę.

Muszę kupićkwiatki na taras, bo jeszcze się za to nie wzięłąm, t zn mam do tej pory bratki, ale ich czas juz dobiegł końca:-D

Majandra gratulacje dla Maciusia :-)
Donus to mialy dziewczyny super przygode. Nie baly sie rano tej burzy?
A my dzis mielismy akcjendntysta. Odsoboty mateuszka bolal ząb a w niedziele obudzil sie opuchniety i dzis od rana siedzialam na telefonie w poszukiwaniu dentysty do mojej dzwonilamale ona dopiero popoludniu dzis i mowila ze mam nie czekac tylko zalatwic to z rana jak najszybciej wiec dzwonilam i szukalam wkoncu jedna dentystka mipowiedziala ze mam isc do pediatry po antybiotyk bo i tak zaden dentysta nic innego nie zrobi tylko antybiotyk wypisze no wiec wzielam Zosie i Mateusza i pojechalismy do przychodni okazalo sie ze pediatra dopiero od 11 lekarz ogolny tylkona zapisy na godziny i udalo nam sie i wylądowalismy u dentystki w przychodni :-) otworzyla mu ząbek okazalo sie ze ma rope wiec zostawila mu go otwartego i antybiotyku nie dawala mam obserwowac czy nic sie nie dzieje bo jak bedzie dalej bolalo to antybiotyk i moze sie okazac ze ząb bedzie do usunięcia....no i pochwale synusia ze mimo ze go mocno bolalo to na fotelu ani nie jęknął byl taki dzielny tylko jak wyszlismy to mówił ze mocno bolalo

Monia, zanim doczytałam jaki Mateusz dzielny już mi się nasuwało pytanie, czy nie płakał, a tu taki zuch!!!!!:-):-)

Ja się obawiałam o zachowanie i reakcję M. pod namiotem, bo ona pierwszy raz spałą u nas no i w dodatku w całkiem nowych okolicznościach. jednak M. ani razu nie zamarudziła, za to Julitka jak sie obudziła w burzę, to zaczęła się mazgaić, mimo że była z rodzicami:szok: P. potem do mnie skwitował: no coż niunia z odwagą wrodziła sie do tatusia;-):-D.
Oczywiście obie chcą jeszcze spać w namiocie. A przed zaśnięciem naopowiadały sobie o duchach, bały się, "widziały" jak duchy idą....

Witam,

burza obudziła mnie w nocy, a miałam okna pootwierane.

Czy u Was też jest taka plaga komarów? Normalnie przed domem na suchym terenie nie daje się wytrzymać, bo ciągle gryzą. Ja z Julitką to mamy bąbel ba bąblu. Psikanie niewiele daje, bo tegoroczne gady sa takie żarłoczne, że zawsze wyczają mm ciała, który nie został spryskany.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Julitka zadowolona z wycieczki:-)

Trochę sie pani zdziwiła wczoraj jak pojechałam kupić kwiatki do doniczek na taras:szok::eek: Już mało co zostało i wyboru nie było, ale cóż pocznę, jak dopieor teraz bratki oklapły:cool2:

Witam
Donuś wczoraj z mama rozmawialam wlasnie o komarach i mówiła zebyśmy łykali wit b1 ze komary nie lubia i nie gryzą tych osob i poczytalam na necie i to prawda :-) tez musze zaopatrzyc sie w ta wit i bedziemy testowac:-)
U was tez taka brzydka pogoda? Ja juz wolalam jak byly te upaly bo przynajmniej słoneczko swiecilo a teraz pada i pochmurno...

reklama
Chcialam zeby popadalo troche,ale to leje od nocy az do teraz. Ogromne krople i wiatr. Do przedszkola szlam w kaloszach, Mateusza mialam na rekach i ogromny parasol,a wrocilam w mokrusienkich spodniach. Beczki mamy pelne,ale chociaz taki plus,ze woda z rynien nie robi glebokiego koryta w trawie:dry:

Majandra gratki dla Macka i wytrwalosci:-D
Aga fajnie,ze fajnie
Monia super zuch z Mateusza, to ja miacze na fotelu:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry