reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donus pani walnieta,ale tak sobie mysle,ze moze i na plus takie podejscie wyjdzie dzieciom,bo mateusz w zerowce przedszkolnej ma taki blogostan, to co robia to nic w porownaniu do zerowek przyszkolnych i moze miec bolesne zderzenie z rzeczywistoscia w 1 klasie :baffled:

Caly weekend w pracy bylam i normalnie nie wiem za co sie zlapac... Chyba zaczne od kawusi w milym towarzystwie :-D:-D:-D

S byl wczoraj w sklepie i wybram mi zelazko TEFAL FV9650E0 - Mediaexpert.pl tylko,ze w sklepie 200 wiecej, masakra jakas

reklama
Witam z kawką:-)
Donuś powinnaś koniecznie moim zdaniem z Panią porozmawiać, bo jak tak dalej pójdzie , to nic dobrego dla Julitki z tego nie będzie:no: tylko się zniechęci i będzie coraz gorzej:baffled:

doceniam pani ambicje i to, że jest wymagająca, że nie rozpuszcza towarzystwa, ale...pewne jej zachowania sa dla mnie niedopuszczalne.

P. zdjął znad tarasu daszek, bo będziemy wymienaić płyty. Teraz w kuchni jest tak widno, że szok! Jejku, te płyty tyle światła zajomwały! Ale włąśnie z tym słońcem i światłęm tak widać każdy pyłek kurzu i plamy w kuchni, że jeszcze większy szok!!!!!:-D:-D:-D

Witam, u mnie już zupa na gazie, Aśka śpi więc mam chwilę dla siebie (jakieś 3 minuty :-D )
Justyś żelazko fajne, ja osobiście polecam brauna, w internecie chyba ma podobną cenę.
Donuś, tez myślę że dobrze że pani jest wymagające ale te jej wymagania trochę kosmicznie rozłożone w czasie. Można wymagać ale rzeczy wykonalnych.
Anetka, ja rolety podnoszę jak już słońce nie świeci mi w szyby bo okna aż straszą a nie mam kiedy umyć :baffled:

U nas dziś na obiad pizza na życzenie Omara :-D

Witam.
U nas paskudna pogoda jest dziś i była przez weekend, wczoraj to ani na minutkę na dworze nie bylismy brrrrrrrrrrrrrrrr
, coś mnie bierze, źle się czuję............... wrrrrrrrr
Załatwiałam sobie z kierownikiem że będe przychodzić tylko na `1 zmiany:-):-) jupiiiiiiiiii
Iza czytam że zupa się gotuje a pizza na obiad:baffled:

Aguś bo tak jest :-D na obiad mieliśmy zupę i drugie danie na które była pizza. Miał mi pomóc ale jak kazałam iść myć ręce z mydłem to stwierdził że woli siedzeć i nic nie robić :baffled:

Mam pytanie czy się orientujecie co można załatwić u okulisty na NFZ? Czy jeśli Omar dostanie okulary (ma narazie skierowanie na badanie wzroku) to czy NFZ coś pokrywa?

reklama
Iza przy pierwszych okularach NFZ cos tam do szkieł nam dokładał chyba 50%, ale oprawki już sami płaciliśmy. Jak zmienialiśmy jakiś czas temu szkła to już 100% płaciłam:wściekła/y:

Do góry