reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetka... to pewnie niezły wydatek mi się szykuje, bo pewnie na okularach się skończy. Sama ostatnio chciałam zapisać go do okulisty bo widzę że jest coś nie tak :baffled:

Właśnie siedzę z lampką wina w ręku wściekła na męża. Nie powiem co zrobił bo usłyszę że jest jak każdy facet. Nie zmienia to faktu że mnie to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .

reklama
Witam
Donuś niefajne ma pani podejście do dzieci:no:
Justyna spoko te żelazko
Agulka super że udało Ci się te 1 zmiany
Iza co mąż narozrabiał?

Witam kobietki!

u nas póki co ładnej poogdy ciąg dalszy. Oby dziś nie padało, bo mam pranie na dworze a daszku nadal brak...

Julitka z ochotą śmiga na basenie. Aż mi serce rośnie jak widzę jej uśmiechniętą buźkę. Wczoraj nawet na zabawie zjeżdzala z dużej rury, bo spotkała kolegę z klasy i razem tacy odważni byli.

Załatwiałam sobie z kierownikiem że będe przychodzić tylko na `1 zmiany:-):-) jupiiiiiiiiii

Aguś, a jak długo masz jeszcze umowę?

Mam pytanie czy się orientujecie co można załatwić u okulisty na NFZ? Czy jeśli Omar dostanie okulary (ma narazie skierowanie na badanie wzroku) to czy NFZ coś pokrywa?

trzeba iść z receptą do oddziału NFZ, aby podbic receptę. Z tego, co kojarzę, to ta zniżka na szkła wynosi ok. 20zł.

Witam i ja z kawką z pracy:-) zapowiada sie spokojny dzień i bardzo dobrze bo mam kolejna fajną ksiązkę i nowy telefon do rozpracowania:-)
Izus no nas za pierwszym razem skasowali ok 300zł:wściekła/y: a potem jakwymieniałam szkła to 120zł:wściekła/y:

Witajcie w ten piękny słoneczny dzień
Monia, jak chłop... poszedł na zakupy z listą a przyniósł zupełnie co innego.
A co u ciebie?
Donuś, to super że Julitkę cieszy basen biorac pod uwagę początki.
A zniżka faktycznie... marna :baffled: Dziś mężuś ma umówic nas na wizytę do okulisty, zobaczymy jakie są terminy

Anetka co czytasz? Ja drugi tom Greya :-)

Anetka, Natalka ma astygmatyzm, prawda? Wtedy szkła są droższe. Przy zwykłej krótko lub dalekowzroczności będą tańsze.

Zaraz siadam za E. i kto wie, czy nie do końca tygodnia:baffled:

Iza, gdzie masz link do bloga ze zdjęciami dzieciaków?

Tak, tak Donuś. Szkła Tuski są znacznie droższe niż normalne:tak: niestety:crazy:
Iza ostatnio czytałam "Inferno" Dana Browna, a dziś przymierzam sie do "Do utraty tchu";-) na Greya czekam już na ekranizacje:tak: chociaż obsada nie za bardzo mi się podoba:dry:

reklama
Witam z kawusią
u nas wszystko ok:tak:Trochę mnie przytłacza codzienność ale wiem że pewnie nie mnie jedyną ........
nie wiem co mam pisac..........sorki

Do góry