reklama

Wrześniówkowe mamy

Agus dla Ciebie rowniez gratulacje:-) Ale zobaczcie jakie to niesparwiedliwe, czy jedno dziecko nie powinno byc dobre w jednej dziedzinie???;-)

Donka pewnie juz sprzata po gotowaniu,a ja dopiero za ciasto bede sie brala. S zawsze super mnie urzadzi przed impreza. Zjedzie jutro nie wiadomo o ktorej nie zostawil mi kasy (mial zjechac dzisiaj) , a jutro ma gosci na kawie urodzinowej. Co prawda robimy grilla, wiec mozna kupic naszybko,ale jakies salatki,czy cos juz wolalabym miec poszykowane tyle zeby sosy dodac:wściekła/y:

reklama
Justyna to cię S załatwił ja też nie lubię wszystkiego na ostatni moment szykowac a tym bardziej zakupów jak jeszcze zawsze sprzątania pełno
a z tą tą niesprawiedliwością to tak jest że każda matka chce aby jego dziecko było najlepsze w każdej dziedzinie;-)

a z tą tą niesprawiedliwością to tak jest że każda matka chce aby jego dziecko było najlepsze w każdej dziedzinie;-)
E, niekoniecznie. Ja wiem, że sama jestem w wieli dziedzinach beznadziejna, to nie wymagam tego od Maćka. Wiem, że ma dobrą pamięć, szybko uczy się czytać i liczyć, że jest dobry w sportach, ale np. plastycznie i muzycznie jest słaby i nie mam żalu o to.

Agulka, gratuluję :-) Możesz być dumna :tak:

Witam w pierwszy dzień wakacji ( nie biorę pod uwagę weekendu) . U nas pada i zimno, dzieci dały mi pospać do 9, zamknęły się w pokoju Adasia i grzecznie się bawią śniadanko też Majeczka zrobiła.:tak:

Dziś już z moją ręką lepiej, ale ostatniego dnia w pracy to nie mogłam już wytrzymać, jakieś zwyrodnienie mi urosło na stawach nadgarstkowych, dwie wielkie kule wyszły, ręką ruszać nie mogłam, piekło jakby ktoś mnie przypalał, wczoraj już trochę puściło a dziś o niebo lepiej...... gdybym w piątek miała jeszcze robić to nie dałabym rady, a u mowa śmieciowa ani ubezpieczenia, ani człowiek na zwolnienie nie mógłby iść, masakra.....

POzdrawiam.

Witam kobietki!

Mieliśmy fajny weekend, ale na wypoczynek brakło czasu. Siedzę zdechnięta teraz.
Julitka jak na razie nie chce spać u babci, więc będzie wracała do domu, a troche po cichu liczyłam na błogie lenistwo od czas do czasu;-)

Ide dziś do lekarki z wynikami badań.

Bez sensu sie chwalić, że moje najstarsze dziecko najlepsze i wyróżnione, my jako rodzice tez dostaliśmy od Pani Dyrektor "List gratulacyjny z wyrazami uznania i szacunku za wzorowe wychowanie Mai K." :-)

Aguś, chwal się póki masz czym:tak::tak: Oby jak najdłuzej Maja dawała Wam powody do dumy:-)
Ja poprosze o jakiś popis taneczny Mai, jak przyjedziecie;-)

mąż mi wczoraj zrobił niespodziankę bo miał odebrac z naprawy mój tel Sony Xperia ale na naprawe trzeba by było czekac min 2 tyg i koszt 230zł więc kupił mi w komisie Nokie C7 00 :-)za tą samą kasę co koszt naprwawy tamtego a też wypasiony taki jak chciałam:tak:

:-):-)

Donka pewnie juz sprzata po gotowaniu,a ja dopiero za ciasto bede sie brala. S zawsze super mnie urzadzi przed impreza. Zjedzie jutro nie wiadomo o ktorej nie zostawil mi kasy (mial zjechac dzisiaj) , a jutro ma gosci na kawie urodzinowej. Co prawda robimy grilla, wiec mozna kupic naszybko,ale jakies salatki,czy cos juz wolalabym miec poszykowane tyle zeby sosy dodac:wściekła/y:

no i jak udało się wszystko an czas zrobić?
Wszystkiego naj dla S!!!!

Witajcie dziewczynki, przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić. Wróciliśmy w sobotę bardzo późno, wczoraj rozpakowywanie i pranie, dzis znowu pakowanie i pranie. Omar na 15 idzie ostatni raz do logopedy a potem wiedziemy go do dziadków. Jutro rano jedzie z nimi na mazury pod namioty. My z Aśka miałyśmy jechać do rodziców bo jest tam jeszcze moja siostra z córkami ale nie wyrobie się, pojedziemy chyba jutro.
Nad morzem było rewelacyjnie. Pogoda w sam raz dla mnie, czyli nie za gorąco, idealna na spacery. Może parę zdjęć wrzucę bo mam ich bardzo dużo. Omar też zadowolony był, bardzo lubi morze. A poza tym to pokłóciłam się z mężem i może wrócę do domu w sierpniu. Będę przyjeżdżać tylko na planowane wizyty do lekarzy z Aśką i po Omara.

Gorące buziaki i udanych wakacji życzę.

PS postaram się zalogować w telefonie to będę was podczytywać i może coś napiszę jak znajdę chwilę

Ja juz wstałam i siedze przy kompie, dziś planuję BŁOGIE lenistwo, obiad mam z wczoraj, prania nie robie bo pada, chatę wysprzątałam ( jedną ręką ;-)) w sobotę, dzieci zaczęły dopiero bajki oglądać, potem im PS3 włącze i mam luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:-D
Iza jak u Ciebie, widze że się świecisz>?
Monia melduj się, Zosi nie masz więc masz czas
Aneta ?????????

reklama
Witam bylam dzis u mamy i brata wynosiłam znowu mojego chrzesniaka :-)
Iza az tak mocno sie pokłuciliscie z meżem moze jednak uda sie dojsc do pprozumienia
Donuś jak wyniki badań?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry