donkat
Fanka BB :)
ale mi dziś szybko dzień leci, bo sporo pracy mam.
Anetka, ogromne gratulacje dla Natalki!!! U nas jest tak: Julitka sama się nie garnie aż tak do czytania, ładnie sylabuje i głoskuje. Ja się boję sama uczyć Julitkę, że zacznę jakoś dla niej niezrozumiale, inaczej, niż przewiduje program...czekam, aż zaczną się uczyć w szkole.
Anetka, ogromne gratulacje dla Natalki!!! U nas jest tak: Julitka sama się nie garnie aż tak do czytania, ładnie sylabuje i głoskuje. Ja się boję sama uczyć Julitkę, że zacznę jakoś dla niej niezrozumiale, inaczej, niż przewiduje program...czekam, aż zaczną się uczyć w szkole.
kupiłam jej wtedy fajny elementarz, bo właśnie nie wiedziałam jak sie za to zabrać i jej wytłumaczyć
bardzo sie przydał, a zapłaciłam za niego 17zł;-) i od tamtej pory nie ma dnia zeby popołudniu ostro nie ćwiczyła
Nie wiem, czy pisałam, że jedna dziewczyna odchodzi, ale wczoraj się dowiedziałam, że i kolejna ma dość. To są nowe dziewczyny, obie z tej samej grupy. Ale przypał 
zaraz zabieram się za pieczenie torta tęczowego, bo znajoma zobaczyła na FB Tuśki z urodzin i ubłagała mnie żeby jej upiekła dla córki;-) jutro wybieram się z młodą i z mamą na objazd po cmentarzach na opolszczyznę, bo później już nie damy rady
także muszę popołudniu wybrać się na zakupy zniczowe
bo tak mu go rozwiercili wrrrrrrrrrrrrr